Попередній день   Наступний день

22:19
Благоустрій кладовища. Міська рада прийняла Програму утримання кладовищ, меморіального скверу, пам’ятників та пам’ятних знаків. Чиновники запевняють, тепер людям буде легше зорієнтуватися на міському цвинтарі у Чукалівці. Щоправда, у депутатів одразу ж виникло чимало питань. Насамперед до комунальних служб.

21:30
У Івано-Франківську пройдуть громадські слухання стосовно порядку встановлення вивісок у місті. Про це повідомив очільник департаменту комунальної політики та благоустрою Михайло Смушак у спільноті Комуналка.

20:54
24 серпня в реанімаційне відділення Рожнятівської центральної районної лікарні із діагнозом «укус змії за праву стопу» потрапив 69-річний мешканець села Князівське Рожнятівського району.

20:30
24 серпня біля 01:05 48-річний водій, керуючи спеціалізованим вантажним тягачем марки «МАН», проїжджаючи між населеними пунктами с. Ямниця та с. Угринів на неосвітленій ділянці дороги вчинив наїзд на 36-річного пішохода, який йшов смугою руху автомобіля та при цьому вів збоку від себе велосипед.

20:09
23 серпня у м. Снятині на вулиці Степана Бандери, на фасаді будинку канцелярії Української Греко-католицької церкви в урочистій обстановці відкрили та освятили меморіальну дошку Провіднику ОУН, національному герою України Степану Бандері.

19:42
У Долинському краєзнавчому музеї «Бойківщина» Тетяни і Омеляна Антоновичів експонується виставка скульптури і графіки львівського митця Руслана Романишина «Вилучене з хаосу».

19:17
В Івано-Франківську стартував третій конкурс програми «Міські Ґранти». У ході двох попередніх платформа «Тепле Місто» визначила сім тематичних пріоритетів, на які може бути надана  підтримка.

18:57
Сьогодні, 25 серпня, відбулась презентація патріотичного муралу на фасаді однієї з багатоповерхівок Франківська.

18:30
Вчора, 24 серпня, водій автомобіля “Шкода октавія” рядовий поліції, рухаючись по вулиці Набережна, що в Івано-Франківську, в напрямку кільцевої розв’язки вулиць Набережна – Крихівецька – Довженка – Мазепи, не вибравши безпечної відстані, здійснив наїзд на велосипедиста

18:08
З нагоди 25-річниці проголошення Дня незалежності України у музеї-церкві Зішестя Святого Духа відбувся мистецький захід «Скарби нашої духовності». Метою проведення було представлення результатів багатолітньої співпраці  музейної установи краю з Львівською філією Національного науково-дослідного реставраційного центру України у справі збереження та реставрації сакральної спадщини.

17:42
Відповідно до рішення комісії за краще оформлення балкону до дня святкування 775-річчя Коломиї міський голова Ігор Слюзар вручив грошові премії по 1 тисячі гривень Олені Бреславець та Володимиру Павлюку. А також відзначено подякою міського голови та заохочувальним подарунком конкурсантів Віталія Петрука, Наталію Кульматицьку, Людмилу Тарасюк, Марію Шестерняк.

17:18
Коломийський драмтеатр гостинно запрошує шанувальників театрального мистецтва відвідати VIII Всеукраїнський театральний фестиваль "Коломийські представлення"

16:53
Працівник служби безпеки одного із банків, так представився шахрай своїй жертві, шахрайським способом дізнався номер картки та заволодів 1064 гривнями. Калушанка передала 4000 доларів США невідомцеві за уникнення кримінальної відповідальності її сина, «за вчинення ним ДТП». Жителька Бурштина переказала 11450 гривень на вказаний рахунок у смс-повідомленні за «виграш автомобіля».

16:22
До Богородчанського відділення поліції звернувся 44-річний мешканець села Горохолино. Чоловік розповів, про те що невідома особа намагається винести з території сільської церкви крадений електросвітильник.

15:50
«Ми вдячні за таку солідарність. Ми дуже цінуємо рішення Польщі та ЄС щодо політики санкції по відношенню до агресора і в частині Криму, і в частині агресії на Сході. Коли ми говоримо, що питання має бути вирішене виключно політико дипломатичним шляхом, то саме така координація і є максимально ефективним кроком», - зазначив Петро Порошенко під час заяви для ЗМІ по завершенню зустрічі.

15:19
У Коломийському об’єднаному управлінні Пенсійного фонду України провели зустріч пенсіонерів із представниками Івано–Франківської філії ПВТ КБ «Приватбанк». Не надаючи переваг конкретно жодному з них, пенсійники плідно співпрацюють із усіма тими відділеннями банків, які є на території району. Завдяки цьому понад 60% пенсіонерів стабільно користуються зручностями банків.

14:58
24 серпня о 22:40 до тисменицьких рятувальників надійшло повідомлення від занепокоєного івано-франківця про те, що ще вранці його 69-річний батько пішов збирати гриби в лісовому масиві поблизу села Посіч Тисменицького району та не повернувся додому.

14:30
24 серпня о 07:20 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в одному із кафе-барів по вулиці Незалежності в Івано-Франківську виникла пожежа.

14:09
Під час урочистого відкриття історичної родзинки Франківська – оновленого Фортечного провулку, який відкрився 24 серпня, міський голова дозволив собі заявити про те, що туристи «змучилися від Львова, тому готові їхати до нашого міста».

13:41
Коли влада безсила. Близько 10-ти років мешканка Івано-Франківська Марія Гогільчин бореться із власником кафе-ресторану, котрий облаштував банкетний зал над її квартирою. У колишньому гуртожитку для незрячих розважальний заклад заважає всім мешканцям, каже Марія Гогільчин

13:20
 22 серпня о 09:55  до долинських рятувальників надійшло повідомлення про те, що ще напередодні пішов у ліс по гриби та не повернувся додому 84-річний мешканець села Рахиня Долинського району.

12:50
Вже традиційно 5-ий рік поспіль з ініціативи прикарпатських спілок письменників та краєзнавців відбувається всеукраїнське сходження на Говерлу. Цьогоріч ця подія набуває особливого значення, оскільки відбувається в 25-ту річницю відновлення Незалежності України та у рік Івана Франка.

12:25
24 серпня, в День Незалежності України, в обласному центрі Прикарпаття відбулося урочисте відкриття оновленого Фортечного провулку.

11:48
23 серпня 2016 року на засіданні комісії з організації сезонної торгівлі розглянуто питання щодо демонтажу обєктів дрібнороздрібної торгівлі та літніх торгових майданчиків.

11:21
«Продовжуючи тисячолітню традицію державотворення на  Україні, виходячи з права на самовизначення та із смертельної  небезпеки, яка нависла була над Україною в зв'язку з державним переворотом в СРСР  19 серпня, Верховна  Рада урочисто  проголошує незалежність України та створення  самостійної  української держави – України».

10:53
В Івано-Франківську презентували проект автомобільного моста через річку Бистриця-Солотвинська у напрямку мікрорайону Пасічна.

10:30
Бібліотекою –філії №10 спільно з Будинком  культури  с. Вовчинець,   для  дітей  та підлітків  проведено презентацію книги Віри Багірової «України славні діти». Книга Віри Багірової присвячена наймолодшим громадянам України- дітям – майбутньому нашої держави

10:05
Обласна клінічна лікарня Департаменту охорони здоров’я Івано-Франківської облдержадміністрації визначила постачальника послуг з надання харчування хворим.

9:40
Вона – письменниця та журналістка. Лауреат всеукраїнських і міжнародних премій та конкурсів, серед яких «Коронація слова». Та, перш за все, вона жінка. Київська письменниця Тетяна Череп-Пероганич презентувала в Івано-Франківську поетичну збірку «Осінь дорослої жінки».

9:18
Минуло вже кілька років від того часу, як вода у криницях на одній із вулиць села Верхньої на Калущині стала непридатною для споживання — брудно-жовтавою, маслянистою і затхлою. Тож одним з першочергових завдань постало забезпечення людей водою, адже географія забруднення не меншає, а джерело небезпеки і досі визначити не можуть.

8:55
ідповідно до п. 255.1 ст. 255 Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755-VI зі змінами та доповненнями (далі – ПКУ) платниками рентної плати за спеціальне використання води є водокористувачі - суб’єкти господарювання незалежно від форми власності: юридичні особи, їх філії, відділення, представництва, інші відокремлені підрозділи без утворення юридичної особи (крім бюджетних установ), постійні представництва нерезидентів, а також фізичні особи - підприємці, які використовують воду, отриману шляхом забору води з водних об’єктів (первинні водокористувачі) та/або від первинних або інших водокористувачів (вторинні водокористувачі), та використовують воду для потреб гідроенергетики, водного транспорту і рибництва.

8:32
Утікаючи від патрульних з Івано-Франківська, нетверезий водій потрапив у ДТП.

8:08
У середу, 23 серпня, в Івано-Франківську відбулося офіційне відкриття оглядового майданчика на міській Ратуші. Перші відвідувачі зможуть побувати там на День Незалежності.

7:45
Міський голова Руслан Марцінків спільно з новим керівником «Електроавтотранс» Віталієм Голутяком та журналістами оглянули та проїхалися тролейбусом нового зразка, які вже до кінця року можуть з’явитися на вулицях Івано-Франківська.

7:13
В ніч на 21 серпня в Івано-Франківську обласну інфекційну лікарню з діагнозом гострий ентероколіт госпіталізовано четверо 9-річних дітей та їх тренера. Неповнолітні, які є вихованцями однієї з дитячо-юнацьких спортивних шкіл м. Києва,  відпочивали у лікувально-оздоровчому комплексі в Галицькому районі.

6:40
У ці дні українці відмічають двадцять п’яту річницю незалежності України – події коли в серпневі дні 1991 р. втілилася споконвічна мрія української нації мати власну державу «свою правду, і силу, і волю…»

Попередній день   Наступний день