Попередній день   Наступний день

22:15
У селищі Вигода Долинського району відбулась нарада щодо розвитку лісової галузі Прикарпаття. У її роботі взяв участь народний депутат України Анатолій Матвієнко, голова Долинської райдержадміністрації Юрій Мазур, начальник управління лісового та мисливського господарства Олексій Голубчак, представники деревообробних підприємств, громадські активісти.

21:32
Традиційно 31 серпня в Івано-Франківському національному медичному університеті відбулися урочистості з нагоди посвяти першокурсників у студенти.

20:55
Сьогодні, 31 серпня, відбувся брифінг стосовно трагедії, що трапилась вчора на Коломийщині, де загинув правоохоронець.

20:30
Вчора, 30 серпня, о 17:20 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в Івано-Франківську по вулиці Хриплинській біля заправки «ОККО» людина вилізла на естакаду теплотраси та зазнала опіків струмом.

20:07
Творчість Івана Франка – на картинах юних художників. З нагоди 160-ї річниці від дня народження українського письменника обдаровані школярі Івано-Франківська згадали Каменяра із фарбами у руках

19:42
30 серпня о 08.15 до верховинських рятувальників надійшло повідомлення від чергової швидкої допомоги про те, що 29 серпня близько 18.20 в с. Зелена Верховинського району 58-річну жінку під час збирання трави вкусила змія за праве передпліччя.

19:18
За  І півріччя 2016 року в Івано-Франківській області зареєстровано 4619 осіб з паразитарними інвазіями (інтенсивний показник становить 361.15 на 100 тис.нас.), що на 1.3% менше  ніж за аналогічний період 2015 року. Про це повідомили в Санепідслужбі Івано-Франківської області.

18:55
Відповідно до п. 297.1 ст. 297 Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755-VI зі змінами та доповненнями (далі – ПКУ) платники єдиного податку звільняються від обов’язку нарахування, сплати та подання податкової звітності з податку на прибуток підприємств.

18:30
Співробітниками податкової міліції Івано-Франківської області до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості про вчинення кримінального правопорушення, яке кваліфікується за ч.3 ст.212 КК України.

18:09
В Україні бракує 90 тисяч місць для дошкільнят. Про це під час відкриття навчально-виховного комплексу в Чернівцях говорила міністр освіти і науки України Лілія Гриневич. Водночас, за її словами, до кінця року завдяки громадам у державі планують створити 25 тисяч місць у дитячих садках.

17:44
Івано-Франківські правоохоронці оштрафували батьків неповнолітнього, який чотири рази викликав їх на замінування ЗОШ №13, що в обласному центрі. Про це на оперативній нараді у міського голови повідомив заступник начальника Івано-Франківського відділу поліції ГУ НП в Івано-Франківській області Володимир Гаврилаш.

17:20
Держкомтелерадіо оголошує у 2016 році Всеукраїнський конкурс на краще періодичне друковане видання для дітей та юнацтва.

16:54
За інформацією головного управління статистики в області, середній розмір номінальної заробітної плати штатних працівників підприємств, установ, організацій та їхніх відокремлених підрозділів із кількістю найманих працівників 10 і більше осіб по області за січень–червень становив 3932 грн, що на 25% більше, ніж за відповідний період 2015 р.

16:32
Сьогодні, 31 серпня, відбувся брифінг з питань виконання військовими комісаріатами Івано-Франківської області основних завдань у другому півріччі 2016 року.

16:03
Ліквідовано пожежу в підвалі житлового будинку в місті Бурштин, інформує прес-служба Управління ДСНС в Івано-Франківської області.

15:42
Прикарпатські поліцейські звертаються до водіїв транспортних засобів з проханням бути особливо уважними до маленьких пішоходів, бути максимально зосередженими при проїзді ділянок доріг, що розташовані поблизу навчальних закладів, неухильно дотримуватись Правил дорожнього руху.

15:17
Трагедія сталася у селі Матеївці Коломийського району.

14:56
Мистецтво, яке об’єднує цілу націю. В облмуздрамтеатрі експонується виставка художніх робіт митців Заходу, Сходу, Півночі та Півдня країни. В рамках мистецького проекту “В нас єдина доля – ім’я їй Україна”.

14:34
Площа відпочинкової зони – близько двох гектарів. Весь сквер вкритий сіткою брукованих пішохідних доріжок. Їхня довжина – більше двох тисяч метрів. Частина доріжок викладена так званою еко-бруківкою. А ще тут у тіні дерев розташовано чимало відпочинкових лавочок.

14:09
Гідравлічний інструмент німецького виробництва, котрий може використовуватися при ліквідації наслідків дорожньо-транспортних пригод та багатьох інших надзвичайних ситуацій, 30 серпня прикарпатським рятувальникам передали подружжя Зіммхенів, котрі уже не перший рік відомі своєю благодійною діяльністю не лише на Івано-Франківщині.

13:42
З 31 серпня до 6 вересня 2016 року на вул. Сотника Мартинця в Івано-Франківську буде перекрито рух автомобільного транспорту.

13:15
30 серпня під головуванням першого заступника голови районної державної адміністрації Миколи Поповича та голови районної ради Павла Андрусяка проведено робочу нараду по завершенню будівництва Галицької ЦРЛ.

12:48
Господарським судом в Івано-Франківській області розглянуто справу за позовом заступника керівника Коломийської місцевої прокуратури в інтересах держави в особі Головного управління Держгеокадастру в Івано-Франківській області  до Товариства з обмеженою відповідальністю про скасування незаконних рішень органу місцевого самоврядування та повернення державі земельної ділянки сільськогосподарського призначення площею 0,9955 га вартістю понад 400 тис. грн.

12:21
Господарським судом в Івано-Франківській області відкрито провадження у справі за позовом першого заступника керівника Коломийської місцевої прокуратури в інтересах держави в особі селищної ради району до приватного підприємця та Управління освіти,  молоді та спорту Коломийської РДА про визнання недійсним договору оренди та повернення в комунальну власність частини приміщення Гвіздецької загальноосвітньої школи вартістю понад  35 тис. грн.
Наразі розгляд справи триває.

11:44
Окрім цього молодого мешканця райцентру уже підозрювали у вчиненні кримінальних правопорушень. Чергову крадіжку він вчинив перебуваючи під слідством. Зловмисник, шляхом вільного доступу, поцупив чужий мобільний телефон, якого власник залишив у кафе на барній стійці.

11:23
Про це повідомила начальник Верховинського відділення Коломийської ОДПІ Оксана Ясінська. З початку року місцева скарбниця поповнилася на 2,3 млн.грн., до державного бюджету надійшло 0,7 млн. грн.

10:55
Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 4 листопада 2015 року № 892 «Деякі питання територіальних органів Державної фіскальної служби» Державною казначейською службою України з 1 вересня 2016 року відкриваються нові рахунки для сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

10:30
На Святі винограду і вина, яке проходило в Івано-Франківську в суботу-неділю, ентузіасти вирощування сонячної ягоди з нашої області, з Закарпаття і Хмельницького, Львівщини і Чернівців, Одеси і Київщини доводили, що Україна може бути виноградною.

10:09
У столиці Прикарпаття провели велотур альтернативними муралами Івано-Франківська. Захід розпочався біля ресторану Urban Space 100, де зібралися усі, хто однаково любить велосипеди і мурали.

9:42
В облдержадміністрації відбулася зустріч заступника голови ОДА Ігоря Пасічняка та заступника голови обласної ради Сергія Басараба із олімпійцями, які представляли Івано-Франківщину на змаганнях у Ріо-де-Жанейро, Веронікою Івасюк, Галиною Облещук, Андрієм Квятковським та Тетяною Кіт.

9:18
У вівторок, 30 серпня, патрульна поліція Івано-Франківська разом з департаментом освіти і науки Івано-Франrівського міськвиконкому уклали угоду про співпрацю в рамках програми “Шкільні офіцери поліції”.

8:53
29 серпня в Івано-Франківському  Карітасі  відбулося  свято «Першого портфелика».

8:33
30 серпня, міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків оглянув стан ремонтних робіт у місті. На вул. Угорницькій завершують асфальтування. Минулого року тут почали роботи від вул. Надвірнянської, постелили нижній шар асфальту, забрукували тротуари.

8:10
Про це на прес-конференції розповіли міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків та директор Чеського центру при Посольстві Чеської Республіки в Україні Луція Ржегоржікова.

7:43
За участю заступника голови облдержадміністрації Ігоря Пасічняка, народного депутата України Анатолія Матвієнка та начальника управління культури, національностей та релігій ОДА Володимира Федорака відбулася нарада щодо перспектив проведення мистецьких заходів у 2017 році.

7:17
05 вересня 2016 року прокурор Івано-Франківської області   Стратюк Олександр Миколайович проведе особистий прийом громадян у Коломийській місцевій прокуратурі.

6:45
Як повідомив заступник прокурора області Вахітов Р.Ф., Калуською місцевою прокуратурою в ході розслідування кримінального провадження встановлено факт незаконного видобутку суб’єктом господарювання піщано-гравійної суміші з русла річки Лімниця, що відноситься до корисних копалин загальнодержавного значення, чим спричинено збитки на суму 2,9 млн. грн.

Попередній день   Наступний день