Попередній день   Наступний день

22:22
До Калуської районної лікарні доставили 63-річного жителя с.Грабів із численними тілесними ушкодженнями, які завдав йому 32-річний односелець.

21:54
До дня святкування 775-річчя з часу першої літописної згадки про Коломию “Укрпошта” випустила поштовий блок марки із зображенням музею Писанки та іншими визначними будівлями середмістя – ратуші, Національного музею Гуцульщини та Покуття ім. Кобринського, Катедрального собору УГКЦ.

21:25
Богородчанським відділом прокуратури підтримано державне обвинувачення у кримінальному провадженні за ч. 1 ст.121 КК України щодо жителя району.

20:57
Сьогодні, 5 серпня, відбулось засідання постійної комісії Івано-Франківської обласної ради з питань бюджету, фінансів та податків.

20:29
На Прикарпатті виявили близько 7 тис. кримінальних справ бійців УПА, які до цього часу нереабілітовані. Зараз громадська організація “Поступовий гурт франківців” подає численні звернення до Верховної Ради України щодо реабілітації засуджених упівців.

20:05
За перше півріччя 2016 року понад у 2,5 рази скоротилася чисельність мобілізованих.

19:43
Уряд прийняв рішення, яке дозволить забезпечити належні умови для підготовки та проведення у 2017 році в Україні пісенного конкурсу Євробачення. Про це повідомляє Урядовий портал.

19:18
Днями відбулася зустріч ректора Прикарпатського національного університету Ігоря Цепенди з ректором Жешувського університету (Республіка Польща) Сильвестром Чопеком.

18:53
За підсумками 5 місяців 2016 року експорт товарів по Україні у порівнянні з аналогічним періодом 2015 року скоротився на 11,5% і склав 13,7 млрд дол. Порівняно з січнем поточного року відбулося суттєве уповільнення темпів падіння експорту (у січні цей показник становив 31,9%). У структурі експорту товарів найбільшу частку склала продукція АПК та харчової промисловості (41,3%), продукція металургії (22,8%) та машинобудування (12,2%).

18:32
Четверта зміна позаміського закладу оздоровлення та відпочинку «Лімниця» стала особливою. Адже табір прийняв 30 діток з прифронтових сіл Волноваського району, Донецької області.

18:09
Прикарпатське місто Галич увійшло до десятки лідерів двомісячного відкритого інтернет-голосування, оголошеного організаторами всеукраїнської акції «7 чудес України: історичні міста та містечка».

17:45
У неділю, 7 серпня, Рогатин святкуватиме день міста.

17:18
Кабінет Міністрів планує підвищити середній розмір пенсій у жовтні-листопаді 2016 року. Про це повідомив Віце-прем’єр-міністр України Павло Розенко, інформує ЕП.

16:57

Михайло Павлишак в ковальстві береже давню народну традицію


16:35
Державний комітет телебачення і радіомовлення України оголошує прийом заявок для участі в конкурсі на здобуття щорічної премії Кабінету міністрів України імені Лесі Українки за літературно-мистецькі твори для дітей та юнацтва.

16:07
Під головуванням заступника голови облдержадміністрації – керівника апарату Валерія Крецула відбулася нарада щодо стану військового обліку та бронювання військовозобов’язаних на Прикарпатті.

15:41
В Івано-Франківську активісти ініціюють відміну рішення щодо забудови на вул. Крайківського – Макогона – Промисловій.

15:18
Івано-Франківський активіст Денис Квасов, отримав відповідь від Департаменту містобудування, архітектури та культурної спадщини Івано-Франківська, де йдеться про те, що у містобудівних умовах та обмеження від 12.09.2016 вказано чотири поверхи, при тому, що їх вже майже вісім.

14:57
4 серпня о 16:50 до івано-франківських рятувальників надійшло повідомлення про те, що близько 13:00 в лісі під час збирання грибів в урочищі «Річки» поблизу села Бистриця Надвірнянського району загубився 68-річний чоловік з Надвірної.

14:32
4 серпня у лісовому масиві змія вкусила у ліву ногу 21-річну мешканку села Пороги Богородчанського району.

14:05
5 серпня о 05:22 в селі  Нижнів Тлумацького району автобус «Рено», який здійснював перевезення пасажирів на замовлення за маршрутом «м. Дніпро – м. Тлумач Івано-Франківської області», зіткнувся з металевою опорою на мості через річку Дністер.

13:44
На виконання Комплексної програми «Молодь міста Івано-Франківська» на 2016-2020 роки департаментом молодіжної політики та спорту 23.07-30.07. 2016 року в с. Осмолода на поляні поблизу річки Лімниця (3-й кілометр в напрямку урочища Дарів) пройшов молодіжний екологічний табір по програмі «Діти міста».

13:22
29 вересня – 1 жовтня 2016 року у місті Люблін, Республіка Польща відбудеться Конгрес Ініціатив Східної Європи (далі - Конгрес). Ознайомитися з програмою цьогорічного форуму та зареєструватися можна за посиланням http://kongres.lublin.eu/program/, участь у Конгресі є безкоштовною. Офіційна делегація з Івано-Франківська візьме участь у цьогорічному форумі у Любліні

12:50
Протягом двох місяців органи Державної фіскальної служби області надішлють до неприбуткових організацій письмові запити про надання відповіді щодо відповідності неприбуткової організації вимогам, встановленим Податковим кодексом України, та завірених нею копій установчих документів.

12:22
Івано-Франківським міським судом задоволено клопотання місцевої прокуратури щодо застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою щодо 28-річного жителя обласного центру.

11:46
4 серпня до Снятинської ЦРЛ швидкою медичною допомогою доставлено 12-річного хлопчика, вихованця Снятинського дитячого будинку інтернату, із тілесними ушкодженнями.

11:20
Музей “Небесної сотні”, що знаходиться на вулиці Коновальця, 46, зараз знаходиться на реконструкції.

10:52
4 липня відбулося засідання виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради.

10:30
Розмір має значення, переконані івано-франківські підприємці, встановлюючи зовнішню візуальну рекламу. Великі яскраві банени та вивіски практично заполонили середмістя. Більшість з них не відповідають нормам благоустрою, кажуть в Муніципальній інспекції. Їхні працівники чи не щодня відпрацьовують ці порушення.

10:09
За січень-липень 2016 року івано-франківські платники податків сплатили до бюджетів усіх рівнів 1034,9 млн. грн., що на 238,3 млн. грн. більше, ніж за аналогічний період минулого року. Про це нещодавно повідомив начальник ДПІ у м.Івано-Франківську Любомир Слободян.

9:42
Вступна кампанія – на фініші. Списки рекомендованих до зарахування на бюджетні місця вже оприлюднені. Тож майбутні студенти подають оригінали документів. Окрилені і все ще схвильовані.

9:20
Надворі літо і чимало наших краян шукають хоч якоїсь прохолоди на берегах водойм. У воді охоче плавають та пірнають як дорослі, так і діти. Плавають, пірнають, бавляться... Воно б і на здоров’я, ось тільки не для всіх такий відпочинок закінчується так само гарно, як розпочинався.

8:57
29.07.2016 набрала чинності постанова Правління Національного банку України від 28 липня 2016 року № 361 «Про внесення змін до деяких нормативно-правових актів Національного банку України» (далі – Постанова № 361).

8:29
З першого серпня всі контролюючі органи на митниці об’єднані в єдину електронну систему “Єдине вікно”. Про це під час прес-конференції повідомив заступник начальника Івано-Франківської митниці ДФС Василь Шайда.

8:07
Всеукраїнський рух проти політичної корупції «Під контролем» повідомляє про початок моніторингу контрактів міських управлінь освіти.

7:43
Оперативна група Управління СБУ в Івано-Франківській області спільно з поліцією протидіє незаконному обігу наркотиків в районі проведення ‪‎АТО‬. 

7:15
У п’ятницю, 5 серпня в “Urban Space100” мандрівник Євген Іхельзон розповість франківцям, як самостійно організувати подорож до Індії.

6:42
У західному регіоні стартував новий міжнародний проект «Відчуй Україну» з ініціативи молодіжної громадської організації AIESEC. 20 іноземців волонтерів подорожують Західною Україною, вивчаючи урбаністику і неповторну природу нашого краю. Завітали вони і до Івано-Франківська.

Попередній день   Наступний день