Попередній день   Наступний день

22:26
Ями і вибоїни, відсутність належних тротуарів і пішохідних доріжок. Понад 30-ть років саме такою була реальність спальних мікрорайонів Івано-Франківська.

21:53
З 12 вересня 2016 року на залізниці обслуговуватимуть пасажирів у поїздах приміського сполучення за оновленими тарифами. Відтак вартість проїзду становитиме від 6 грн до 29 грн залежно від дальності поїздки.

21:21
Реформа місцевого самоврядування на Прикарпатті отримає нові потуги: Івано-Франківська область стала однією із 7-ми відібраних у рамках програми DOBRE. Вона реалізується за підтримки USAID і триватиме 5 років.

20:46
З нагоди Дня фізичної культури і спорту Петро Порошенко відзначив державними нагородами кращих спортсменів України.

20:22
Сьогодні голова обласної державної адміністрації Олег Гончарук провів прийом громадян із особистих питань.

19:46
З метою збереження речових доказів та відшкодування заподіяних збитків на вилучене майно накладено арешт.

19:20
Зловмисник, як виявилося, неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів, а цього разу він, застосувавши фізичне насильство, пограбував 15-річного франківчанина.

18:55
Нагороджено 23 бійців батальйону «Івано-Франківськ», які виконують бойові завдання з ліквідації диверсійно-розвідувальних груп, які в нічний час проводять бойові дії проти Збройних сил України.

18:38
Стало відомо ім’я представника України на Дитячому Євробаченні 2016, яке відбудеться у листопаді на Мальті. Про це УНН повідомили у прес-службі НТКУ.

18:17
Анатолій МАТВіЄНКО: Соціальна місія Івано-Франківщини в тому, щоб стати взірцем для інших регіонів

17:44
9 вересня перший заступник голови Косівської районної державної адміністрації Богдан Марчук провів нараду з лісокористувачами щодо питання розвитку гірськолижного туризму на горі Михалкова.

17:20
11 вересня о 06:00 в Тисменицькому районі в смт. Лисець біля повороту на с. Стебник, 59-річний водій автомобіля «Фольксваген Т-4» гр., який проживає м. Івано-Франківську, допустив зіткнення з 61-річним велосипедистом, проживає смт. Богородчани.

16:56
У Київському Будинку Книги відбулася презентація книги “Режисер без вихідних”. Про українського театрального режисера, директора і художнього керівника Київського національного академічного театру оперети України, народного артиста  України та нашого краянина Богдана  Струтинського, - йдеться на сайті Міністерства культури України.

16:34
Одним з пріоритетних завдань на сьогоднішній день перед виконавчим комітетом Івано-Франківської міської ради є об’єднання зусиль щодо налагодження конструктивного, взаємовигідного партнерства між професійно-технічними навчальними закладами та роботодавцями за участю органів місцевого самоврядування.

16:10
До Івано-Франківська зїхалися кращі богатирі з усієї нашої області. Місцеві жителі та гості міста стали свідками 3-ох годинного цікавого спортивного дійства.

15:44
Днями відбулось засідання постійної комісії обласної ради з питань охорони здоров’я та соціальної політики. На порядку денному окрім питань, які передбачаються розглядати на черговій сесії обласної ради, присутні обговорили листи і звернення.

15:21
Доброю традицією на Прикарпатті стало проведення щорічного фестивалю «Свято хліба», засноване Івано-Франківською гільдією приватних пекарів та кондитерів.

14:57
Незабаром своє професійне свято відзначають працівники пожежно-рятувальної служби України. З цієї нагоди, 14 вересня – напередодні Дня рятівника, в Івано-Франківську пройде ряд заходів.

14:30
Смертельна аварія, що трапилась о 23 годині в селі Сваричів урочище «Підмонастир», що на Рожнятівщині, забрала життя двох молодих людей.

14:05
У Тисменицькому районі відбулося перепоховання прикарпатця, якого вважали пропавшим безвісти в зоні АТО, та розпізнали тільки за експертизою ДНК.

13:41
Уряд схвалив розроблений Держкомтелерадіо проект Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо обмеження доступу на український ринок іноземної друкованої продукції антиукраїнського змісту» Необхідність підготовки цього законопроекту була продиктована загрозою національній безпеці України з боку Російської Федерації, яка веде проти нашої країни інформаційно-психологічну війну.

13:16
Наприкінці серпня до поліції почали надходити повідомлення про крадіжки грошей із церков. Зареєстровано щонайменше 7 таких крадіжок, вчинених зокрема у Рогатинському, Галицькому, Долинському, Косівському та Тисменицькому районах.

12:48
Поліція проводить кримінальне провадження щодо завищення при спорудженні Національним банком України оздоровчого комплексу «Прикарпаття» вартості будівництва та оплати непередбачених договором робіт на суму 7,18 млн грн.

12:19
Івано-Франківський міськвиконкому оприлюднив повідомлення про продаж з аукціону незавершеного будівництва лазні по вулиці Стефаника.

11:50
У Рогатині відкрили новий Центр обслуговування клієнтів «Прикарпаттяобленерго».

11:22
На один день діти змогли відчути себе пожежниками, банкірами чи фармацевтами. Ярмарок професій покликаний допомогти зрозуміти дітлахам, ким же вони хочуть стати в майбутньому.

10:56
До поліції із заявою про шахрайські дії представника юридичної фірми при виготовленні візи за кордон, звернулися дві жительки області, які оплатили за послуги 4000 гривень, але обіцяних документів не одержали.

10:31
Працівники Гвіздецької районної лікарні №2 Коломийського району стривожені тим, що їхній заклад можуть закрити. Тому адресували звернення з проханням зберегти заклад членам постійної депутатської комісії з питань охорони здоров’я та соціальної політики.

10:04
У Міністерстві екології та природних ресурсів України розробили інтерактивну мапу, на якій позначено близько 30 тисяч сміттєзвалищ в усіх регіонах держави. Кожен українець може доповнити таку мапу, залишивши звернення на офіційному сайті відомства та повідомивши про стихійні місця накопичення відходів.

9:42
Під керівництвом заступника голови облдержадміністрації Ігоря Пасічняка відбулася нарада щодо проведення в області Всеукраїнського фізкультурно-патріотичного фестивалю школярів України «Козацький гарт».

9:18
У рамках 26-го економічного форуму в місті Криниця-Здруй (Польща) відбулася презентація «Єврокарпатської ініціативи». Розповів учасникам заходу про економічний потенціал Прикарпаття голова облдержадміністрації Олег Гончарук.

8:56
В селі Великий Ключів, що на Коломийщині, під час пожежі загинув дворічний хлопчик.

8:30
Свій третій домашній поєдинок в чемпіонаті Другої ліги України івано-франківський “Тепловик” проведе у зручний для вболівальників час.

8:02
9 вересня о 12:05 до Служби порятунку 101 надійшло повідомлення про те, що 8 вересня поїхали до лісу по гриби в урочище Корито, поблизу села Осмолода Рожнятівського району та заблукали жителі селища Рожнятів 1973 р.н. та 1971 р.н.

7:43
Прокуратурою Івано-Франківської області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом ухилення службовими особами одного із деревообробних підприємств області від сплати податків на суму понад 1 млн. грн.

7:11
Тисменицькою місцевою прокуратурою розпочато кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 364-1 КК України.

6:38
У понеділок,12 вересня, об 11:00 год. в Інституті гуманітарної підготовки та державного управління ІФНТУНГ (вул. Короля Данила, 13) відбудеться зустріч представників програми DOBRE з науковцями вишів Івано-Франківська.

Попередній день   Наступний день