Попередній день   Наступний день

22:20
13 вересня на вулиці Незалежності патрульні звернули увагу на автомобіль, який рухався попереду. Його водій зупинився в зоні дії знаку "3.34 Стоянку заборонено" та увімкнув аварійні вогні.

21:49
У вівторок, 13 вересня, міська поліклініка №2 провела акцію „День здоров’я” по вул. Галицькій, в районі магазину „Овен”. Мешканці Івано-Франківська вже добре знайомі з такими акціями, тож із задоволенням робили флюорографії, аналізи крові на СНІД, визначали рівень цукру в крові та артеріальний тиск.

21:25
14 вересня о 12:00 в Івано-Франківську розпочалась громадська акція “Запобігти, врятувати, допомогти”, яку провели працівники обласного УДСНС. Подивитись на дійство, що відбувалося біля пам’ятника Івану Франку, прийшло близько двохсот дітей зі шкіл міста.

20:57
Як повідомив начальник Коломийської ОДПІ Іван Кирик, за вісім місяців поточного року надходження  акцизного податку з роздрібного продажу склали 21,1 млн.грн., що на 8,8 млн.грн. більше аналогічного періоду минулого року. Зокрема, у серпні його надійшло 3,2 млн.гривень.

20:32
У поліцію повідомили про крадіжку 10 шт. мила «Карпатський миловар» вартістю 650 гривень із торгового залу магазину, який знаходиться у фортечній галереї «Бастіон», що в Івано-Франківську.

20:10
У першому випадку поліція знайшла та вилучила порошкоподібну речовину «амфетамін» та таблетки «субітекс», а в іншому – екстракт канабісу та подрібнену рослинну речовину «марихуану».

19:42
12 вересня голова Верховинської РДА Олег Лютий відвідав полігон твердих побутових відходів у селі Бережниці, який є єдиним в районі.

19:17
На Коломийщині знайшли фрагмент мамонта. Частину бивня виявив на власному подвір'ї Василь Фесюк, коли копав криницю. Рештки вимерлої тварини лежали на глибині п'яти метрів.

18:55
Депутати Івано-Франківської обласної ради погодила будівництво багаторівневої стоянки в центрі Івано-Франківська.

18:32
Франківський МФК “Тепловик” здобув перемогу над нікопольським “Нікополь-НПГУ” з рахунком 1-0.

18:10
Будівлю на вулиці Незалежності, 5, що у Франківську, хочуть привести до належного вигляду.

17:42
Впродовж п’яти днів першої декади вересня, на кортах ДЮСШ “Олімп”, тривали запеклі змагальні баталії тенісистів України. Представники двадяцяти двох команд виборювали звання чемпіонів у турнірі I категорії Всеукраїнського масштабу. 60 учасників конкурували у трьох вікових групах.

17:18
Днями відбувся міжнародний музичний фестиваль „Покоління junior”, організатором якого стала громадська організація „Культурний фонд України”. Цього року у фестивалі „Покоління junior” змагалися конкурсанти з 9 країн у двох вікових категоріях – старша: з 14 до 17 років і молодша: з 10 до 13 років.

16:55
Він спричинив дружині тілесні ушкодження у вигляді множинних колото-різаних поранень шиї, грудної клітки та живота, ушкодження судин та внутрішніх органів, від яких вона померла.

16:35
Днями в УДСНС області побувала делегація польських колег-рятувальників з Малопольського воєводства Республіки Польща, м. Краків, яку очолює заступник Малопольського коменданта вуєвудського державної протипожежної служби старший бригадир Пьотер Конар.

16:03
Під час наради з питань стратегічного розвитку ПАТ «Укрзалізниця», яка відбувалась у Львові 9-10 вересня, в.о. начальника регіональної філії «Львівська залізниця» Іван Груник презентував присутнім членам правління, керівникам департаментів та філій, пропозиції щодо розвитку Львівської магістралі на найближчі 4 роки.

15:42
13 вересня в травматологічне відділення Калуської центральної районної лікарні через  укус змії госпіталізований 45-річний мешканець Калуша.

15:20
13 вересня о 12:09 в селі Гаврилівка Надвірнянського району сталася пожежа господарського комплексу. Вогнем пошкоджено перекриття будівлі, знищено 0.1 т сіна. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання електропроводки.

14:54

Протягом січня-серпня 2016 року платниками Коломийщини до зведеного бюджету мобілізовано  267,6 млн.грн. податків і зборів, що на 86,8 млн.грн. більше, ніж торік. Про це повідомив начальник Коломийської ОДПІ Іван Кирик.


14:32
Найближчим часом у Надвірнянській дитячій центральній районній лікарні оновлять систему водовідведення, споруджену ще в 70-х роках минулого століття. Загальна вартість робіт складатиме 280 тисяч гривень, зазначають у міській раді. 

14:06
У рамках реалізації моніторингової місії представники ОБСЄ відвідали Богородчанський район.

13:42
В наш час нерідко можна зустріти працюючого пенсіонера. Як би не було важко працювати літній людині, але якщо пенсія невелика і здоров’я дозволяє, то багато людей не припиняють працювати.

13:15
В Івано-Франківську з’являться зупинки громадського транспорту, на яких пасажири матимуть можливість відстежувати номер та час прибуття маршрутки на електронних табло.

12:47
32-річний житель району зберігав заборонений наркотичний засіб. За такі дії йому загрожує кримінальна відповідальність.

12:19
В Івано-франківську вібудеться презентація різних варіантів корисного та цікавого відпочинку під час щорічного «Фестивалю дитячого дозвілля».

11:42
Обережно, на полювання вийшла осіння алергія! Здебільшого підстерігає любителів сезонних фруктів та овочів. Зокрема, завезених з інших регіонів.

11:20
13 вересня в інфекційне відділення Долинської центральної районної лікарні госпіталізовано 44 хворих, один хворий госпіталізований до Рожнятівцької ЦРЛ після святкування урочистої події в ЛОК «Дружба» в с.Новоселиця Долинського району.

10:55
Тривають роботи з прокладання теплотраси, яка забезпечить централізованим теплопостачанням обласний стадіон «Рух».

10:28
За словами начальника Коломийської ОДПІ Івана Кирика, з моменту запровадження військового збору платники Коломийщини перерахували до Державного бюджету 12 млн. грн. військового збору. Зокрема, за вісім місяців поточного року надходження склали 8,6 млн.грн., що на 1,5 млн.грн. більше аналогічного періоду минулого року.

10:07
Як повідомили в управлінні податків і зборів з фізичних осіб ГУ ДФС в Івано-Франківській області, за січень-cерпень 2016 року до зведеного бюджету Івано-Франківщини надійшло 1407,2 млн. грн.  податку на доходи фізичних осіб. Це на 490 млн. грн. більше у порівнянні з аналогічним періодом 2015 року.

9:40
У переддень святкування Дня працівників фізичної культури і спорту України відбулись фінальні змагання на Кубок з вуличного футболу серед дитячих та юнацьких команд.

9:17
Генеральний штаб Збройних сил України спланував демобілізацію військовослужбовців 6 черги. Про це повідомив тимчасовий виконувач обов’язків начальника Головного управління персоналу – заступника начальника Генерального штабу ЗСУ, генерал-майор Володимир Талалай 13 вересня.

8:55
Упродовж літнього періоду за кошти обласного бюджету було оздоровлено 1386 дітей пільгових категорій. Про це  під час підсумкової наради з питань відпочинку та оздоровлення дітей розповів заступник голови облдержадміністрації Ігор Пасічняк.

8:30
За значні особисті заслуги у становленні незалежної України, утвердженні її суверенітету, вагомий внесок у державне будівництво, соціально-економічний, культурно-освітній розвиток, активну громадсько-політичну діяльність, сумлінне та бездоганне служіння українському народу Митрополита Української греко-католицької церкви Володимира Війтишина нагороджено відзнакою Президента України Петра Порошенка.

8:09
14 вересня о 17:00 в м. Івано-Франківськ на вул. Грушевського 18, НД “Просвіта” відбудеться презентація книги сучасного дослідника італійського футуризму, філософа-публіциста Дмитра Савченка “Zakolot”.

7:41
17 вересня своє професійне свято відзначають працівники пожежно-рятувальної служби України. З цієї нагоди, 14 вересня – напередодні Дня рятівника, в Івано-Франківську пройде ряд заходів.

7:17
Франківському Карітасу -25 років! Запрошуємо відсвяткувати разом

6:45
14 вересня 2016 року Івано-Франківський міський центр з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт» проводить спортивні естафети серед дітей та молоді з функціональними обмеженнями з нагоди відзначення Дня фізичної культури і спорту Україниза адресою: м. Івано-Франківськ, вул. Військових ветеранів, 14-а (МЦ «Дивосвіт»).

Попередній день   Наступний день