Попередній день   Наступний день

22:30
Незважаючи на втрату генерального спонсора, баскетбольний клуб «Говерла» продовжить свої виступи на всеукраїнській першості.

21:54
Сьогодні відбулася зустріч заступника голови ОДА Ярослава Паранюка з представниками компанії «EVECO Brno s.r.o.» (Чеська Республіка): менеджером з бізнес розвитку компанії Іваном Отевржелом та молодшим дизайнером Яном Кріспіном

21:23
Івано-Франківський міський військовий комісаріат проводить набіргромадян України на військову службу за контрактом на посади рядового, сержантського і старшинського складу.

20:55
Вулиця Шашкевича у Рогатині вже не один рік є вулицею контрастів, де охайні будиночки і квітники ділять сусідство з жахливим шляхом.

20:29
Департамент будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури Івано-Франківської ОДА визначив підрядника будівництва спортивного плавального басейну у Надвірнянській ДЮСШ (вул.Міцкевича, 3а, м.Надвірна).

20:06
На початку вересня цього року з Тлумацького району в зону проведення антитерористичної операції відправився гуманітарний вантаж.

19:43
За січень-серпень 2016 року від івано-франківських суб’єктів господарювання, які перебувають на спрощеній системі оподаткування, до місцевого бюджету надійшло 81,5 млн. гривень. Це на 26,5 млн. грн. більше від минулорічних надходжень за аналогічний період часу. Бюджетні призначення виконано майже на 125,1%.

19:20

Упродовж восьми місяців 2016 року платники податків Долинщини сплатили до бюджету 374,1 млн. грн. У порівнянні з минулим роком надходження зросли на 186,2 млн. гривень.


18:57
В ніч з 14 на 15 вересня на вулиці Грушевського, що в центрі Івано-Франківська, залили верхній шар асфальту. Про це у соцмережі повідомив Андрій Шуневич, директор ТОВ «Івано-Франківськавтодор», прикріпивши кілька світлин

18:30
На Івано-Франківщині збільшилася кількість осіб, які отруїлись напередодні в одному із оздоровчих комплексів району під час святкування Дня працівника нафтової промисловості.

18:08
Патрульна поліція Івано-Франківська затримала військовослужбовця, який під час конфлікту вистрілив у землю.

17:42
14 вересня 2016 року на спортивному майданчику навчально-реабілітаційного центру, що по вул. Військових ветеранів, 14-а, відбулися спортивні естафети серед дітей та молоді з функціональними обмеженнями присвячені Дню фізичної культури і спорту України, які провів Івано-Франківський міський центр з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт». В змаганнях приймали участь діти та молодь міського центру «Дивосвіт» (всього 25 учасників).

17:17
9-11 вересня офіційна делегація м. Івано-Франківська у складі начальника управління економічного та інтеграційного розвитку Надії Кромкач, начальника управління реєстраційних процедур Сергія Федорціва, начальника відділу міжнародних зв’язків, туризму та промоції міста Уляни Басараб-Ганчак відвідала місто-партнер Зєльона Гура, Республіка Польща.

16:57
Відбулася робоча зустріч заступника голови облдержадміністрації Ярослава Паранюка з представниками компанії «ARVI» щодо обговорення питань переробки біологічних відходів.

16:33
За сприяння департаменту охорони здоров’я обласної державної адміністрації, благодійного фонду «Орфей» та медичного центру слуху «Медакустика», 14 вересня відбулося вручення слухових апаратів десяти пацієнтам, які потребували реабілітації слуху.

16:09
Телефонне шахрайство – порівняно молодий вид злочинів, тому серед потерпілих в основному люди літнього віку, які все життя звикли жити чесно і довіряти людям, особливо коли йдеться про біду. Проте, шахраї нехтують усіма правилами людської моралі, видурюючи у людей останні заощадження, позбавляючи їх хліба та ліків.

15:42
Правоохоронці нагадують, що такі діяння є кримінальними і за незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання наркотичних засобів порушникам загрожує покарання від штрафу, обмеження волі до позбавлення волі. Окрім того, наркотики завдають великої шкоди організму, проте кількість любителів «травки» щорічно збільшується.

15:17
14 вересня о 19:50 в селищі Верховина виникло займання копиці сіна на подвір'ї. Вогнем знищено 1 т сіна. Попередня причина виникнення пожежі встановлюється.

14:57

Державна фіскальна служба України листом від 22.07.2016 №24830/7/99-99-15-03-02-17 повідомила про внесені зміни до форми податкової декларації ПДВ.


14:28
Смачна їжа, пісні, ігри та конкурси організували для безпритульних місцеві меценати.

14:07
Департамент охорони здоров’я Івано-Франківської облдержадміністрації закупив комп’ютерний томограф для Обласної дитячої клінічної лікарні (вул.Чорновола, 47).

13:41
Замість справжнього м’яса – сейтан. А на заміну сиру – тофу. У Івано-Франківську відкрили перший повноформатний вегетаріанський заклад йога-кафе «Shanti».

13:14
«Структура органів Державної фіскальної служби України зазнала чергових змін, зокрема відбулась й оптимізація підрозділів оперативних управлінь та скорочення їх працівників майже удвічі, - зазначив під час прес-конференції заступник начальника оперативного управління Головного управління ДФС в Івано-Франківській області Олександр Крицкій. - Однак, такі зміни не вплинули на наш супротив злочинності у сфері оподаткування на території  області».

12:48
Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків пообіцяв сприяти поверненню земельної ділянки членам гаражного кооперативу «Соколи».

12:22
Служба автомобільних доріг в Івано-Франківській області 8 вересня за результатами тендеру замовила ТОВ «ПБС» поточний середній ремонт автодороги державного значення Н-09 Мукачеве-Львів за 878,57 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

11:47
Одне з приміщень обласної психоневрологічній лікарні № 3 на вулиці Медичній в Івано-Франківську хоче взяти в оренду на 10 років приватна установа для відкриття радіоізотопної лабораторії, пише Галка.

11:19
14 вересня, Івано-Франківська міська рада повторно підписала угоду про співпрацю з дільницею Охота, що у Варшаві. Вперше документ про офіційне співробітництво був підписаний у 2006 році, а сама співпраця розпочалась ще 15 років тому, тобто у 2001 році.

10:53
Більше 500 учасників із 15 областей України та закордону візьмуть участь у Міжнародному фольклорному фестивалі етнографічних регіонів України «Родослав», що проходитиме в Івано-Франківську 24-25 вересня року.

10:29
З ініціативи ГО «Інститут розвитку яремчанського краю» та за підтримки Івано-Франківської облдержадміністрації у м. Яремче відбулася велика конференція на тему: «Об’єднання готельєрів Яремчанщини – запорука туристичного розвитку та економічного зростання регіону».

10:07
Колектив приватного акціонерного товариства «Івано-Франківський локомотиворемонтний завод» святкує 150-річчя з часу заснування. Привітати керівництво та працівників заводу на урочисті збори завітали представники обласної та міської влади, духовенство, ветерани праці.

9:42
На брифінгу за підсумками місячника працівники прикарпатської поліції проаналізували результати та ефективність додаткових заходів щодо оздоровлення аварійної ситуації на дорогах краю.

9:18
Прокуратура у судовому порядку вимагає визнати незаконним і скасувати рішення сільської ради та зобов’язати орендаря повернути землю вартістю 1,4 млн грн.

8:55
Перевізники Прикарпаття скаржаться на критичну ситуацію щодо пільгових перевезень.

8:34
У Галичі сталася жахлива дорожньо-транспортна пригода.

8:10
15 вересня, у четвер, о 14.30 буде проведено комплексну перевірку обласної системи централізованого оповіщення  із запуском сирен та передачею мовної інформації до населення по електронних засобах масової інформації і вуличних гучномовцях

7:40
15 вересня о 14:00 год. в залі засідань МВК (к.311) відбудеться чергове засідання виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради.

7:18
У четвер, 15 вересня, відбудеться прес-конференція баскетбольного клубу «Говерла». Незважаючи на втрату генерального спонсора, команда продовжить свої виступи на всеукраїнській першості, подавши заявку на участь у Вищій лізі України.

6:47
У четвер, 15 вересня, з 11.00 до 14.00, медичними працівниками КЗ «Міська поліклініка №5» буде проведено  акцію «День здоров’я». На вул. Привокзальній усі охочі можуть зробити флюорографію органів дихання, виміряти артеріальний тиск, отримати консультацію терапевта.

Попередній день   Наступний день