Попередній день   Наступний день

22:28
Сьогодні, 2 вересня, відбулась прес-конференція ГО “Чесно” з приводу виборів депутата до ВРУ, що пройшли на Франківщині 17 серпня цього року.

21:48
1 вересня о 07.34 виникла пожежа торфу на площі 3,5 га на полі  Григорівської сільської ради Рогатинського району. Станом на 21.00 1 вересня пожежа ліквідована на площі 1,3 га.

21:22
6 жовтня 2016 року відбудуться аукціони з визначення переможця по укладанню договору купівлі-продажу земельних ділянок територіальної громади міста Коломиї за адресою: Івано-Франківська обл, м. Коломия, вул. І.Вагилевича.

20:54

1 вересня о 19.45 в м. Івано-Франківську по вулиці Чорновола відбувся частковий обвал елементів парапету житлового будинку, внаслідок чого пошкоджено автомобіль «AUDI A4».


20:31
Відкриття фотовиставки “Ukrainian Style”, яке відбудеться у суботу, 3 вересня, об 11:30 у фойє театру ляльок ім. Марійки Підгірянки.

20:08
Про це написав Nazar Maksymiv у соціальній групі Комуналка ІФ. До повідомлення чоловік додав фото.

19:45
До Снятинського відділення поліції звернувся 29-річний житель одного із сіл району. Чоловік розповів про те, що невідома особа викрала його велосипед.

19:20
На 1 липня чисельність наявного населення в області, за оцінкою, становила 1380,8 тис. осіб, з них 604,2 тис. проживали у міських поселеннях, 776,6 тис. – у сільській місцевості. Упродовж січня–червня чисельність населення зменшилася на 1,6 тис. осіб.

18:56
1 вересня в Ганьківській ЗОШ І – ІІІ ступенів відкрили меморіальну дошку воїну АТО Анатолію Василику, який був учнем даного закладу з 2000 по 2011 роки.

18:32
1 вересня у Мислівці Долинського району відкрили навчально-виховний комплекс.

18:07
“Оксамитовий” сезон відпусток в розпалі … але не для комунальників. В Івано-Франківській мерії не задоволені темпами відновлення міських доріг. Галузевий Депарамент виступає замовником капремонту близько 20-ти об’єктів. Загальна вартість благоустрою вулиць понад 5 мільйонів гривень.

17:43
В Івано-Франківську побільшало безхатьків, запевняють в управління Надзвичайних ситуацій. Це люди, які прибули до обласного центру в пошуках кращої долі з інших регіонів. І ведуть недобропорядний спосіб життя.

17:18
Майстриня народного декоративного розпису, авторка серій квіткових композицій Параска Хома, яка проживає у селі Чернятині Городенківського району, отримала Орден княгині Ольги   I ступеня.

16:56
Вчора, 1 вересня, в парку розваг в Івано-Франківську сталась надзвичайна ситуація. На атракціоні травмувались дві школярки.

16:32
У п’ятницю, 2 вересня, в приміщенні Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області відбувся брифінг щодо проміжних результатів проведення місячника безпеки дорожнього руху.

16:07
 Відповідно до частини другої статті 23 Закону України від  10.12.2015 року № 889-VIII "Про державну службу", Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25.03.2016 року № 246, оголосити конкурс на зайняття вакантної посади державної служби категорії "Б" ­– першого заступника голови Івано-Франківської обласної державної адміністрації.

15:41
 Відповідно до частини другої статті 23 Закону України від  10.12.2015 року № 889-VIII "Про державну службу", Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25.03.2016 року № 246, оголосити конкурс на зайняття вакантної посади державної служби категорії «Б» – директора департаменту фінансів Івано-Франківської обласної державної адміністрації.

15:18
Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу відвідав випускник університету Роман Шеремета, а сьогодні – всесвітньовідомий український економіст, доцент кафедри Школи менеджменту імені Везерхеда при Університеті Кейс Вестерн Резерв (США).

14:58
Про це під час засідання виконкому повідомив заступник міського голови Олексій Кайда.

14:31
17-21 жовтня в столиці Норвегії проходитиме черговий Тиждень інновацій Осло (Oslo Innovation Week). Форум складатиметься з численних бізнес-зустрічей, семінарів, майстерень, лекцій, конференцій на тему інновацій, які відбуватимуться в різних осередках міста.

14:05
Працівники поліції у перший день навчального року скористалися нагодою зустрітися з першокласниками, їх батьками та вчителями Старолисецької ЗОШ, що в Тисменицькому районі, щоб наголосити на важливості дотримання юними учасниками дорожнього руху правил поводження на дорозі.

13:42
Ця суперечлива історія тягнеться вже майже шість років і нарешті, можливо, близька до завершення. Вона розпочалася ще у 2010 році, коли за три місяці до своєї смерті 63-річна пенсіонерка заповіла квартиру не рідному братові чи комусь із родичів, а «брату» по церкві. Відповідно, виникло протистояння, одна сторона якого не припиняє спроб повернути помешкання «у родину», а протилежна – його втримує.

13:19
 В останніх часах у нас, на Західній Україні, спостерігається зростання інтересу (не лише поміж окремих інтузіастів-цінителів, але й в мережі Інтернет та ЗМІ) до т.зв. галицької мови, як споконвіку притаманної корінним мешканцям Галичини (нинішні Львіська, Івано-Франківська та Тернопільські обл.).

12:51
1 вересня виконавчий комітет вирішив внести на розгляд сесії Івано-Франківської міської ради проект рішення  «Про надання дозволу на розроблення детального плану території (уточнення положень діючого генерального плану міста Івано-Франківська) для будівництва та обслуговування багатоквартирних житлових будинків на вул. Джохара Дудаєва, 28 в м. Івано-Франківську».

12:22
Біля торгового центру Тлумача, у найлюднішій точці міста, багатьох перехожих заінтригував флешмоб «Зарплата в «конверті» – радість, але злидні на старість». Провели його працівники Тлумацького об’єднаного управління Пенсійного фонду України.

11:47
Відповідно до п.п. 212.1.15 п. 212.1 ст. 212 Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755-VI зі змінами та доповненнями (далі – ПКУ) платником акцизного податку є особа, яка реалізує пальне.

11:19
У підприємницькому секторі економіки області налічується майже 55 тис. суб’єктів малого підприємництва, з яких 86% – фізичні особи-підприємці. За останні п’ять років частка фізичних осіб-підприємців у загальній кількості суб’єктів малого підприємництва зменшилась на 2,1 в.п. 

10:54
Середній розмір номінальної заробітної плати штатних працівників підприємств, установ, організацій та їхніх відокремлених підрозділів із кількістю найманих працівників 10 і більше осіб у липні 2016 році становив 4470 гривень

10:31
Соціальні стипендії не скасують, але критерії для отримання звичайної стипендії мають бути підвищені. Про це в ефірі Радіо Свобода заявила міністр освіти і науки України Лілія Гриневич.

10:04
З вересня стартує новий додатковий набір до патрульної поліції. Про це заявив керівник Департаменту патрульної поліції Євген Жуков, повідомляється на сайті Нацполіції. “Конкурс розпочнеться 6 вересня.

9:41
Франківський виконком затвердив проект рішення, внесений з голосу, про проведення інвестиційного конкурсу на участь у будівництві житла в мікрорайоні Хіміків-Тролейбусна для учасників АТО.

9:18
Патрульна поліція Івано-Франківська оперативно розшукала та затримала одного з двох нападників, які пограбували чоловіка, інформує прес-служба патрульної поліції міста.

8:55
На території греко-католицького монастиря Чину св. Василія Великого у селі Гошів Долинського району завершився триденний майстер-клас мистецтва карильйонної музики. Викладачем гри на пересувному інструмені була єдина в світі жінка-карильйоністка - українка Ірини Рябчун, котра навчала шістьох учителів Калуської, Коломийської, Долинської та Івано-Франківської музичних шкіл.

8:31
Серед фіналістів конкурсу „Дитяче Євробачення-2016” дуже вирізняється надзвичайно обдарована дитина, мешканець села Вовчинець Івано-Франківської міськради Денис Родін.

8:03
Нагадаємо, що з 10 червня оголошено проведення конкурсу «Кращі практики місцевого самоврядування» у 2016 році.

7:42
У четвер, 1 вересня, садочок «Вишиванка» відчинив двері для найменших франківців. Так, у новому навчальному році 220 діток відвідуватимуть цей дошкільний навчальний заклад.

7:19
Таке рішення прийняв  1 вересня, виконавчий комітет міськради.
Родині, яка постраждала від пожежі у будинку по вул. Страчених виділять 50 тисяч гривень. Проте міський голова запитав чи це не замала сума. Однак його заступник Богдан Білик відповів, що за його пам’яті – це найбільша сума матеріальної допомоги, яку виділяли з міського бюджету.

6:46
Резонансна справа так званого франківського «стоматолога-різника», якого було засуджено до довічного позбавлення волі, матиме продовження.

Попередній день   Наступний день