Попередній день   Наступний день

22:15
У Тлумачі відбулося засідання тимчасової контрольної комісії районної ради з нагальних екологічних питань, у роботі якої взяв участь голова районної ради Василь Двояк.

21:28
Новим головою Івано-Франківської обласної організації ВО "Свобода" став Михайло Королик. Відповідне рішення 18 вересня 2016 року ухвалила обласна партійна конференція.

20:57
45 учасників АТО з області відправились у паломницький тур на духовну реабілітацію у Меджугор’є (Республіка Боснія та Герцоговина).

20:31
Сьогодні, 20 вересня, начальник управління комунальної політики Департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою Михайло Яцків доповів про стан впорядкування території міста. Так, з 12 по 16 вересня інспекція склала 54 приписів та 27 протоколів.

20:05
Сьогодні, 20 вересня, під час оперативної наради міський голова Руслан Марцінків запитав у заступник акерівника патрульної поліції Олега Сердюка, чи були факти використання зброї у ресторані «Зосина воля».

19:43
23 вересня відбудеться чергова сесія обласної ради на черговому засіданні розгляне 60 питань. Такий проект порядку денного схвалила президія обласної ради.

19:19
Вночі 20 вересня у Волинській, Рівненській, Житомирській, Київській, Сумській, Чернігівській, Черкаській та Полтавській областях місцями на грунті заморозки 0-3°.

18:56
Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків підписав розпорядження про «Про створення комісії з обстеження кладовищ», які перебувають на балансі комунального підприємства «Міська ритуальна служба».

18:28
Як ми вже повідомляли, після святкування 11 вересня в лікувально-оздоровчому комплексі «Дружба» в с. Новоселиця Долинського району був зареєстрований спалах інфекційного захворювання. З ознаками гострого харчового отруєння до лікувальних закладів Долинського та Рожнятівського районів звернулися 76 осіб, в тому числі одна дитина віком до 15 років.

18:07
У селі Чорнолізці Тисменицького району урочисто відкрили сучасний стадіон після реконструкції, яка тривала півроку. Відтепер футбольне поле розширено, встановлено нове покриття.

17:44
У світі щохвилини виготовляють один автомобіль. Саме цей товар посідає третє місце за кількістю реклами в усьому світі.

17:18
17 вересня 2016р. на базі КП «Муніципальний фізкультурно - оздоровчий центр» відбувся Кубок міста з класичного пауерліфтингу серед чоловіків. Учасники змагались у різних вікових та вагових категоріях

16:57
  Йдеться про дорожньо-транспортну пригоду в с. Колінці Тлумацького району, внаслідок якої постраждало п’ятеро підлітків віком 13-15 років.

16:30
Сьогодні в облдержадміністрації відбулася робоча зустріч заступника голови обласної державної адміністрації Ярослава Паранюка з представниками Державного спеціалізованого підприємства «Укрспецторг».

16:06
З 24 вересня 2016 року в зоні відповідальності оперативного командування «Захід» розпочинається 2-й етап зборів з військовослужбовцями-резервістами, що мають бойовий досвід, отриманий під час проведення АТО на території Луганської та Донецької областей.

15:44
Ще не державне, але всенародне і затребуване… В Івано-Франківську відсвяткували День батька. У міському парку. Завітали на свято чимало родин. На сцені лунали щемливі пісні про тата, юні тигриці виконували жваві танці, а глядачі брали участь у дотепних і творчих конкурсах.

15:20
Перший всеукраїнський турнір зі стрітболу “Vambud Cup” відбувся в Івано-Франківську. Він присвячений 10-річчю будівельної компанії. У змаганнях взяли участь понад десять команд з Прикарпаття та інших областей України. Матчі Чемпіонату з вуличного баскетболу розіграли у міському Фізкультурно-оздоровчому Центрі.

14:56
19 вересня о 14:35 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в одному із дев’ятиповерхових житлових будинків по вулиці Хоткевича в Івано-Франківську.

14:29
До Тлумацького відділення поліції надійшло повідомлення від голови сільської ради про те, що на території колишнього колгоспу в с.Антонівка невідомі особи демонтували металеві труби з будівлі та завантажили викрадене на транспортний засіб.

14:05
У центрі Івано-Франківська мають намір побудувати багаторівневу стоянку по вулиці Грушевського, 21 на території парковки обласної ради.

13:41
В Івано-Франківську обговорили питання продовження з співпраці області з компанією Google в рамках проекту «Цифрове перетворення України». Мова йшла про розробку інформаційного ресурсу для залучення інвестицій. Зокрема, створення інтерактивної туристичної мапи та інвестиційного порталу, які допоможуть потенційному інвестору швидко прийняти рішення про співпрацю з Івано-Франківщиною.

13:15
18 вересня на площі Ринок біля міської Ратуші відбулось урочисте відкриття пластового року, що символізує початок нового духовно-навчального процесу. Відкриття розпочалось з привітання та врученням відзнак.

12:43
До поліції звернулася 70-річна жителька одного із сіл району із повідомленням про викрадення із літньої кухні 10 банок м’ясної консервації. Ще один її односелець розповів про крадіжку електроінстументів. Як з’ясувалося у обох випадках до злочинів причетний онук останнього, який зараз проживає з дідусем та уже мав судимість за крадіжки.

12:21
18 вересня о 4.15 год. до поліції надійшло повідомлення про те, що по вулиці Крива в Івано-Франківську невідомий, шляхом розбиття дверного вікна, залишеного у дворі автомобіля, намагається його викрасти.

11:42
Відповідно до п. 8.1 розд. VIIІ Порядку обліку платників податків і зборів, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 09.12.2011 № 1588 (у редакції наказу Мінфіну від 22.04.2014 № 462) (далі – Порядок), платник податків зобов’язаний повідомляти про всі об’єкти оподаткування і об’єкти, пов’язані з оподаткуванням, контролюючий орган за основним місцем обліку у порядку, встановленому розд. VIIІ Порядку.

11:17
Впродовж січня-липня 2016 року за використання надр, водних та лісових ресурсів платники податків Івано-Франківської області перерахували до Зведеного бюджету більше 705,1 млн. гривень, що на 221,5 тис. грн. перевищує надходження аналогічного періоду минулого року. Про це повідомили в Головному управлінні ДФС в Івано-Франківській області.

10:55
Шість картин із благодійного аукціону, який організовувала громадська організація «Покутські ініціативи» до 775-ої річниці Коломиї, урочисто передали для зберігання в міській раді.

10:29
16 вересня у Надвірні в зоні відпочинку ім.Н.Яремчука (2-ге озеро) відбулось урочисте відкриття силового майданчика.

10:03
Департамент містобудування, архітектури та культурної спадщини Івано-Франківської міської ради оголосив конкурс на кращий проект пам'ятника Опанасу Заливасі, переможець якого отримає право на розроблення проектної документації та її реалізацію.

9:42
Днями поліцейські охорони виїжджали за сигналами «Тривога», що надійшли із двох івано-франківських закладів торгівлі.

9:19
Виявилося, що з керуванням автомобілем не впорався 35-річний чоловік, якого вже понад рік розшукували правоохоронці за вчинення злочину на Дніпропетровщині.

8:55
Український письменник, політичний і громадський діяч, депутат Верховної Ради (1990-1994), Герой України Роман Іваничук помер в суботу на 87-му році життя.

8:32
З бюджету області планують виділити один мільйон гривень на будівництво школи у селі Раковець Богородчанського району.

8:08
В залі засідань облдержадміністрації відбулась зустріч Олега Гончарука з працівниками лісової галузі області та активістами.

7:40

Представництво СТС Програми ТКС ЄІСП Польща-Білорусь-Україна 2007-2013 у Львові запрошує відвідати фотовиставку, приурочену святкуванню Дня Європейської Співпраці-2016.

7:13
Про це під час засідання оргкомітету щодо проведення обласного шкільного турніру з футзалу на кубок НФК «Ураган» сказав заступник голови обласної державної адміністрації Ігор Пасічняк. Шкільний турнір з футзалу «Кубок НФК «Ураган» - це єдиний свого роду соціальний проект, який немає аналогів на Прикарпатті.

6:36
20 вересня 2016 року о 8.30 в залі засідань МВК (311 каб.) відбудеться щотижнева оперативна нарада у міського голови

Попередній день   Наступний день