Попередній день   Наступний день

22:33
Упродовж січня-серпня 2016 року платники податків міста Івано-Франківська для підтримки обороноздатності України сплатили 48,9 млн. грн. військового збору. Зокрема, у серпні, надійшло 5,7 млн. гривень.

21:31
На початку навчального року поліцейські повторили з учнями молодших класів «дорожню абетку», запропонували дітям до перегляду цікавий відеоролик про дорожні знаки та розмітку, а відтак перевірили засвоєння правил безпечної поведінки на дорозі.

20:58
Вчора працівники поліції на березі річки «Прут» виявили та задокументували факт порушення правил охорони та використання надр, зокрема, незаконного видобування корисних копалин загальнодержавного значення.

20:29
Головне управління статистики інформує. Обсяги експорту товарів суб’єктами зовнішньоекономічної діяльності області у січні–липні 2016р. становили 266,3 млн.дол. США, імпорту – 218,7 млн.дол. США. Проти січня–липня 2015р. обсяги як експорту, так і імпорту товарів збільшилися на 30,3%. Позитивне сальдо зовнішньої торгівлі товарами склало 47,6 млн.дол. США, коефіцієнт покриття експортом імпорту – 1,22.

20:05
Обсяги експортно-імпортних операцій в зоні діяльності Івано-Франківської митниці ДФС протягом січня-серпня 2016 року склали 509 млн. доларів США, що на 56,2 млн. доларів США або 12 відсотків більше ніж за аналогічний період 2015 року. Про це повідомили в Івано-Франківській митниці ДФС.

19:44
В обласній раді відкрили оновлений зал засідань та випробували систему електронного голосування "Віче".

19:23
За підсумками восьми місяців 2016 року Івано-Франківська митниця ДФС спрямувала до держбюджету понад 1055,6 мільйонів гривень митних платежів. Це на 66,4 млн. грн. або на 6,6 відсотків більше ніж за аналогічний період минулого року.

18:55
Борець Андрій Джелеп з села Тулукова на Снятинщині виборов титул чемпіона світу з вільної боротьби серед кадетів, який відбувався у столиці Грузії м. Тбілісі.

18:30
У рамках програми реабілітації 15 учасників АТО з Калуша отримали водійські посвідчення коштом держави. До автомобільної школи їх направили із міського управління соціального захисту. Навчання тривало з 1 червня до 15 вересня.

18:08
Завершився Х Всеукраїнський конкурс професійної майстерності медичних сестер “Ескулап-професіонал”, що проходив у Чернівцях. Прикарпаття представляла операційна медична сестра відділення інвазивних методів діагностики і лікування ЦМКЛ Мар’яна Бабійчук.

17:42
Різдво Пресвятої Богородиці є велике дванадесяте свято, яке святкується 21 вересня за новим стилем. Господь, перш ніж народитися на землі як людина для спасіння світу, приготував свою Пречисту Матір.

17:18
Авіакомпанія Міжнародні авіалінії України пропонує хороші ціни на прямі перельоти з Івано-Франківська в Іспанію.

16:57
20 вересня на вулиці Валовій патрульні помітили двох підозрілих осіб. На підставі ст. 34 ЗУ “Про Національну поліцію” хлопцям запропонували провести поверхневу перевірку. 19-річний мешканець Івано-Франківська у кишені куртки мав поліетиленовий згорток з речовиною рослинного походження, схожою на канабіс.

16:30
20 вересня поточного року під головуванням першого заступника міністра аграрної політики та продовольства України Максима Мартинюка відбулася селекторна нарада з питань проведення комплексу осінньо-польових робіт та проведення посівної компанії озимих зернових культур під урожай наступного року.

16:09
Перебуваючи з робочою поїздкою на Прикарпатті, міністр енергетики та вугільної промисловості України Ігор Насалик спільно з головою облдержадміністрації Олегом Гончаруком оглянули відремонтовану ділянку дороги Івано-Франківськ – Чернівці в с. Марківці Тисменицького району.

15:42
 20 вересня про безпеку життєдіяльності розповідали вихованцям НВК №2 м. Долина та школярам Рожнятова. Для дітей зустрічі із рятувальниками – справжнє свято. У Долині хлопчики й дівчатка дізналися про причини та наслідки пожеж, про небезпеку випадкових знахідок, все про гриби та як не заблукати у лісі.

15:18
21 вересня о 01:02 в Івано-Франківську по вулиці Целевича виникла пожежа в підвальному приміщенні дев’ятиповерхового житлового будинку. Вогнем пошкоджено побутове сміття на площі 2 м.кв. На пожежі з підвального приміщення врятовано двох осіб без постійного місця проживання.

14:58
Складено рейтинг навчальних закладів України за результатами ЗНО 2016 року.

14:30
20 вересня 2016 року на оперативну нараду в міського голови  виносилось питання про стан виплати заробітної плати та погашення заборгованості із виплати заробітної плати на підприємствах, в установах та організаціях міста. Доповідала з даного питання начальник управління праці Івано-Франківської міської ради Наталія Дмитраш.

14:05
Постійна комісія обласної ради з питань бюджету, фінансів та податків підтримала проект рішення "Про програму протидії на туберкульоз в області на 2017-2020 роки".

13:40
До Надвірнянського відділу поліції надійшло повідомлення від працівника місцевого магазину про те, що невідома особа намагалася винести аудіо- колонку, не заплативши за неї.

13:15
Наприкінці серпня до поліції почали надходити повідомлення від мешканців Коломийського району про те, що з їхніх дач зникає майно.

12:51
За сумлінне виконання службових обов’язків із захисту територіальної цілісності України, протидії злочинності під час служби на сході країни, відповідно до наказу Міністра внутрішніх справ, керівник обласної поліції Віктор Шкутов вручив поліцейським батальйону патрульної служби поліції «Івано-Франківськ» подяки.

12:20
Про стан справ в області щодо своєчасної виплати заробітної плати працівникам бюджетних установ доповів заступник голови ОДА Ігор Пасічняк. Посадовець повідомив, що в цілому місцевими бюджетами області на виплату заробітної плати у поточному році передбачено 4069,3 млн гривень, що на 8,7 відсотків більше, ніж у минулому році. Проте гострою проблемою є незабезпеченість фінансовим ресурсом виплати заробітної плати працівникам бюджетних установ, що призводить до виникнення заборгованості із її виплати.

11:42
Минулої суботи у Косові відбувся І відкритий районний фестиваль кераміки, ремесел і фольклору «Мальований дзбанок».

11:19
Департамент будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури Івано-Франківської ОДА вирішив добудувати шкільну їдальню, виробничі майстерні та класні кімнати по вул. Грушевського, 27 в с. Чернятині Городенківського району.

10:55
Днями науковці університету повернулися з VIII Національного з’їзду фармацевтів України, який відбувається раз на п’ять років.

10:30
Бути чи не буди забудові в межах вулиць Крайківського-Промислова–Макогона? Це вирішували мешканці тамтешнього мікрорайону. Для цього провели виїздні громадські слухання на території «Харчосмакової фабрики». Щодо подальшої долі промзони їхні думки розділилися.

10:08
Актори є. Вистави є. Сцени немає. Засновники івано-франківського Нового театру розповіли про виклики, які стоять на шляху їхньої творчості. А основною проблемою, зізнались, є відсутність власного приміщення. Наразі вистави творчого колективу відбуваються у Театрі Ляльок.

9:43
Коломийське ЛОР-відділення потребує капітального ремонту якнайшвидше, – заявляє завідувач Роман Оріщак.

9:20
Від початку року в Івано-Франківській області 218 тисяч сімей скористалось правом на отримання субсидії.

8:56
У духовно-паломницькому центрі Тисмениччини – Погоні 1-2 жовтня відбудеться уже ХХІ Міжнародна проща Вервиці за мир і єдність України. Всі заходи у суботу розпочнуться з реєстрації учасників о 13:30. Під час паломництва значна частина програми належить молитві на вервиці.

8:30
Цьогоріч розпочався ремонт однієї з найстаріших вулиць Івано-Франківська – Княгинин. Перед початком асфальтування комунальники прийняли рішення заміни усі мережі. Вже відремонтовано водо- та газопостачання, а зараз у роботі – фекальний колектор.

8:05
Лейпцизька премія оголошується спільно Федеральним міністерством навколишнього середовища, охорони природи, будівництва та ядерної безпеки Німеччини (BMUB) та Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України (Мінрегіон). За реалізацію та організацію конкурсу відповідальне Німецьке товариство міжнародної співпраці (GIZ) ГмбХ.

7:41
Організатор злочинної групи та двоє його спільників  упродовж квітня-червня 2014 року збували на території обласного центру психотропну речовину та організували місце для її вживання.

7:18
Під головуванням Олега Гончарука відбулося засідання колегії облдержадміністрації. Участь у її роботі взяли міністр енергетики та вугільної промисловості України Ігор Насалик, який у рамках робочої поїздки перебуває на Прикарпатті, заступники голови ОДА Ярослав Паранюк та Ігор Пасічняк, голова обласної ради Олександр Сич.

6:37
21 вересня, у середу, відбудеться відкриття розбудованого елеваторного комплексу ПП «Агрофірми «Вільхівці» у м. Городенка. Все обладнання, що входить до складу елеватора - торгової марки RIELA.

Попередній день   Наступний день