Попередній день   Наступний день

22:20
В наслідок проведення земляних робіт на полі в селі Космач Богородчанського району було пошкоджено нафтопровід НГВУ Надвірнанафтогаз ПАТ Укрнафта, по якому здійснювалась перекачка нафтопродуктів від сепараторної установки села Космач до групового збору нафтопродуктів в селі Старуня.

21:30
Сьогодні, 26 вересня, відбулась презентація результатів дослідження «Оцінка дотримання принципів верховенства права в наданні послуг, пов'язаних з будівництвом та архітектурою" в Івано-Франківську в рамках проекту «Місцеве самоврядування та верховенство права в Україні».

20:57
24 вересня у Криворівнянському Будинку культури відбулося секційне засідання «Іван Франко та Гуцульщина» міжнародного наукового конгресу «Іван Франко: Я єсть пролог…» до 160-річчя від дня народження Івана Франка.

20:30
25 вересня група лікарів-волонтерів вирушила в Луганську область, де протягом двох тижнів надаватиме медичну допомогу цивільному населенню і військовим, як ургентним, так і плановим хворим.

20:04
У вихідні у центрі Калуша на площі Героїв відбувся благодійний “Рок-марафон” за участі чотирьох калуських команд. Свято розпочалося з приїзду байкерів, які кружляли містом з виготовленими хоругвами “Музичного марафону”, інформують Вікна.

19:42
Колективу екоінспекції в Івано-Франківській області представили нового керівника. Ним став колишній заступник міського голови Івано-Франківська Руслан Гайда.

19:20
Сьогодні  вночі у смт. Кути Косівського району обікрали історико-краєзнавчий музей.

18:40
Днями на пульт централізованого спостереження Управління поліції охорони в Івано-Франківській області надійшов сигнал «Тривога» із супермаркету по вулиці Коновальця, що в обласному центрі. Прибувши до торгового закладу, наряд групи поліції охорони затримав підозрюваного у крадіжці солодощів.

18:04
44-річний Степан Уханський з Івано-Франківщини загинув в п'ятницю, 23 вересня, в Донецькій області.

17:44
На черговій колегії облдержадміністрації розглядали питання підготовки до зими, тарифів на електро- і газопостачання, стан виплати заробітної плати працівникам бюджетної сфери області, підсумки виконання програми соціально-економічного та культурного розвитку і бюджету області за I півріччя ц. р. У роботі колегії за дорученням прем’єр-міністра взяв участь міністр енергетики та вугільної промисловості України Ігор Насалик.

17:16
Вийшли фільм і книжка про владику катакомбної Церкви УГКЦ Павла Василика

16:53
Підвищення вартості електроенергії змусить економно використовувати всі електричні прибори, адже, приміром, застосування електрочайника й холодильника тепер коштуватиме дорожче.

16:29
24 вересня в Івано-Франківську, на міському озері, відбувся фестиваль-змагання зі спортивної риболовлі “Toirtap Open Cup”. Організувала цей турнір місцева спільнота рибалок “Франківський спінінгіст” за підтримки департаменту молодіжної політики та спорту Івано –Франківської міської ради та КП «Центр розвитку міста та рекреації».

16:08
25 вересня 2016 року, мальовничими  вулицями міста Івано-Франківська завершився традиційний легкоатлетичний фестиваль любителів бігу під назвою "Франківський Півмарафон". Велика кількість любителів бігу з міст України та багатьох країн світу мали змогу позмагатись на різноманітних дистанціях починаючи з 100 метрівки для молодших  школярів, а ще  300  та 500 метрів шкільна  молодь.

15:40
Івано-Франківщина презентувала туристичний потенціал області на XV Міжнародній туристичній виставці-ярмарку «Тур’євроцентр – Закарпаття 2016», який відбувався упродовж 23-24 вересня у культурно-історичному центрі «Совине гніздо» у м. Ужгороді.

15:13
З нагоди професійного свята, від імені голови обласної державної адміністрації Олега Гончарука заступник голови Ярослав Паранюк привітав працівників ВО «Карпати» з Днем машинобудівника.

14:39

До чергової частини місцевого відділу поліції поступило повідомлення про те, що невідомі особи за допомогою трактора та вантажного автомобіля «Камаз» в смт. Єзупіль здійснюють незаконний видобуток і вивіз піщано-гравійної суміші.


14:05
Працівники Калуського відділу поліції затримали особу, підозрювану в причетності до вчинення крадіжки, завдяки вчасно наданій інформації власниці, яка викривши злодія, викликала правоохоронців.

13:41
У приміщенні Івано-Франківської торгової-промислової палати відбулася зустріч із Надзвичайним і Повноважним Послом Франції в Україні п. Ізабель Дюмон. Участь у ній взяли заступник голови облдержадміністрації Ігор Пасічняк, президент Івано-Франківської торгово-промислової палати Андрій Левкович, виконавчий директор Французького інституту в Україні Мартьє Арден, представники бізнес-спільноти міста та мистецьких кіл.

13:16
24 вересня о 12:58 до Служби порятунку 101 надійшло повідомлення про те, що в місті Косів по вулиці Незалежності виникла пожежа в житловому будинку.

12:50
За інформацією головного управління статистики в області,через роздрібну торгову мережу підприємств, фізичних осіб–підприємців та мережу ринків в області у січні–серпні 2016 р. населенню реалізовано товарів на 23,3 млрд грн, що більше, ніж за відповідний період попереднього року у фактичних цінах на 11,8%, у порівнянних цінах (враховуючи індекс споживчих цін) – на 3,8%.

12:24
25 вересня о 16:14 в місті Снятин по вулиці Берестовій виникла пожежа в кімнаті житлового будинку. Вогнем пошкоджено димохід. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем  власника.

11:50
Навчальний рік у розпалі, а освітяни досі не завершили ремонти в школах. В галузевому департаменті звітують про стан виконання благоустрою навчальних закладів. Наразі їм вдалося завершити майже половину запланованих робіт. Щоправда, лише на паперах. Адже деякі навчальні заклади фактично перебувають в експлуатації, стверджують чиновники, поки триває залагодження бюрократичних аспектів.

11:22
Як боротися з домашнім насильством? Проблема, яка турбує увесь світ, нині набирає обертів. До її вирішення долучився й Івано-Франківськ. Міська влада спільно з громадськими організаціями взялась за впровадження так званих корекційних програм щодо профілактичної роботи з потерпілими та кривдниками.

10:54
Північний і Південний бульвари таки з’єднають. Тут вже розпочалося будівництво прямого транспортного сполучення. Комунальники розпочали облаштування дорожнього покриття на вулиці Північний бульвар. Наразі працівники дорожньої служби за допомогою спецтехніки зривають старий асфальт.

10:33
Хабарництво у лавах Збройних Сил України під час військового конфлікту – річ особливо небезпечна та повинна жорстоко каратися. Яку ж відповідальність несе хабарник за допомогу  уникнути призову по мобілізації та скільки коштує така послуга?

10:07
Відповідно до ч. 12 ст. 9 Закону України від 8 липня 2010 року № 2464-VI «Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування» зі змінами та доповненнями (далі – Закон № 2464) єдиний внесок на загальнообов’язкове державне соціальне страхування (далі – ЄВ) підлягає сплаті незалежно від фінансового стану платника.

9:44
Ось і похолодало. Осінь замрячила дощем, затягнула небо димчастими хмарами. Щоб осінні дні здавались не такими сірими, пропонуємо урізноманітнити ваше меню кольорами осені. Адже стільки овочів, фруктів та грибів просяться на стіл — щоб зробити його багатим та різноманітним.

9:17 | Коментарів: 1
На спецлінію «102» Калуського відділу поліції надійшло повідомлення про ймовірне перебування в одній із місцевих аптек злодія, оскільки спрацювала тривожна сигналізація. Працівники поліції негайно виїхали на місце події та застали злодія на «гарячому».

8:55
Дипломи «спеціалістів-правознавців» одержали 51 слухач та 12 студентів заочної форми навчання, які впродовж року підвищували свій освітньо-кваліфікаційний рівень «бакалавр» до «спеціаліста», а державні іспити нещодавно склали у Києві.

8:29
Відбулося засідання дев’ятої сесії обласної ради сьомого демократичного скликання. Участь у її роботі взяли голова облдержадміністрації Олег Гончарук, заступники голови ОДА Ярослав Паранюк, Ігор Пасічняк та Валерій Крецул, а також керівники структурних підрозділів облдержадміністрації та представники громадських організацій.

8:08
В ході розгляду прокуратурою здобуто та надано в розпорядження суду докази безпідставності майнових вимог позивача.

7:39
На території увіреного під його охорону лісництва допущено незаконну рубку понад 30 хвойних дерев

7:12

26 вересня о 18.30 в обласній філармонії відбудеться благодійний концерт “Подаруй дитині мрію” зі збору коштів на облаштування ігрового майданчика для дітей з особливими потребами, який буде встановлено на території Івано-Франківської обласної дитячої клінічної лікарні.


6:35
Службою у справах дітей згідно рішення міської ради проводиться Х фестиваль для неповнолітніх «Я маю право» - командне змагання серед дітей навчально-виховних закладів у виявленні їх вмінь засвоювати та в художній формі демонструвати своє розуміння прав дитини, шляхів їх використання у ситуаціях, з якими вони зустрічаються в повсякденному житті.

Попередній день   Наступний день