Попередній день   Наступний день

22:28
Українському роду – нема переводу! Понад півтисячі митців із 15 областей України та закордону стали учасниками Міжнародного етнографічного фестивалю «Родослав». Він представив унікальну автентичну народну культуру і духовну спадщину різних етногруп та українських регіонів.

21:27
Івано-Франківський “Тепловик” не зумів дати бій одеській “Жемчужині” в рамках 11 туру чемпіонату України серед команд Другої ліги.

20:54
27 вересня під час оперативної наради міський голова обурився через те, що начальники управлінь не брали участь у півмарафоні.

20:37
Це на 15,9 млн.грн. більше, ніж за аналогічний період минулого року.

20:09
На сайті Івано-Франківської міської ради опублікували список громадян, що підлягають осінньому призову на строкову військову службу.

19:42

Про це повідомив заступник керівника патрульної поліції Олег Сердюк.

Сьогодні, 27 вересня, він доповів про забезпечення громадського порядку та стан збереження комунального майна на території міської ради.


19:18
Івано-Франківський академічний обласний український музично-драматичний театр вирушає в новий всеукраїнський тур з “Оскаром і Рожевою пані”.

18:55
Група Світового Банку запрошує студентів, підприємців, інноваторів, представників громадських організацій та вищих навчальних закладів до участі у Big Data Innovation Challenge. Мета премії - винагородити інноваційні проекти, які використовують роботу з великими даними для вирішення глобальної проблеми зміни клімату.

18:33
В рамках співпраці з Івано-Франківською Торгово-промисловою палатою управління економічного та інтеграційного розвитку інформує про дводенний бізнес - форум «Особливості ведення бізнесу в Ірані. Експорт, імпорт, фінанси, логістика, менеджмент», який відбудеться 20-21 жовтня поточного року у приміщенні ТПП за адресою: вул. Теодора Цьоклера, 9А.

18:08
Довіряючи незнайомцям громадяни віддали у руки шахраям минулих вихідних 33 000 гривень та 1000 доларів США. Проте поліція застерігає не довіряти сумнівній інформації тим більше особам, які у телефонному режимі без живого контакту із потерпілими обдурюють їх, а телефонні сім картки після спілкування знищують.

17:43
Повертаючись додому жителька одного із сіл району стала жертвою грабіжника, який відкрито, на одній із вулиць райцентру, вихопив у 17-річної дівчини мобільний телефон.

17:18
Головне управління статистики інформує. У 2015 році туристичні послуги в області надавали 83 суб’єкти туристичної діяльності (40 юридичних осіб та 43 фізичні особи-підприємці), якими упродовж року було обслуговано 65,9 тис. осіб, що на 2,1 тис. осіб більше, ніж у попередньому році. За кількістю обслугованих туристів область посіла третє місце серед регіонів держави після м. Києва та Львівської області.

16:56
Днями, в рамках реалізації угоди про партнерство між Повітом Олесно та Богородчанським районом у Богородчанській РДА відбувся круглий стіл на тему «Шляхи поглиблення співпраці та посилення партнерства між Повітом Олесно та Богородчанським районом».

16:30
За інформацією головного управління статистики в області, у серпні 2016 р. порівняно з попереднім місяцем та серпнем 2015 р. індекс промислової продукції склав відповідно 97,9% та 99,7%, за підсумками січня–серпня 2016 р. – 92,2%.

16:03
Посадовець, отримавши державні кошти, «виконав» роботи з будівництва на території школи за один день

15:41
Перші уроки безпеки маленький громадянин отримує, звісно у колі сім’ї та дошкільних навчальних закладах. Докладніше такі проблеми розглядають уже у початкових класах на уроках «Основи здоров’я». Частими гостями на таких уроках в школах обласного центру є й працівники пожежно-рятувальної служби.  26 вересня вони завітали до учнів третього класу Івано-Франківської спеціалізованої школи №5.

15:20
26 вересня о 03:05 в селі Перерісль Надвірняського району автомобіль «ВАЗ-2106» зіткнувся з вантажним автомобілем «MAN LE».

14:55
Артеріальна гіпертензія (підвищення артеріального тиску або синдром стійкого підвищення артеріального тиску) – один із станів, що належать в усьому світі до так званих „хвороб століття”, „хвороб цивілізації”.

14:30
Під керівництвом голови облдержадміністрації Олега Гончарука відбулася нарада за участю заступників голови ОДА Ігоря Пасічняка і Валерія Крецула, а також керівників структурних підрозділів облдержадміністрації.

14:05
Соломія Амвросіївна Крушельницька — відома українська оперна співачка, педагог. Суть її таланту полягала у вражаючому внутрішньому темпераменті, у надзвичайній легкості, з якою вона загорялася і запалювала усіх довкола. Ще за життя Соломія Крушельницька була визнана найвидатнішою співачкою світу.

13:40
24 вересня 2016 року в спортивному залі для людей з особливими потребами, що по вул. В. Симоненка, 3-в, відбувся відкритий міський турнір з пауерліфтингу серед людей з обмеженими можливостями, які організував і провів Івано-Франківський міський центр з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт».

13:17
25 вересня 2016р. о 15.00год відбулося  Свято „Української Родини”  на вул. Целевича в мікрорайоні Пасічна, в дворах будинків 1, 1А, 3А, 3Б, 5А. Для мешканців вулиці відбулися  творчі виступи талановитих співаків та цікаві конкурси для малечі.

12:45
Відповідно до п. 4 частини першої ст. 4 Закону України від 08 липня 2010 року № 2464-VI «Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування» із змінами і доповненнями (далі – Закон № 2464) платниками єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування (далі – ЄВ) є ФОП, в тому числі ФОП платники ЄП.

12:23
В Івано-Франківську на спеціальному урочистому засіданні Вченої ради ІФНТУНГ в актовій залі відбувалася презентація наукової школи професора Віктора Петренка «Управління процесами інтелектокористування в соціально-економічних системах», яку представив проректор з наукової роботи професор Карпаш О. М.

11:41
Прикарпатський фотограф та журналіст Михайло Мазур зблизька сфотографував ведмедя. Про це він повідомив на своїй сторінці в соціальній мережі Фейсбук. 

11:20
До чергової частини Снятинського відділення поліції надійшло повідомлення від 21-річного жителя с. Княже про те, що невідома особа незаконно заволоділа його транспортним засобом марки «ВАЗ-2105».

10:58
У кожному випадку крадіжок поліція розпочала кримінальні провадження в ході яких встановлює осіб-зловмисників та місце їхнього перебування. Проте звертається до автовласників не залишати в автівках грошей та цінних речей. Такого роду злочинам легше запобігти, аніж розшукати злодіїв.

10:30
Іван Хомин народився 23 вересня 1943 року у простій селянській сім’ї у Сівці-Калуській. Закінчив місцеву семирічну школу, а в селі Голинь здобув середню освіту. З дитячих літ мама Юстина наділила його любов’ю до нашого Творця, до нашого Господа Ісуса Христа, любов’ю до свого народу, до рідного краю. І ці три любові стали девізом його життя

10:04
Прикарпатці провели в останню дорогу майстриню народного декоративного розпису, члена Національної спілки художників України, лауреата численних премій та державних нагород Параску Хому

9:42
Жителі Тисменицького району Івано-Франківської області повідомили Службу безпеки України про знайдений у лісовому урочищі Лази між селищами Єзупіль і Козино ручний протитанковий гранатомет.

9:18
Нещодавно у Рогатині відбувся Міжнародний рейтинговий турнір з настільного тенісу «Кубок Роксолани».

8:55
З повідомленням про викрадення 13000 євро, понад 100 000 гривень та 2000 доларів США у поліцію звернувся 85-річний житель одного із сіл Коломийського району.

8:32
Від травм, отриманих внаслідок зіткнення автомобілів у Надвірнянському районі, двоє пасажирів «Жигулів» померли у лікарні, водій і ще один пасажир перебувають на лікуванні. А в Коломийському районі на місці аварії загинув пасажир автомобіля «Шкода СуперБ», а його водій опинився в реанімації.

8:10
З початку року в пошуках роботи до центрів зайнятості області звернулися більш ніж 1400 учасників бойових дій на Сході держави. Наразі 206 з них вже працевлаштували, ще 82 особи забезпечили тимчасовою роботою.

7:39
Президент Петро Порошенко підписав Указ «Про звільнення в запас військовослужбовців військової служби за призовом під час мобілізації, на особливий період, призваних під час третьої черги часткової мобілізації відповідно до Указу Президента України від 14 січня 2015 року №15».

7:15
27 вересня 2016 року Івано-Франківський міський центр з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт» проводить легкоатлетичні змагання серед дітей з функціональними обмеженнямиза адресою: м. Івано-Франківськ, вул. Військових ветеранів, 14-а.

6:43
27 вересня 2016 року о 8.30 в залі засідань МВК (311 каб.) відбудеться щотижнева оперативна нарада у міського голови

Попередній день   Наступний день