Попередній день   Наступний день

22:30
Голова обласної ради Олександр Сич відповідно до статті 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» підписав розпорядження про скликання 10-ї сесії обласної ради 21 жовтня ц. р. о 10 годині на базі державного підприємства «Вигодський лісгосп» (селище Вигода Долинського району)

21:55
02 жовтня 2016 року о 15 год. на Вічевому майдані відбудеться концерт, присвячений Дню музики, в якому братимуть участь учні дитячих музичних шкіл міста Івано-Франківська.

21:26
Вчора, 29 вересня, в польському місті Любліні урочисто відкрили Конгрес Ініціатив Східної Європи.

20:54
Оберемки квітів, розсипані ягоди і надломлена душа … В Івано-Франківську експонується пастельна виставка натюрмортів та пейзажів «Баланс». Автор витончених картин – місцева художниця Ірина Кравець. Зізнається, творчі ідеї черпає з повсякденного життя. Віднаходить їх на кухні, в саду чи поміж грядками. І обрамляє їх у граційні композиції. Зі стриманими кольорами.

20:30
Порядок нарахування та сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки регулюється статтею 266 Податкового кодексу України.

20:08
Де б ми не перебували, хочемо цього чи ні, нас усе життя супроводжують звуки. Проте ми не замислюємося над їхнім величезним впливом на наші внутрішній світ, самопочуття і поведінку. А тим часом вони можуть бути заспокійливими, тонізуючими або ж, навпаки, дратівливими, руйнівними.
І про це знали давні люди.

19:40
Щиро вітаємо із святом родинного затишку та дитячої надії всіх, хто причетний до цього свята — усиновлювачів, прийомних батьків, опікунів, піклувальників!

19:20
01-02 жовтня 2016р. на базі КП «Муніципальний фізкультурно – оздоровчий центр» за адресою вул. В. Симоненка, 13 відбудеться першість міста з карате у різних вікових категоріях. Початок змагань об 11.00, відкриття першості о 13.00 год.

18:53
01 – 02 жовтня 2016 року в шахово - шашковому клубі «Дебют» за адресою вул. Незалежності відбудеться шаховий турнір на відзначення Дня Ветерана та Дня людей похилого віку. Змагання розпочнуться об 11.00 год.

18:32
У Тлумацькому районі через перекидання автомобіля загинув його пасажир, а водій потрапив до лікарні. У Долині травми отримала жінка-пішохід, яка раптово вибігла на дорогу. Ще один пішохід, а також водій та пасажирка автомобіля, постраждали в автопригодах на Косівщині.

18:09
У селі Криворівня Верховинського району у музеї-садибі Михайла Грушевського відбулися урочистості з нагоди відзначення 150- річниці від дня народження першого Президента України. На відзначення поважної дати завітали представники районної влади, дослідники життя та громадської діяльності політика, учні місцевої школи.

17:46
Заступник голови облдержадміністрації Ярослав Паранюк провів робочу нараду з питань функціонування пасажирського автомобільного транспорту.

17:20
Щоб захистити інтереси дитини прокуратура звернулась до суду. Виконано судове рішення за позовом прокуратури про визнання за сиротою права власності на житловий будинок у селі Іллінці.

17:02
Андрію із Залучанського дитячого будинку-інтернату 15 років. Проте важить він тільки 13 кг.

16:40
Департамент з міжнародного розвитку (DFID) в партнерстві з Дитячим фондом Організації Об'єднаних Націй (ЮНІСЕФ) і Верховним комісаром Організації Об'єднаних Націй у справах біженців приймає заявки на участь в програмі Humanitarian Education Accelerator Program: Inviting Cutting-Edge Education Innovations.

16:09
29 вересня о 12:55 до Служби порятунку 101 надійшло повідомлення про руйнування житлового будинку в селі Козино Тисменицького району.

15:46
У разі виявлення розбіжностей між даними контролюючих органів та даними, підтвердженими платником податку на підставі оригіналів відповідних документів, зокрема документів на право власності, контролюючий орган за місцем проживання (реєстрації) платника податку проводить перерахунок суми податку і надсилає (вручає) йому нове податкове повідомлення-рішення. Попереднє податкове повідомлення-рішення вважається скасованим (відкликаним).

15:20
2 жовтня о 17.00 в Сinema Coffee (площа Ринок, 18) чотири природних стихії зустрінуться в обличчі чотирьох авторів. Проект “Стихійні” існує з листопада минулого року та вже встиг зібрати повні зали під час першого виступу, а також на “Форумі видавців” у Львові. Івано-Франківськ стане першим містом, яке відвідають учасники в рамках свого першого масштабного туру Україною.

15:00
В Національному банку України відбулася зустріч представників регулятора та небанківських фінансових установ (НФУ), що займаються обміном валюти. Зустріч присвячена обговоренню запитань, які виникли під час перевірок НФУ.

14:32
 
“Гірке, як полин”, “Краще полин їсти, ніж з нелюбом за стіл сісти”, “Слова, як мед, діла, як полин” — гіркота цієї рослини відображена не в одному десятку українських прислів’ї і приказок. Крім того, полин — це бур’ян, який здатний знищити посіви сільськогосподарських культур

14:06
29 вересня на базі спорткомплексу Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС в області  відбулися щорічні обласні змагання ланок газодимозахисної служби. Урочисто відкриваючи змагання, т.в.о начальника Управління ДСНС в області Ігор Оксентюк зазначив, що мужність та висока професійна майстерність сьогодні є невід’ємними рисами пожежника, і саме вони, рятувальники, першими приходять на допомогу у випадку біди, рятують людські життя від зазіхань вогняної стихії.

13:40

6 жовтня 2016 року - семінар "Програма соціального інвестування

WNISEF. Поворотні кошти на розвиток Вашого підприємства". Мета -

допомога підприємцям розвивати бізнес через отримання поворотних

коштів.


13:17
Після підвищення ціни на газ українці сподівалися, що зима, можливо, буде теплою. Але прогноз народного синоптика Леоніда Горбаня вщент розбив ці надії, пише "Західний кур'єр".

12:50
29 вересня о 13:30 в Івано-Франківську в приміщенні педагогічного факультету Прикарпатського національного університету відбулася презентація книги Дари Корній “Зворотний бік світів”. Це четверта книга у серії, присвяченій пригодам сімнадцятирічної школярки Мальви у світі древніх богів. На зустріч із письменницею прийшло близько сотні студенток факультету.

12:23
Райдшерингова компанія BlaBlaCar буде стягувати до 20% від вартості поїздки з пасажира.

11:48
Несамотні. 1-го жовтня – Міжнародний день людей похилого віку. В Івано-Франківську поважних мешканців вшанували концертом. Юні музиканти навідалися до Геріатричного пансіонату.

11:18
Відповідно до п. 298.1 ст. 298 Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755-VI зі змінами та доповненнями (далі – ПКУ) порядок обрання або переходу на спрощену систему оподаткування платниками єдиного податку першої - третьої груп здійснюється відповідно до п.п. 298.1.1 - 298.1.4 п. 298.1 ст. 298 ПКУ.

10:56
Як повідомили в оперативному управлінні Головного управління ДФС в Івано-Франківській області, лише за останні дні в ряді областей на сході України зафіксовано близько трьох десятків смертей внаслідок отруєння сурогатним алкоголем.  На сьогоднішній день правоохоронцями встановлено точки продажу такого фальсифікату, серед яких – як магазини, так і нелегальні продавці, а також встановлено, що всі, хто отруївся алкоголем, вживали горілку «Пшенична».

10:30
Є у вересні особлива дата – 30 вересня. Саме у цей день, починаючи з 1998 року, згідно з Указом Президента України  бібліотечні працівники відзначають своє професійне свято – Всеукраїнський день бібліотек. Ми пишаємося тим, що маємо це свято як вияв глибокої поваги до нашої праці, як визнання державою суспільної значимості бібліотек, що стали однією з найважливіших складових частин інформаційної структури суспільства.

10:04
Днями розпочалися ремонтні роботи у дворі будинку Пулюя 16. Тут облаштують доріжки та заасфальтують міжбудинкові проїзди.

9:44
Відбулося засідання «круглого столу», де було обговорено питання реалізації Європейської стратегії Дунайського регіону в Івано-Франківській області.

9:21
У Харкові провели Чемпіонат України боротьби з дзюдо. За підсумками змагань, переможці представлятимуть Україну на чемпіонаті Європи з дзюдо, який відбудеться 11-15 листопада в Ізраїлі.

8:55
Івано-Франківською місцевою прокуратурою пред’явлено позов в інтересах держави про стягнення з приватного підприємства 845 тис 774 грн заборгованості зі сплати обов’язкових платежів.

8:27
Під час проведення санкціонованого обшуку помешкання фігуранта кримінального провадження за підозрою вчинення злочину, пов’язаного із незаконним обігом наркотиків, правоохоронці виявили із наркоречовинами та засобами для їх вживання.

8:02
Депутатам Калуської міськради не вдалося створити комунальне підприємство “Паркувальник”.

7:40
30 вересня в Івано-Франківську в рамках Всеукраїнського туру виступить найвідоміший український гурт “Океан Ельзи”.

7:14
30.09-01.10.2016р. в приміщені Туристично-інвестиційного центру  відбудеться Міжнароднанауковійконференції „Станіславів
істаніславівськаземлявперіодІІРечіПосполитої”

6:37
 30 вересня 2016 р. в приміщенні Центрального Народного дому відбудеться концерт «Торкнімось струнами душі» до міжнародного дня людей похилого віку та міжнародного дня музики.

Попередній день   Наступний день