Пані Ганна Герман цілком ймовірно повинна задуматися про свою посаду, адже у неї з’явився дуже сильний конкурент, який інформує про діяльність Глави держави дуже активно і дуже резонансно. Ви ще не здогадалися про що мова? Звісно ж! Юрій Романюк знову поширив листа до «вільних засобів масової інформації». Невідомо чи нас пан Юрій вважає вільним ЗМІ, але суттю листа ми з нашими читачами поділимося. Традиційно що мова НЕ йде про здобутки обласного осередку політичної партії «Батьківщина» чи про зустріч з виборцями Коломиї, де намагався пройти по мажоритарному округу сам Романюк (незважаючи на те що програв – врятувало перебування вгорі списку БЮТу). Та навіть критикувати місцевих «регіоналів» чи чиновників від Януковича у ОДА вже не пасує одному з головних «біло сердечних краю». Ціль значно вища – сам Віктор Федорович. Ну а до повноти картини додав у своєму зверненні Юрій Романюк критику і на Табачника…ну щоб не розслаблявся міністр. Отож готові? Тоді зустрічаємо чергове послання Юрія Романюка у народ під назвою «Умикнути Україну…коли  почнуть роздягатися  жінки…»:

Порнографія теперішньої вищої  української політики у виконанні  головних акторів вже не дивує наших громадян, але починає відверто шокувати увесь цивілізований світ. Провальний візит Януковича у швейцарський Давос тому красномовне підтвердження.

Поки Янукович тішив третьорядних закордонних політиків та олігархів інструкціями, як найкраще «…увікнути…уві…увікути…умикнути …увікнути… …Україну…», байками про весняні квітучи київські каштани і вроду роздягнених українських жінок, інші «кровосісі» що залишилися на домогосподарстві у столиці, вирішили подарувати своїм виборцям чергові «рефформаторські» приколи від команди «проффесіоналів».

Після «тріумфу» введення т.зв. Податкового кодексу, Дімка Табачнік  запропонував, спільно з командою «регіоналів», новий законопроект «Про вищу освіту». Ця глибоко інтелектуальна праця «найкращих» мізків регіоналів запропонувала Верховній Раді України скоротити державне замовлення на випускників ВНЗів на 42 відсотка! Тобто, майже на половину зменшити чисельність студентів, що отримують від держави стипендії на навчання! Мета у «кровосісь» одна, скоротити державні бюджетні витрати на…. дітях! Чхати їм на наших дітей. Їхні діти вчаться в Кембріджах та Оксфордах, і ухвалення цього законопроекту на стипендію та утримання за кордоном їхніх дітей жодним чином не вплине! А над нашими дітьми можна й познущатися. Адже, витрати на своє утримання не тільки не скоротили, а як, наприклад, для Генеральної інквізиції, вибачте, прокуратури, у 2011 році збільшили на 82(!) відсотка. На гелікоптер для Януковича, який обіцяв покращити життя вже сьогодні, 17 мільйонів євро знайшли, що дорівнює по курсу понад 170 млн. грн. Ще, понад 50 млн.грн. на облаштування вертолітного майданчика у понад 2 гектари, кошти у держбюджеті знайшли, а для наших дітей на навчання…немає!

Зате, зросте плата за навчання  у ВНЗ для усіх студентів. Змінити хочуть і статуси ВНЗ, в залежності від кількості студентів, а не рівня та ефективності запропонованих знань студентам. Києво-Могилянську академію прирівняють, за кількістю студентів, до коледжу. А якусь зашмаркану Єнакієвську бурсу з 6000 студентів реорганізують до статусу університету!

        Насправді, відбувається тотальна деградація освіти, культури, духовності, медицини, релігії, тощо.

Повзуче скорочення мережі медичних  закладів по всій Україні відбувається  в областях з переважно «мертво-німим»  регіональним депутатським корпусом. Де за вказівки головної столичної «кровосісі» до голови якоїсь ОДА, місцеві районні клерки з РДА, при абсолютній мовчазній згоді та ганебному мовчазному потуранню депутатів усіх рівнів, влада яка обіцяла покращити життя вже сьогодні, і за двадцять років довести чисельність населення України до… 50 (!) млн. громадян, підло винищує заклади медицини, чим ще більше сприяє опосередкованому, а то й прямому вбивству людей, за відсутності відповідної, адекватної, наявної і доступної безкоштовної медичної допомоги в кожному районі, ФАПу в кожному селі. Відповідно, скорочується й чисельність населення країни. Замість проведення мудрої комплексної державницької реформи медичної галузі, зрозумілої усім громадянам, команда тимчасових горе-«рефформаторів» знищує все збудоване, здобуте і напрацьоване працею десятиліть трудового народу. Натомість, нічого не пропонуючи корисного людям взамін.

Продовження подібного курсу  на руйнування держави і катастрофічного  погіршення рівня життя громадян, на фоні постійного зростання  цін на основні продукти харчування, гречки до 20-25 грн. за кг, бензини по 9-10 грн., газ на 50 %, електроенергії на 30 %, опалення на 30 %, водопостачання на 30 %,  тощо, при посиленні неадекватно-агресивного репресивного авторитарно-тоталітарного режиму в країні,  неминуче призведе до перейняття народом туністсько-єгипетського досвіду захисту своїх основних конституційних прав і свобод!

На щастя молодь і студентство зокрема вже не мовчать! Вони вже знають як потрібно захищати свої інтереси. Можливо скоро «проснуться» й їх батьки!

А завдання демократичної більшості  всього депутатського корпусу  Прикарпаття, обласної ради зокрема,  відданих виключно своїм виборцям, своєму народові, а не бутафорним  і тимчасовим «проффесорам» і «кровосісям», боронити справжні інтереси громади області, не піддаватися на столичні авантюри, примножувати наші здобутки, розвивати медичну галузь, освітянську та культурну ниву, боронити і розвивати релігійну та духовну спадщину наших предків, від заїжджих зайд і пройдисвітів!

          

       Депутат обласної ради,                                                               Юрій Романюк

01 Лютого 2011, 13:42
Теги:

Версія для друку
Якщо ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Погода, Новости, загрузка...
Додати новий коментар



Останні новини з категорії Політика:
Головою Космацької ОТГ обрали діючого голову сільської ради
19 Грудня 2016, 18:31
У Тлумачі 12 партій змагатимуться за 26 депутатських мандатів
16 Грудня 2016, 18:54
Три територіальні громади Коломийщини через тиждень обиратимуть місцеву владу
08 Грудня 2016, 18:06
Троє прикарпатців увійшли до складу політради партії "Укроп"
28 Листопада 2016, 8:37
На Прикарпатті стартувала підготовка до перших виборів в об’єднаних громадах
08 Листопада 2016, 20:04
18 грудня у семи ОТГ Івано-Франківщини відбудуться вибори
11 Жовтня 2016, 9:43
На Прикарпатті 8 об’єднаних громад чекають на вибори
04 Жовтня 2016, 20:39
Михайло Королик очолив Івано-Франківську обласну організацію ВО "Свобода"
20 Вересня 2016, 21:28
ЦВК прийняла 100% протоколів з ОВК. Переміг Віктор Шевченко
18 Липня 2016, 20:16
Чесно: Вибори на Прикарпатті – змагання політичних обіцянок
14 Липня 2016, 18:27
Левко Лук’яненко у Франківську: “Сьогодні потрібно зробити парламент більш гідним”
12 Липня 2016, 16:17
У виборах по 85 округу члени ДВК від “технічних” кандидатів де-факто працюватимуть на одного кандидата
06 Липня 2016, 20:05
У Калуші на базарі Тягнибок агітував за кандидата від “Свободи”
04 Липня 2016, 10:07
Вибори на Прикарпатті: коли і кого з кандидатів ми почуємо і побачимо?
01 Липня 2016, 13:17
У виборчому окрузі №85 виборців спокушають безкоштовними святами, подарунками та екскурсіями
30 Червня 2016, 11:50
Велика кількість кандидатів – політична технологія для дезорієнтації виборців, – М.Лисюк голова КВУ в області
24 Червня 2016, 14:29
Стали відомі імена ще трьох кандидатів у парламент по округу №85
16 Червня 2016, 8:07
На калуському окрузі зареєстровано вже дев’ять кандидатів
13 Червня 2016, 17:20
ОПОРА: ЦВК зареєструвала ще 3 кандидатів по округу №85 та здійснило заміну у складі комісії
08 Червня 2016, 12:23
На Прикарпатті селяни не пішли голосувати, тому що не впевнені, що їм виділять кошти на дитячий садок
28 Березня 2016, 20:53
Нині в «Правому секторі» відбуваються неконтрольовані процеси, – Ярош
26 Лютого 2016, 18:58
Сич стверджує, що сесію обласної ради не скликають через БПП
26 Листопада 2015, 21:23
Ігор Насалик привітав Руслана Марцінківа з перемогою
16 Листопада 2015, 17:43
ЦВК оприлюднила інформацію про явку в другому турі місцевих виборів
16 Листопада 2015, 15:21
Івано-Франківська ТВК оголосила результати виборів в Івано-Франківську
16 Листопада 2015, 12:02