Сучасний світ важко уявити без інтернету, а інтернет у свою чергу уявити без соціальних мереж неможливо. Принаймні зараз. Такі соцмереж дали змогу багатьом бажаючим висловити свою думку, а це вже ознака демократії. Звісно, що у мережі є чимало спеціалістів по «камєнтам» у стилі «+1» або «плюс стопіццот», але й свідомих цікавих дописувачів теж можна віднайти. Мова не йде про політиків, політологів, владних діячів, які використовують такі мережі як зайву площадку для піару та донесення своїх «мессиджів» до народних мас, а мова йде про звичних думаючих людей, які у своїх блогах пишуть про своє ставлення до подій та їх оцінку на свій «хлопський розум». Власне цей пролог був до того, що від сьогодні на сторінках нашого ресурсу будуть з’являтися новини під назвою «Записки блоггера». Цей проект ми започатковуємо із одним з франківчан, який залишив за собою право залишитися невідомим, проте його стиль оцінки подій та думки є здалися нам досить цікавими і тому ми дали можливість людині публікувати свої дописи, які автор надсилає нам електронною почтою на головній сторінці сайту. Стиль звісно є не літературним, а так званим «потоком свідомості», але можливо у цьому і є родзинка. Сьогодні перша спроба пера.

Дивився сьогодні місцеві новини, яким вдалося у 10-15 хвилин втиснути все що відбулося за останні три дні, а це два дні міста і звісно ж вчорашній день перемоги. На день матері часу не вистачило і тільки Ляшко та Палійчук з бігбордів у місті про це нагадали. Само собою, що з усього що відбулося, на перше місце поставили протистояння на День Перемоги між «Свободою» і міліцією. Справді з міліцією, бо з іншого боку не було нікого, хто був би готовий набити пику «тягнибоківцям». Ну Бог з ними – справді, якби не вийшли на цей марш, то не «пропіарилася» б, а так і по телевізору показали і у інтернеті двіж підняли. От мені цікаво, якби не було МВС, то що би було? Пішли б прапори з рук у старих людей виривати і кричати «Ганьба» в очі? Так що міліція врятувала швидше «свободівців». Цікаву річ у фейсбуку прочитав у одного з юзерів, що найкращим показовим способом була би та ситуація, якби просто під час «червоного параду» нікого на вулицях не було. Ігнор і ніякого піару ні одним ні іншим. Все логічно і правильно.

Сич так взагалі сказав, що все з свого кабінету контролював. Прямо таки професор Морріарті. Цікаво чи вінок від обласної ради на алеї слави поставили чи ні? Завтра, можливо, прогуляюся і подивлюся чи є. Бо якісь подвійні стандарти тоді вийдуть, хоча мудрий газда у різні корзини яйця розкладає. Ну але Марцінків молодість з мегафоном згадав…

Ще нині відбулася зустріч керівництва області з підприємцями. Так сталося, що вже і першого разу був на такому форумі і сьогодні туди попав. Враження цікаве. Перший раз робилося усе чесно і навіть були викрики «Ганьба». Сьогодні такого не було, зато був пафос – три четвертих залу сиділи у костюмах та піджаках, а після обговорення нагороджували кращих підприємців – сумлінних платників податків. Отакої. Два ряди взагалі МНС-ники зайняли…А коломиян, мабуть, якщо не половина то чверть залу точно було – по питанням було зрозуміло. Приємно, що у нас «підприємці» такі окостюмлені. А то після першого разу я думав, що то тільки народ у джинсах, кросах і туфлях під спортивні штани у нас підприємницькою діяльністю займається.

Але й там не все гладко було – знайшлися герої, що доповідали про те як у ринках туалети забудовують під торгові приміщення, як з базарів бандити викидають. Хвалили тільки коломийський ринок, а за «франківський базар» Вишиванюк майстерно передавав відповідь Анушкевичусу. Шикарна позиція J

Навіть багатомільйонне відмивання грошей викрили. Хто є платником «єдиного», то знає, що у ДПА кажуть, щоб платити авансом. Так і заплатили за січень-лютий, а там бац і податковий кодекс змінив усі системи розподілу. Податківці свої відсотки забрали, а решту направили у пенсійний і фонди, а там 15% загубилося. 15% з кожного підприємця. Множимо, рахуємо, офігіваємо. Красиво провернули. Ну Вишиванюк взяв на контроль і може хоч у нас у області це вирішать.

З дня міста торт так і не показали, але адреналінщиків і художників показали. Одні ганялися на Вовчинцях та у озеро стрибали у такий холод, а інші рушник намалювали на сотці для весільних пар. Анушкевичус замість того, щоб поспилювати усі колодки з ковальського виробу вирішив то все бантиками завішати. А треба ж забрати то до дідька, веб-камеру поставити і показово спіймати одного-другого такого вандала, який хоче колодку причепити і вже би й інші знали. А то «я не я і корова/проблема не моя».

Але погода покращала у місті – тепліше стало і вже не хочеться про всілякі дурниці писати чи говорити. Не хочеться, але не дають! Весною загострення зазвичай у «гостр- розумних» відбуваються. От і ще один юний нарцис вирішив піти по стопам, Коцаби, якому перед «білою хатою» не гоже страйкувати. То я про Тараса Случика – малий такий самолюб що ледь не весь фейсбук своїми самолюбуваннями засрав. Послухайте який я хороший, почитайте який я хороший, подивіться який я хороший. Далеко піде…і на мопеді їздитиме 

Цікаво як Коцаба сьогодні про другу світову говорив. Ліньки мені було туди йти пургу слухати.

10 Травня 2011, 21:17
Теги:

Версія для друку
Якщо ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Погода, Новости, загрузка...


Коментарі:

Автор: , 10 Травня 2011, 22:58
Відповісти

Автор: , 10 Травня 2011, 23:21
Відповісти

Автор: , 11 Травня 2011, 9:07
Відповісти

Автор: , 11 Травня 2011, 9:45
Відповісти

Автор: , 11 Травня 2011, 10:05
Відповісти

Автор: , 11 Травня 2011, 11:53
Відповісти

Автор: , 11 Травня 2011, 12:09
Відповісти

Додати новий коментар



Останні новини з категорії Медіа:
Прес-конференція присвячена початку реалізації проекту «Назустріч письменнику»
26 Грудня 2016, 7:16
Прес-конференція членів комітету Верховної Ради України з питань фінансової політики і банківської діяльності
16 Грудня 2016, 7:15
Прес-конференція Консула Аргентинської Республіки в Україні Арієля Макса Санчеса Ромеро
13 Грудня 2016, 7:10
До уваги представників ЗМІ!
07 Грудня 2016, 17:18
Прес-конференція з нагоди підбиття підсумків акції «Децентралізаційний марафон» на Прикарпатті
06 Грудня 2016, 7:39
Прес-брифінг з нагоди представлення компанією Google Україна результатів кампанії «Цифрове перетворення Івано-Франківської області»
28 Листопада 2016, 7:13
Брифінг голови Державної регуляторної служби України Ксенії Ляпіної
28 Листопада 2016, 6:40
Прес-конференція директора департаменту охорони здоров’я ОДА Мирона Матейка
25 Листопада 2016, 7:12
Брифінг представників Асоціації міст України
22 Листопада 2016, 7:18
Прес-конференція з нагоди Всесвітнього дня боротьби з цукровим діабетом
14 Листопада 2016, 7:12
Прес-конференція народного депутата України Анатолія Матвієнка
10 Листопада 2016, 6:38
Прес-конференція начальника САД Василя Буджака щодо ходу проведення ремонтних робіт на дорогах Прикарпаття
04 Листопада 2016, 7:42
Прес-конференція про виявлення порушень законодавства прокурорами
06 Жовтня 2016, 6:39
Прес-конференція щодо скверу перед друкарнею
04 Жовтня 2016, 7:14
Обласний семінар з питань розвитку етнографічного руху на Івано-Франківщині
28 Вересня 2016, 6:34
Прес-конференція баскетбольного клубу “Говерла”
15 Вересня 2016, 7:18
На радіо «Вежа – 107 FM» щоденно виходитиме програма Тараса Прохаська – «Поради на щодень»
13 Вересня 2016, 10:05
Брифінг ідеолога реформи децентралізації влади в Україні, директора Інституту громадянського суспільства Анатолія Ткачука
13 Вересня 2016, 7:20
Брифінг керівництва Львівської залізниці
07 Вересня 2016, 17:42
Прес-конференція, присвячена "Святу хліба"
06 Вересня 2016, 7:17
В Івано-Франківському обласному військовому комісаріаті відбудеться брифінг
30 Серпня 2016, 22:21
Прес-кнференція з нагоди відкриття курсів чеської мови в Івано-Франківську
30 Серпня 2016, 7:16
Передсезонна прес-конференція НФК “Ураган”
26 Серпня 2016, 7:18
Прес-конференція “Дому Сірка”
23 Серпня 2016, 6:37
Прес-конференція міністра юстиції України Павла Петренка
22 Серпня 2016, 7:39