http://www.mvk.if.ua/uploads/posts/1314601301_dsc01925_resize.jpg      ЗГІДНО РОЗПОРЯДЖЕННЯ ГОЛОВИ ОДА за № 553 від 05 серпня 2011 року в період з 19 по 24 серпня відбувся над марафонський легкоатлетичний пробіг , присвячений 20-й річниці Незалежності України по теренах Івано-Франківської області .Загальний кілометраж пробігу становить 525 км. В продовж шести днів провідні легкоатлети області у складі 25-х спортсменів серед яких майстер спорту України Максим Кривоніс, переможниця чемпіонату України з бігу на 1500 метрів серед дівчат юнацького віку Наталія Солтан , переможниця чемпіонату України в спортивній ходьбі серед дівчат юнацького віку Ганна Суслик та ще 18 юнаків та дівчат з Коломиї , Калуша , Долини , Івано - Франківська спільно з однолітками з Мармурешського повіту ( Румунія) , які вперше брали участь за історію проведення над марафонських пробігів в складі 3-х спортсменів та одного тренера та вітали мешканців області в усіх районних центрах селищах та селах Прикарпаття . Серед спортсменів області наймолодша учасниця пробігу Наталія Пчелінцева 1997 р.н. та найстарший учасник Василь Кричун 1947 р.н.
      Родзинкою пробігу стала участь срібного призера Мюнхенської олімпіади з бігу на 800 м. , Заслуженого майстра спорту , тричі чемпіона Європи, неодноразового чемпіона та рекордсмена СРСР нашого земляка почесного мешканця міста Калуша Аржанова Євгена Олександровича.
     http://www.mvk.if.ua/uploads/posts/1314601305_dsc01957_resize.jpg Організатори пробігу Головне управління у справах сім׳ї молоді та спорту ОДА, відділення НОК України в Івано-Франківській області , федерація легкої атлетики Івано-Франківської області.
      Вперше в історії області пробіг проводився в 1996 році на честь 5-ї річниці Незалежності України.
      Детальна схема і час пересування пробігу додається.
      Гостинно зустрічали учасників пробігу в перший день з Івано-Франківська до Городенки , мешканці Тисмениці,Тлумача та Городенки всюди нас супроводжували місцеві спортсмени. В районних центрах відбувались урочистості з покладанням квітів до пам’ятників Т.Г. Шевченка та героїв визвольної боротьби . борцям за незалежність України. Загалом в перший день учасники пробігу змінюючи один одного пробігли 75 км. По завершенні першого дня пробігу відбулась зустріч учасників пробігу на чолі з Є.Аржановим , спілкування з дітьми що відпочивають в ЛОТ « Перлина Придністров׳я ».
      В другий день пробігу подолано 138 км. шляху по теренах області з Городенки до Верховини. Гостинні зустрічі. Хліб-сіль в Снятині,Коломиї,Косові та Верховині. Особливо слід відзначити Косівчан в продовж всієї території району з нами бігли місцеві юні спортсмени та тренери . Вихованці Яблунівської та Косівськкої ДЮСШ. Другий день був найважчим для учасників пробігу тому що окрім найдовшого етапу прийшлось долати серйозні підйоми та спуски по території гірських районів області проте фініш у Верховині о 21 годині був забарвлений мальовничими краєвидами Верховинських гір. У третій день над марафонського пробігу в ЛОТ « Верховина » відбулась зустріч Євгена Аржанова з дітьми які оздоровлюютьсь в таборі велика кількість запитань від дітей змусила учасників пробігу стартувати на 10 хв. Пізніше від графіку. Далі пробіг прямував до Надвірної 84 км. шляху. Особливо теплі зустрічі в Ворохті.
      Яремчі та Надвірній. Учасники пробігу з цікавістю відвідали Надвірнянську СДЮШОР де виховуються відомі спортсмени краю. Зокрема Роман Гонтюк, ознайомлення з СДЮШОР проводив особисто директор спортивної школи. Четвертий день пробігу теж 82 км. з надвірної в Долину. Цікаві зустрічі в Богородчанах , селищі Перегінське та в Долині. Цікаво що Рожнятівщина вітала учасників пробігу в багатьох селах по особливому. В Долині відбулась зустріч з дітьми ЛОТ « Дружба» де відпочивало понад 250 дітей . Маса запитань до учасників пробігу які ділились особистими враженнями про пробіг та розповідали про тренувальні заняття та спортивні досягнення.
      П’ятий день спортсмени подолали досить жваво встигши покупатись на Дністрі та ще декількох водоймах на шляху до Рогатина та пробігли 86 км. Оцінили гостинність , Голинян, Калушан де Євгену Аржанову вручили відзнаку почесного громадянина міста Калуша. Теплий прийом в м. Рогатині запам’ятається учасникам пробігу . окрім концертної програми за участі вихованців і вчителів місцевої музичної школи , спортсмени мали змогу прийняти відновлювальні процедури ( басейн, сауна) в місцевому спорткомплексі . Особливість п’ятого дня день Державного прапора України, Велику кількість державних прапорів спостерігали наші учасники пробігу на оселях пересічних Прикарпатців. З особливим трепетом стартували учасники пробігу в заключний день дистанція 61 км. Коротка зупинка в Галичі і пафосний фініш в обласному центрі. На вічевому майдані де і стартували 6 днів тому. Євген Аржанов висловив вдячність за несподіваний подарунок вишиту сорочку Косівської майстрині від організаторів пробігу та висловив слова вдячності учасникам. Організаторам пробігу та мешканцям краю за розуміння важливості місії яку успішо виконали під час над марафонського пробігу. Своєрідний рекорд пробігу з Ворохти до Яремчі 22 км. пробіг аматор разом з учасниками пробігу юнак якому просто захотілось перевірити свої функціональні можливості. Цікаво ,що спробували свої сили в бігу люди які до того ніколи не займались бігом систематично. Зокрема нас супроводжував лікар обласного центру « Здоров׳я» та оператор ТБ - 3 студія які змогли пробігти з учасниками над марафонського пробігу декілька кілометрів.
      Загалом висловлюємо впевненість ,що завдяки такого роду заходам можна сколихнути бажання багатьох людей до прояву особистої фізичної активності , прояву ініціативи з організації та проведення позитивних та здорових речей на шляху розбудови незалежної держави.
      ЗГІДНО РОЗПОРЯДЖЕННЯ ГОЛОВИ ОДА за № 553 від 05 серпня 2011 року в період з 19 по 24 серпня відбувся над марафонський легкоатлетичний пробіг , присвячений 20-й річниці Незалежності України по теренах Івано-Франківської області .Загальний кілометраж пробігу становить 525 км. В продовж шести днів провідні легкоатлети області у складі 25-х спортсменів серед яких майстер спорту України Максим Кривоніс, переможниця чемпіонату України з бігу на 1500 метрів серед дівчат юнацького віку Наталія Солтан , переможниця чемпіонату України в спортивній ходьбі серед дівчат юнацького віку Ганна Суслик та ще 18 юнаків та дівчат з Коломиї , Калуша , Долини , Івано - Франківська спільно з однолітками з Мармурешського повіту ( Румунія) , які вперше брали участь за історію проведення над марафонських пробігів в складі 3-х спортсменів та одного тренера та вітали мешканців області в усіх районних центрах селищах та селах Прикарпаття . Серед спортсменів області наймолодша учасниця пробігу Наталія Пчелінцева 1997 р.н. та найстарший учасник Василь Кричун 1947 р.н.
       Родзинкою пробігу стала участь срібного призера Мюнхенської олімпіади з бігу на 800 м. , Заслуженого майстра спорту , тричі чемпіона Європи, неодноразового чемпіона та рекордсмена СРСР нашого земляка почесного мешканця міста Калуша Аржанова Євгена Олександровича.
       Організатори пробігу Головне управління у справах сім׳ї молоді та спорту ОДА, відділення НОК України в Івано-Франківській області , федерація легкої атлетики Івано-Франківської області.
      Вперше в історії області пробіг проводився в 1996 році на честь 5-ї річниці Незалежності України.
      Детальна схема і час пересування пробігу додається.
      Гостинно зустрічали учасників пробігу в перший день з Івано-Франківська до Городенки , мешканці Тисмениці,Тлумача та Городенки всюди нас супроводжували місцеві спортсмени. В районних центрах відбувались урочистості з покладанням квітів до пам’ятників Т.Г. Шевченка та героїв визвольної боротьби . борцям за незалежність України. Загалом в перший день учасники пробігу змінюючи один одного пробігли 75 км. По завершенні першого дня пробігу відбулась зустріч учасників пробігу на чолі з Є.Аржановим , спілкування з дітьми що відпочивають в ЛОТ « Перлина Придністров׳я ».
       В другий день пробігу подолано 138 км. шляху по теренах області з Городенки до Верховини. Гостинні зустрічі. Хліб-сіль в Снятині,Коломиї,Косові та Верховині. Особливо слід відзначити Косівчан в продовж всієї території району з нами бігли місцеві юні спортсмени та тренери, вихованці Яблунівської та Косівськкої ДЮСШ. Другий день був найважчим для учасників пробігу тому що окрім найдовшого етапу прийшлось долати серйозні підйоми та спуски по території гірських районів області проте фініш у Верховині о 21 годині був забарвлений мальовничими краєвидами Верховинських гір. У третій день над марафонського пробігу в ЛОТ « Верховина » відбулась зустріч Євгена Аржанова з дітьми які оздоровлюютьсь в таборі велика кількість запитань від дітей змусила учасників пробігу стартувати на 10 хв. Пізніше від графіку. Далі пробіг прямував до Надвірної 84 км. шляху. Особливо теплі зустрічі в Ворохті, Яремчі та Надвірній. Учасники пробігу з цікавістю відвідали Надвірнянську СДЮШОР де виховуються відомі спортсмени краю. Зокрема Роман Гонтюк, ознайомлення з СДЮШОР проводив особисто директор спортивної школи. Четвертий день пробігу теж 82 км. з надвірної в Долину. Цікаві зустрічі в Богородчанах , селищі Перегінське та в Долині. Цікаво що Рожнятівщина вітала учасників пробігу в багатьох селах по особливому. В Долині відбулась зустріч з дітьми ЛОТ « Дружба» де відпочивало понад 250 дітей . Маса запитань до учасників пробігу які ділились особистими враженнями про пробіг та розповідали про тренувальні заняття та спортивні досягнення.
      П’ятий день спортсмени подолали досить жваво встигши покупатись на Дністрі та ще декількох водоймах на шляху до Рогатина та пробігли 86 км. Оцінили гостинність , Голинян, Калушан де Євгену Аржанову вручили відзнаку почесного громадянина міста Калуша. Теплий прийом в м. Рогатині запам’ятається учасникам пробігу . окрім концертної програми за участі вихованців і вчителів місцевої музичної школи , спортсмени мали змогу прийняти відновлювальні процедури ( басейн, сауна) в місцевому спорткомплексі . Особливість п’ятого дня день Державного прапора України, Велику кількість державних прапорів спостерігали наші учасники пробігу на оселях пересічних Прикарпатців. З особливим трепетом стартували учасники пробігу в заключний день дистанція 61 км. Коротка зупинка в Галичі і пафосний фініш в обласному центрі. На вічевому майдані де і стартували 6 днів тому. Євген Аржанов висловив вдячність за несподіваний подарунок вишиту сорочку Косівської майстрині від організаторів пробігу та висловив слова вдячності учасникам. Організаторам пробігу та мешканцям краю за розуміння важливості місії яку успішо виконали під час над марафонського пробігу. Своєрідний рекорд пробігу з Ворохти до Яремчі 22 км. пробіг аматор разом з учасниками пробігу юнак якому просто захотілось перевірити свої функціональні можливості. Цікаво ,що спробували свої сили в бігу люди які до того ніколи не займались бігом систематично. Зокрема нас супроводжував лікар обласного центру « Здоров׳я» та оператор ТБ - 3 студія які змогли пробігти з учасниками над марафонського пробігу декілька кілометрів.
       Загалом висловлюємо впевненість ,що завдяки такого роду заходам можна сколихнути бажання багатьох людей до прояву особистої фізичної активності , прояву ініціативи з організації та проведення позитивних та здорових речей на шляху розбудови незалежної держави.

МВК

30 Серпня 2011, 12:32
Теги:

Версія для друку
Якщо ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Погода, Новости, загрузка...
Додати новий коментар



Останні новини з категорії Спорт:
НОВОРІЧНИЙ ЧЕМПІОНАТ
30 Грудня 2016, 12:45
Нагороження кращих спортсменів за підсумками 2016 року
30 Грудня 2016, 6:43
В Івано-Франківську відбувся II Всеукраїнський турнір з боксу
28 Грудня 2016, 15:18
НОВОРІЧНІ СПОРТИВНІ ІГРИ серед молоді з обмеженими можливостями
28 Грудня 2016, 6:43
Відбулись традиційні дитячі змагання “Новорічні старти”
27 Грудня 2016, 12:18
ІФНТУНГ отримав нагороду за спортивні досягнення
26 Грудня 2016, 18:58
Всеукраїнський турнір з боксу
26 Грудня 2016, 6:34
В облдержадміністрації нагородили найкращих спортсменів Прикарпаття
23 Грудня 2016, 9:19
Відбулися змагання до Дня Святого Миколая
22 Грудня 2016, 14:30
Коломиянин отримав кубок кращого боксера року
22 Грудня 2016, 11:22
В Івано-Франківську відбувся відкрити кубок з боксу серед юнаків
20 Грудня 2016, 10:58
Спортивні змагання до Дня Святого Миколая
20 Грудня 2016, 7:13
У франківській школі №15 відкрили футбольне поле на штучній траві
19 Грудня 2016, 21:22
Міські спортивні змагання серед дітей з функціональними обмеженнями
16 Грудня 2016, 6:40
Франківці зіграють з португальцями у футбол
15 Грудня 2016, 10:09
Спортивно-мистецьке свято "Воїн року"
15 Грудня 2016, 7:39
У Богородчанах депутати облради відсвяткували професійне свято на волейбольному майданчику
09 Грудня 2016, 13:20
6 золотих медалей привезли франківські студенти-медики зі світового чемпіонату з гирьового хортингу
08 Грудня 2016, 20:31
Спортсмен зі Снятинщини виборов “золото” на чемпіонаті в Грузії
08 Грудня 2016, 18:59
Коломиянка Вероніка Івасюк виборола золоту медаль в Ізраїлі
07 Грудня 2016, 16:32
ФК "Тепловик" змінив назву
07 Грудня 2016, 13:39
Студент Коломийського навчально-наукового інституту Олександр Лесько став призером чемпіонату України з пауерліфтингу
07 Грудня 2016, 9:20
Тенісистка Вікторія Гоголь розпочинає змагання з перемоги
06 Грудня 2016, 16:32
Франківчанка Анастасія Романюк – кращий арбітр чемпіонатів України серед жінок
06 Грудня 2016, 11:25
Громадськість Прикарпаття відзначила Міжнародний день інвалідів
06 Грудня 2016, 8:55