Кожен з нас по-своєму ставиться до астрологічних прогнозів: хтось довіряє їм повністю, у когось вони викликають лише скептичну усмішку. Проте у всіх нас напередодні Нового року з'являється якесь особливе відчуття, що диво - ось воно, поруч, і саме тому раптом хочеться заглянути в майбутнє. Хоч би одним оком. Щоб дізнатися, що все буде добре.

Овен

У 2010 році агресія і натиск повинні поступитися обережності та витримці. У першій половині року доведеться знизити темпи просування проектів і більше зважати на якість. У цей час необхідно підготувати ґрунт для подій, які очікують Овнів у червні. 6-8 червня - один з головних акцентів року, коли доведеться робити важливий вибір, звівши до мінімуму власну ініціативу, орієнтуючись на підказки, знаки і попередження. У червні Овни отримають багато ділових пропозицій, тому відпустку краще планувати на наступний місяць. Серпень надається для естетичного наповнення життя - цікавого відпочинку, зміни іміджу, переоформлення життєвого простору. 4 жовтня - нова точка відліку в емоційному житті. Проявляться недоліки, які потрібно виправити. У цей час можна легко розлучитися з минулим і формувати майбутнє. У листопаді доведеться серйозно зайнятися роботою, перспективними стануть закордонні зв'язки та відрядження. Водночас це найбільш конфліктний період у році. До 20 грудня Овни будуть розгрібати старі завали, розчищати територію для новацій та перебудов. Не утримувати старі позиції, не дивуватися жодним поворотам, бути легким на підйом - гасло Овнів у 2010 році.

Телець

Точкою відліку у наступному році стане 11 січня, коли вдасться конкретизувати свої життєві цінності, позбутися ілюзій та марних фантазій. У цей час будуть необхідні власні резерви, старі зв'язки, надійні домашні тили. У лютому можна позбутися всього старого - і речей, і стосунків. Ідеї, які в цей час виникатимуть, будуть для Тельців особливо важливими. Березень мине, як на гойдалках - то вгору, то вниз, головне вдало приземлитися. У квітні-травні виникне потреба в комфорті, можна взяти відпустку і потішити себе вишуканим відпочинком. У червні Тельців чекає активне ділове і світське життя, яке не минеться без проблем і необхідності когось рятувати. Липень дасть можливість перепочити. Від серпня аж до жовтня у Тельців проявиться деяка зверхність у стосунках, захочеться командувати, використовуючи (до певної міри) власну сексуальність. Листопад може розчарувати необхідністю економити, та з початком зими почнеться успіх на всіх фронтах. В кінці року Тельці будуть здивовані тим, скільки різноманітного і суперечливого на них звалилося: з одного боку - тріумф, з іншого - постріли мимо цілі.

Близнюки

Рік для Близнюків почнеться відсутністю ділової активності і видимих перспектив. Впродовж січня доведеться спостерігати за поведінкою важливих для вас людей і оцінювати, як це вплине на ваші плани на рік. У лютому під впливом сильного імпульсу можуть зав'язатися нові стосунки, які будуть довготривалими і міцними. Новолуння 16 березня - ключова дата для Близнюків, коли з'явиться ясність у розвитку подій, новий виклик пробудить активність. У червні Близнюки піддадуться глобальним новаціям та загальному прагненню перемін. У серпні емоційна сфера займе перше місце, це буде час пошуку високих ідеалів. Вересень годиться для відпустки чи романтичної подорожі, а також для виправлення допущених помилок. У жовтні з'явиться схильність ускладнювати собі життя, виникне потреба в сильних емоціях, які штовхатимуть на експерименти у стосунках. В останній декаді листопада Близнюки отримають визнання минулих заслуг. А наприкінці грудня треба бути уважним до знаків, які спрямують до нової мети.

Рак

У 2010 році Ракам не варто сподіватися на комфортний і передбачуваний перебіг подій. Кардинальні переміни стануться неминуче. У січні ймовірні зустрічі зі старими знайомими, які підштовхнуть до нових відкриттів - цікавих та корисних. У лютому не треба боятися експериментів, можна наважитися на зміну місця роботи чи проживання. Березень принесе безліч таємних мотивів і деякий хаос у стосунках, не вірте людям на слово, довіряйте снам, передчуттю та випадковим збігам. Квітень - найкращий час для "реставраційних" робіт в діловому та особистому житті. В травні можна взяти відпустку, усамітнитися, побути на природі. Важким для Раків обіцяє бути день літнього сонцестояння, 21 червня: стеліть соломку наперед. Серпень - непростий місяць, коли легше руйнувати, ніж будувати, зате у вересні можна спробувати оновити свій імідж. З початком осені Раки опиняться в центрі уваги, але в жовтні-листопаді є ризик потонути в безконечних суперечках. У грудні доведеться робити вибір та відстоювати свої позиції. Можливо, безпечніше буде чимось поступитися чи пожертвувати (краще - від щирого серця). В кінці року Ракам можуть підсунути "старі граблі" для випробування і водночас вручити несподівану винагороду.

Лев

2010 рік обіцяє Левам просто королівський вибір життєвих сюжетів і бентежну гостроту почуттів. Початок року мине під тягарем минулих справ та обіцянок, а новий життєвий виток розпочнеться в кінці січня. У лютому ймовірна зустріч з людиною, яка привабить вас перспективою нової теми, доведеться робити найважливіший вибір у році, від якого залежить подальший успіх. Навесні треба буде долати опір конкурентів, помічником у цій боротьбі стане хтось з-під знаку Водолія. Після новолуння 16 березня Леви відчують потребу у перемінах, цей час можна використати для пізнавальної мандрівки або інтенсивного навчання. Травень краще присвятити перепочинку перед новим життєвим витком, який очікується в червні і може призвести до змін у кар'єрі та особистому житті. Відпустку краще планувати на липень, бо серпень для Левів буде справді жарким у всіх сферах. Вересень принесе відпочинок, який можна використати для оздоровлення. Повнолуння 21 листопада - кульмінаційна точка року, щоб підвести риску під якимись проектами, відмовитися від чогось. В кінці листопада все, що чекало свого часу, прийде в рух, у вашому житті з'являться потрібні люди і необхідні засоби. Грудень оптимальний для завершення справ і підбиття підсумків, однак є ймовірність зробити катастрофічну помилку.

Діва

2010 рік обіцяє Дівам прибуткове партнерство, розширення кола зв'язків і активні переміни в особистих стосунках. До 15 січня у вас буде час провести ревізію нереалізованих планів. Спостерігайте за обставинами, які можуть підштовхнути до прийняття важливого рішення. Розпочате в січні бурхливо розвинеться в березні, до кінця місяця Діви твердо знатимуть, чого прагнуть. У червні Дів чекає велике навантаження, з'явиться багато нових завдань. Липень мине спокійніше і дасть можливість насолодитися літнім відпочинком, набратися сил. Початок серпня обіцяє бути найекстремальнішим в цьому році: потрібно буде докласти максимум зусиль, щоб утриматися на здобутих позиціях. У вересні варто оцінити свої досягнення і намітити конкретні цілі, які би хотілося досягти до кінця року. Мрії у цей час збуватимуться. У жовтні ймовірне відновлення переписки зі старим знайомим чи колишнім коханням. В листопаді варто уникати конфліктів у сім'ї, зайву енергію краще використати на наведення ладу в помешканні. В кінці року не слід нікуди поспішати - все й так прийде до ваших рук.

Терези

На початку 2010 року сім'я і домашнє вогнище для Терезів набудуть особливо важливого змісту, плани на рік стосуватимуться перебудови в особистих стосунках і житловому просторі. В другій половині січня ймовірна принципова суперечка з партнером стосовно спільних перспектив. Лютий - насичений час для кохання і творчості, в діловій сфері з'явиться можливість додаткового підробітку. Досягнути успіху в березні допоможе мистецтво знаходити компроміси, бо навіть близькі люди будуть ставати до вас в опозицію. На червень припадає пік інтелектуальної діяльності, який можна використати для набуття нових знань, а в липні можна потурбуватися про власне здоров'я і красу. Серпень виявиться неспокійним, можливі погані звістки, слід обмежити ризики. З 8 жовтня до 18 листопада Терези перебуватимуть у вирі пристрастей, у цей час їм слід уважніше ставитися до свого оточення, бути щедрішими на компліменти - і у відповідь вони отримають хвилю підтримки та вдячності. Наприкінці листопада настане вдалий період для ділової активності, початку нового етапу в кар'єрі. До кінця року плин життя залишатиметься бурхливим, особлива аура приязності приваблюватиме до Терезів нових симпатиків та прихильників.

Скорпіон

Початок 2010 року змусить Скорпіонів мобілізувати всі сили, щоб укріпити фундамент свого достатку, під яким з'явився "підкоп". Січень мине в численних зустрічах та обміні інформацією. Після 18 січня життя стане особливо цікавим, оскільки дуже багато залежатиме виключно від власних зусиль. У цей час у Скорпіонів увімкнеться механізм гнучкості та адаптації до обставин, що дозволить у березні працювати на досягнення швидкого результату. На початку квітня може виникнути загострення болючої теми - ревності, контролю чи питань власності. На цей час варто піти на відпочинок. Остання декада травня і цілий червень - один з найважчих періодів у році, життя поставить нові і несподівані завдання. Липень буде вдалим для командної роботи, а перша половина осені - для пошуку нових ділових партнерів. У середині жовтня Скорпіони позбудуться певних ілюзій, може з'явитися невдоволення особистим життям, що стане поштовхом до розриву стосунків або (через надмір почуттів) навіть до зради. У грудні з'явиться ностальгія за колишніми цінностями. Наприкінці року доля подарує шанс ще раз розпочати все з початку.

Стрілець

Можна сказати, що у Стрільців попереду не один, а два роки, за які можна встигнути здійснити грандіозні переміни у своєму житті. У січні слід бути уважним до дрібниць, думати прагматично, виявляти терпіння. У лютому робочі будні варто розбавити романтикою, бодай у вигляді відряджень для участі в семінарах та тренінгах. В середині березня доведеться знизити темп, можливі погані новини, існує ймовірність прикрих помилок. У травні слід уникати інтриг, і тоді в середині місця можуть справдитися важливі сподівання. Друга половина року пройде під феєрверком позитивних емоцій, у вашому житті з'являтимуться нові люди, які допомагатимуть впоратися із проблемами. Наприкінці вересня доречно уникати зайвого ризику. Майже впродовж цілої осені Стрільці будуть охоплені романтичними почуттями. З 14 по 20 листопада - час виявити рішучість та ініціативу, зробити якийсь важливий урок, який принесе визнання та винагороду. Головне правило цього року - не зупинятися на досягнутому.

Козеріг

Важливою точкою відліку для Козерогів стане сонячне затемнення 15 січня, коли проясняться основні цілі 2010 року. У лютому відкриються творчі резерви, з'явиться схильність до сміливих вчинків. Березень принесе оновлення в особисте життя, запаморочливі романтичні стосунки. Найважливіші місяці року - червень і липень, коли Козероги опиняться у вирі подій. Щоб справитися з проблемами, доведеться заручитися підтримкою, та близькі люди несподівано радо вам допоможуть. Відпустку краще планувати на серпень-вересень - це буде час службових та курортних романів, коли відновляться старі почуття і колишні стосунки. У листопаді Козерогів чекає колективна праця, спільні пошуки виходу з кризових ситуацій, а в грудні буде час оцінити свої досягнення і вирішити, яку тему в своєму житті варто розпочати з чистого аркуша.

Водолій

Події січня-лютого 2010 року відкоригують плани Водоліїв на цілий 2010 рік. Важливим буде повнолуння 30 січня, коли з'явиться шанс перебороти давні проблеми і виправити старі помилки. Ще одна важлива дата - 28 травня, коли настане переломний момент і Водолії зможуть відмовитися або від роботи, яку тягнули довший час, або стосунків, які здавалися вічними. Такі зміни можуть відбутися і без вашої ініціативи. Червень - хороший час для розвитку творчих здібностей, ваше хобі може стати джерелом додаткового заробітку. З 21 червня до 1 серпня - складний період в емоційному плані, не варто гарячкувати, слід більше покладатися на інтуїцію. Восени знову стануть актуальними зустрічі з друзями, неформальне спілкування. А 18 листопада Водоліям може надійти несподівана пропозиція, якою не варто нехтувати. Найважливішим у році буде те, чого могло не статися, але сталося.

Риби

2010 рік для Риб виявиться багатим на подарунки долі, пригоди та спокуси. Вже в першій половині січня може повернутися те, що ви свого часу втратили, а в лютому Рибам буде складно вибрати щось одне з великої кількості привабливих пропозицій. Неспокійний і некомфортний березень змусить терміново вирішувати фінансові питання, а після повнолуння 16 березня несподівана звістка може вибити з колії. У червні Рибами може заволодіти ідея-фікс, яку доведеться відстоювати всупереч думці більшості. Кінець літа і початок осені - час розквіту ваших амбіцій та прагнень. Поспішайте здійснити якомога більше своїх мрій, бо чарівні дверцята до благодатних перемін захлопнуться вже у жовтні. До кінця листопада можна пливти за течією, займаючись аналізом досягнень. А грудень поверне смак до життя і звабить ще однією захопливою ідеєю.

04 Січня 2010, 15:40
Теги:

Версія для друку
Якщо ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Погода, Новости, загрузка...
Додати новий коментар



Останні новини з категорії Медіа:
Прес-конференція присвячена початку реалізації проекту «Назустріч письменнику»
26 Грудня 2016, 7:16
Прес-конференція членів комітету Верховної Ради України з питань фінансової політики і банківської діяльності
16 Грудня 2016, 7:15
Прес-конференція Консула Аргентинської Республіки в Україні Арієля Макса Санчеса Ромеро
13 Грудня 2016, 7:10
До уваги представників ЗМІ!
07 Грудня 2016, 17:18
Прес-конференція з нагоди підбиття підсумків акції «Децентралізаційний марафон» на Прикарпатті
06 Грудня 2016, 7:39
Прес-брифінг з нагоди представлення компанією Google Україна результатів кампанії «Цифрове перетворення Івано-Франківської області»
28 Листопада 2016, 7:13
Брифінг голови Державної регуляторної служби України Ксенії Ляпіної
28 Листопада 2016, 6:40
Прес-конференція директора департаменту охорони здоров’я ОДА Мирона Матейка
25 Листопада 2016, 7:12
Брифінг представників Асоціації міст України
22 Листопада 2016, 7:18
Прес-конференція з нагоди Всесвітнього дня боротьби з цукровим діабетом
14 Листопада 2016, 7:12
Прес-конференція народного депутата України Анатолія Матвієнка
10 Листопада 2016, 6:38
Прес-конференція начальника САД Василя Буджака щодо ходу проведення ремонтних робіт на дорогах Прикарпаття
04 Листопада 2016, 7:42
Прес-конференція про виявлення порушень законодавства прокурорами
06 Жовтня 2016, 6:39
Прес-конференція щодо скверу перед друкарнею
04 Жовтня 2016, 7:14
Обласний семінар з питань розвитку етнографічного руху на Івано-Франківщині
28 Вересня 2016, 6:34
Прес-конференція баскетбольного клубу “Говерла”
15 Вересня 2016, 7:18
На радіо «Вежа – 107 FM» щоденно виходитиме програма Тараса Прохаська – «Поради на щодень»
13 Вересня 2016, 10:05
Брифінг ідеолога реформи децентралізації влади в Україні, директора Інституту громадянського суспільства Анатолія Ткачука
13 Вересня 2016, 7:20
Брифінг керівництва Львівської залізниці
07 Вересня 2016, 17:42
Прес-конференція, присвячена "Святу хліба"
06 Вересня 2016, 7:17
В Івано-Франківському обласному військовому комісаріаті відбудеться брифінг
30 Серпня 2016, 22:21
Прес-кнференція з нагоди відкриття курсів чеської мови в Івано-Франківську
30 Серпня 2016, 7:16
Передсезонна прес-конференція НФК “Ураган”
26 Серпня 2016, 7:18
Прес-конференція “Дому Сірка”
23 Серпня 2016, 6:37
Прес-конференція міністра юстиції України Павла Петренка
22 Серпня 2016, 7:39