Шановні громадяни України!

Боротьба за Україну триває. До влади знову намагаються прийти антиукраїнські, кримінальні сили. Ми з вами в 2004 році змогли відвернути загрозу перетворення України на олігархічно-бандитський заповідник. На жаль, минулі п’ять років не були роками здійснення наших надій, і Україні знову загрожує захоплення влади тими ж олігархічними силами.

Партія регіонів вдруге висунула Віктора Януковича кандидатом на найвищу посаду в державі. Можливі наслідки його керівництва важко й навіть страшно собі уявити. Президентство Януковича, не дай Боже виграти йому вибори, стало би всесвітньою ганьбою для України. Некультурний і малоосвічений, неукраїнський за духом чоловік, що плутає прізвища російської поетеси Ахматової з донецьким олігархом Ахметовим, який далекий від знання української літератури, культури й української національної історії – не може очолити велику європейську державу.

Неспростовним фактом залишається те, що Віктор Янукович був двічі засуджений за кримінальні злочини – за крадіжку й розбій. Жодна країна світу не має глави держави з подібним минулим. Лідер жодної цивілізованої країни не сприйме за рівню президента з такою ганебною біографією. І що подумає світ про українців, що ми такої ж моралі, як і він?

Оточення Віктора Януковича, яке й буде визначати його політику, повністю просякнуте ненавистю до всього українського. Воно мріє надати російській мові статус державної, що призведе до фактичного знищення української мови, як це сталося в Білорусі з білоруською після того, як Лукашенко проголосив російську другою державною. Псевдодослідники з Партії регіонів у своїх творах постійно обливають брудом національних героїв, торочать про слов’янську єдність, не визнають українських національних церков, а „моляться” лише в московській. Гуманітарний віце-прем’єр в уряді Януковича (тобто той, який відповідає за культурну сферу та національний дух) Дмитро Табачник глузує з української національної ідеї, принижує патріотичну інтелігенцію, називає Україну західним антиросійським проектом, ніби українці не боролися за відродження своєї державності впродовж минулих сторіч.

Важко уявити собі портрет Януковича в кабінетах органів Міністерства внутрішніх справ, у школах та інших навчальних закладах, у кабінетах начальників колоній, а також його, як Верховного головнокомандувача Збройних Сил України.

Янукович не може написати й сторінки тексту без десяти помилок, а має звання професора. Він навіть не може пояснити, де й коли здобув науковий ступінь доктора наук і те саме звання „професора”.

Незаконне захоплення ним лісу, землі, будування палаців, придбання квартир, яхт, дорогих автомобілів, недекларування власних доходів свідчить про те, що Янукович не відмовився від шахрайських і злодійських методів життя. Уся протоптана Януковичем дорога від колонії для неповнолітніх до екс-глави Уряду, від кінця 60-х років аж до сьогоднішнього дня – аморальна й злочинна.

Окремо хотів би звернутися до славного Донбасу. Шановні мешканці Донецького краю! Ви є основною опорою Януковича, ви підносили його рейтинги, вважаючи його своєю людиною. Невже життя ваше хоч трошки подібне на королівське життя Януковича? Хіба у своєму багатому краї ви маєте хоч частиночку такого достатку?

Сьогодні відкриті кордони світу, і багато ваших земляків бували на Заході. Вони розповідали, як там живуть, харчуються, одягаються і відпочивають люди, і що культура стосунків між людьми є значно вищою. Невже ви не хочете, щоб ваші діти вчилися, були ввічливими, культурними і з повагою ставились до бабусь, дідусів і своїх батьків, любили свій край і всю Україну. Донеччина дала Україні славних синів – Володимира Сосюру, Олексія Тихого, Миколу Руденка і ще багатьох інших, які були й залишаються гордістю всього нашого народу. Ці люди є кращим прикладом для наслідування.

 

Партія регіонів готується до фальсифікації виборів. Знову обман і злочин. Давайте покладемо кінець цій неправді.

Прийдіть, обов’язково прийдіть на виборчі дільниці й проголосуйте самі, щоб за вас це не зробили фальсифікатори. Не віддайте владу тим, хто не дбає про Україну та її громадян, а лишень про самих себе!

 

Не голосуйте за Януковича!

Не слухайте тих, хто радить 7 лютого залишитися вдома. Низька явка виборців на Заході та в Центрі вигідна Януковичу, бо тоді спантеличені його пропагандою мешканці Сходу та Півдня прийдуть дисципліновано на дільниці та складуть ту більшість, яка потрібна для перемоги Януковича.

Не спокушайтеся й на поради тих, хто каже голосувати проти обох. Це так само спеціальна технологія Януковича для Західної та Центральної України. Тут хай проти обох, а в його рідних краях – за нього, „рідного”, за Януковича.

Нема такого кандидата, який зветься „проти обох”. Є Янукович та є Тимошенко, і Президентом стане хтось один з них. Хто саме, залежить від нас з вами.

Під час першого туру я нікому не нав’язував своєї думки. Кожний обирав свого. На жаль, демократичні сили не спромоглися визначити єдиного кандидата. За них це зробили виборці. До другого туру вони просунули Юлію Тимошенко.

Я давно її знаю. Мені добре відомі її сильні й слабкі сторони, її добрі якості й якісь недоліки. Але нині мова про важливіше Доля обрала саме цю жінку, аби дати шанс зупинити навалу антиукраїнської орди на чолі з Януковичем.

Їй потрібна наша допомога.

Врятуймо Україну разом!

Левко Лук’яненко, Герой України, учасник бойових дій Другої світової війни
22 Січня 2010, 9:27
Теги:

Версія для друку
Якщо ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Погода, Новости, загрузка...


Коментарі:

Автор: , 22 Січня 2010, 10:54
Відповісти

Додати новий коментар



Останні новини з категорії Політика:
Головою Космацької ОТГ обрали діючого голову сільської ради
19 Грудня 2016, 18:31
У Тлумачі 12 партій змагатимуться за 26 депутатських мандатів
16 Грудня 2016, 18:54
Три територіальні громади Коломийщини через тиждень обиратимуть місцеву владу
08 Грудня 2016, 18:06
Троє прикарпатців увійшли до складу політради партії "Укроп"
28 Листопада 2016, 8:37
На Прикарпатті стартувала підготовка до перших виборів в об’єднаних громадах
08 Листопада 2016, 20:04
18 грудня у семи ОТГ Івано-Франківщини відбудуться вибори
11 Жовтня 2016, 9:43
На Прикарпатті 8 об’єднаних громад чекають на вибори
04 Жовтня 2016, 20:39
Михайло Королик очолив Івано-Франківську обласну організацію ВО "Свобода"
20 Вересня 2016, 21:28
ЦВК прийняла 100% протоколів з ОВК. Переміг Віктор Шевченко
18 Липня 2016, 20:16
Чесно: Вибори на Прикарпатті – змагання політичних обіцянок
14 Липня 2016, 18:27
Левко Лук’яненко у Франківську: “Сьогодні потрібно зробити парламент більш гідним”
12 Липня 2016, 16:17
У виборах по 85 округу члени ДВК від “технічних” кандидатів де-факто працюватимуть на одного кандидата
06 Липня 2016, 20:05
У Калуші на базарі Тягнибок агітував за кандидата від “Свободи”
04 Липня 2016, 10:07
Вибори на Прикарпатті: коли і кого з кандидатів ми почуємо і побачимо?
01 Липня 2016, 13:17
У виборчому окрузі №85 виборців спокушають безкоштовними святами, подарунками та екскурсіями
30 Червня 2016, 11:50
Велика кількість кандидатів – політична технологія для дезорієнтації виборців, – М.Лисюк голова КВУ в області
24 Червня 2016, 14:29
Стали відомі імена ще трьох кандидатів у парламент по округу №85
16 Червня 2016, 8:07
На калуському окрузі зареєстровано вже дев’ять кандидатів
13 Червня 2016, 17:20
ОПОРА: ЦВК зареєструвала ще 3 кандидатів по округу №85 та здійснило заміну у складі комісії
08 Червня 2016, 12:23
На Прикарпатті селяни не пішли голосувати, тому що не впевнені, що їм виділять кошти на дитячий садок
28 Березня 2016, 20:53
Нині в «Правому секторі» відбуваються неконтрольовані процеси, – Ярош
26 Лютого 2016, 18:58
Сич стверджує, що сесію обласної ради не скликають через БПП
26 Листопада 2015, 21:23
Ігор Насалик привітав Руслана Марцінківа з перемогою
16 Листопада 2015, 17:43
ЦВК оприлюднила інформацію про явку в другому турі місцевих виборів
16 Листопада 2015, 15:21
Івано-Франківська ТВК оголосила результати виборів в Івано-Франківську
16 Листопада 2015, 12:02