Підготовка проектів рішень виконавчого комітету і розпоряджень міського голови, інформацій, довідок, службових записок

 

Упродовж звітного періоду підготовлено 5 проектів рішень виконавчого комітету, основні з яких: «Про внесення змін в рішення виконавчого комітету міської ради», «Про призначення тимчасових перевізників» та інші, та  близько 12 інформаційних довідок, службових записок з питань роботи управління.

        

Організація роботи управління, підвищення кваліфікації працівників управління

        

Працівники управління в серпні 2016 року пройшли навчання щодо створення безбар’єрного міського середовища, у сфері цивільного захисту та курси з підвищення кваліфікації з питань державних закупівель.

         Частково внесено зміни до посадових інструкцій працівників.

        

 Надання  методично-практичної допомоги

 

Представник управління входить в склад комітету конкурсних торгів для закупівлі товарів, робіт та послуг за бюджетні кошти, надає методичну допомогу розпорядникам бюджетних коштів щодо вимог законодавства при здійсненні  закупівель.

 

Контроль за дотриманням Законів України "Про інформацію", «Про доступ до публічної інформації» в частині повноважень місцевих органів виконавчої влади, взаємодія із засобами масової інформації щодо висвітлення діяльності управління

 

На виконання Закону України «Про доступ до публічної інформації», розпорядження міського голови від 26.05.2011р. №300-р «Про заходи щодо забезпечення доступу до публічної інформації» проводилась відповідна робота з реєстрації, опрацювання та надання відповідей на запити про надання публічної інформації. За ІІІ квартал 2016 року  до управління транспорту і зв’язку виконавчого комітету міської ради надійшло 18 запитів про публічну інформацію. З них 8 – через інтернет - приймальню. Випадків невиконання або невчасного виконання публічних запитів структурними підрозділами не було.

Управлінням щоквартально  готуються довідки про роботу з публічною інформацією.

Засобам масової інформації дано близько 12 інтерв’ю.

 

Організація роботи щодо вдосконалення маршрутної мережі міста

 

Робота управління направлена на вдосконалення міської маршрутної мережі пасажирських перевезень, впорядкуванню організації дорожнього руху у місті, підвищення якості пасажирських перевезень, безпеки руху транспорту та безпеки пасажирів.

Управлінням транспорту та зв’язку отримано більше 216 звернень, зауважень, пропозицій через листи, довідкову службу, телефонні дзвінки до диспетчерів управління. Отримали пропозиції від сільських громад та керівників підприємств. Було організовано проведення кількох міжгалузевих нарад щодо вдосконалення маршрутної мережі міста. За результатами роботи підготовлено проект рішення виконавчого комітету «Про внесення змін в рішення виконавчого комітету міської ради від 10.09.2015р. №500 “Про затвердження мережі міських автобусних маршрутів”». Цим рішенням було продовжено роботу щодо вдосконалення маршрутної мережі міста і створення умов для комфортного пересування на пасажирських міських автобусах в м.Івано-Франківську.

Внесено зміни в маршрутну мережу міста до маршрутів № 21, 26, 35, 37,38, 41, 44, 45 (рішення виконавчого комітету міської ради від 07.07.2016 року, рішення виконавчого комітету міської ради від 19.09.2016 року, рішення виконавчого комітету міської ради від 23.09.2016 року).

Проведено конкурс на перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування № 26, № 26А та № 33. Відповідно до ухвали Івано-Франківського міського суду Івано-Франківської області від 12.09.2016 року Справа № 344/11210/16-а (Провадження №2-а/344/503/16) призупинено введення в дію рішення конкурсного комітету для проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування в м. Івано-Франківську.

Рішенням виконавчого комітету визначено тимчасових перевізників на маршрутах № 26 26а та 33 - Сохана В.І., на маршруті № 45 - Аннюка Й .В.

Призначено проведення повторного конкурсу по лоту № 1 (маршрут № 45), який відбудеться 06.12.2016 року.

 

 

Заходи з метою перевірки дотримання договорів перевезень та обстеження роботи перевізників

 

Керуючись Законом  України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про автомобільний транспорт», умовами Договору на перевезення пасажирів у міському пасажирському транспорті загального користування міста Івано-Франківська, з метою забезпечення дотримання вимог щодо надання послуг з перевезення пасажирів у відповідності до вимог Порядку надання послуг з перевезення пасажирів у міському пасажирському транспорті загального користування міста Івано-Франківська розпорядженням міського голови №80 від 22.02.2016 року було затверджено склад рейдової групи з контролю за дотриманням договорів на перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування міста Івано-Франківська. За результатами роботи вказаної рейдової групи було складено близько 16 актів перевірки. До перевізників, які порушили умови договору перевезення було вжито фінансові санкції. Перевізниками сплачено в бюджет міста 13600 грн штрафних санкцій.

Проведено близько 4 виїзних обстежень роботи перевізників на маршрутах у вихідні дні, в ранковий та вечірній час.

Підготовлено зміни в 3 договори на перевезення пасажирів та зміни в паспорти маршрутів.

Відповідно до додаткової угоди між перевізниками міста та виконавчим комітетом міської ради забезпечено безкоштовне перевезення учнів з 7.00 год. до 19.00 год. на період з 01.09.2016 року до 01.07.2017 року.

Диспетчерами управління проводиться постійний моніторинг діяльності первізників на маршрутах через http://iv-frankivsk.dozor-gps.com.ua  та http://www.city@dozor-gps.com.ua.

 

         Здійснення заходів щодо створення безперешкодного життєвого середовища  для осіб з обмеженими фізичними можливостями

 

         Проведено наради з перевізниками, під час яких проведено роз’яснювальну роботу щодо забезпечення перевезення учнів, пенсіонерів, пасажирів пільгових категорій, інвалідів.

Підготовлено та замовлено до друку інформаційні листи, щодо пільгових категорій, які мають право безкоштовного проїзду. В салонах автобусів розміщено підготовлену інформацію про пільгові категорії , які мають право безкоштовного проїзду.

Під час проведення конкурсів на перевезення, однією з вимог на великогабаритних маршрутах була наявність у учасника транспортного засобу, який призначений  для перевезення пільгових категорій.

На даний час курсує за маршрутами перевезення близько 25 таких автобусів. Низькопідлогові автобуси передбачені на маршрутах 22, 27, 28 та 40 за результатами інвестиційного договору, який перевізник має реалізувати протягом року з дати визначення його переможцем.

Управлінням транспорту та зв’язку передано для встановлення перевізникам на маршрутах пристроїв зовнішнього звукового оповіщення напряму та номера маршруту в міських автобусах загального користування» в м. Івано-Франківську». Проект підготовлений Івано-Франківською громадською організацією жінок-інвалідів «Біла тростина» .

Управлінням транспорту та зв’язку постійно здійснюються рейдові перевірки на маршрутах щодо дотримання перевізниками безкоштовного перевезення пільгових категорій.

 

Заходи з метою впровадження безпеки дорожнього руху

 

Міська комісія з безпеки дорожнього руху утворюється відповідно до Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про дорожній рух» для координації діяльності у сфері дорожнього руху та його безпеки, а також Правил благоустрою міста Івано-Франківська, Правил руху та стоянки приватного транспорту у житлових зонах м. Івано-Франківська.

Підготовлено розпорядження міського голови №517 від 22.08.2016 р. «Про перекриття руху автомобільного транспорту до 25-ї річниці Незалежності України».

За IІІ квартал 2016 року проводилося 4 засідання міської комісії з питань безпеки дорожнього руху про розгляд звернень громадян та департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою  де опрацьовано  151 питання, за результатами яких управління транспорту та зв’язку сприяє надання обов’язкових до розгляду та реагування рекомендацій відповідальним службам, установам та організаціям щодо пріоритетів у виконанні ремонтних робіт, встановлення дорожніх знаків, нанесення дорожньої розмітки, засобів обмеження руху та паркування, примусового зниження швидкості, світлофорних об’єктів, організації місць зупинки та паркування, велосипедної інфраструктури.

Проведено конкурс 12.08.2016 р. з визначення операторів паркування в м.Івано-Франківську та укладено договори з переможцями конкурсу:  ФОП «Петришин Д.Я.», ФОП «Гавриляк М.Б», ПП «Ярко-ІФ».

Встановлено  дорожніх знаків :

  • Ø 5.35.1;  5.35.2

-вул.Симоненка-Миколайчука – 2 шт.

-вул.Сахарова, 29 – 2 шт.

-вул.Галицька, 47 – 2 шт.

-вул.Бельведерська, 39 – 2 шт.

-вул.Довженка, 21 – 2 шт.

-вул.Укр.Декабристів -2 шт.

-вул.Мазепи, 40 – 2 шт.

-вул.Деповська – 2 шт.

-вул.Коновальця-Ботанічна – 1 шт.

-вул.Дністровська, 26 – 1 шт.

-вул.Вовчинецька (Велес) – 2 шт.

-вул.Шухевичів, 21 – 1 шт.

 

  • Ø 5.41.1;  5.41.2 – по 1 шт:

-вул.Лепкого, 22,; вул.Пулюя, 2; вул.Бельведерська, 15, 41; вул.Бельведерська-Довга, вул.Мазепи, 142а, вул.Сагайдачного, 4; 30; вул.Максимовича, 3;10;11а; вул.Надрічна; вул..Набережна; вул.К.Данила; вул.Тичини; вул.Пасічна, 38; вул.Півн.Бульвар; вул.Ребета, 4в; 6; 10в.; вул.24 серпня – П.Володимира.

 

  • Ø 5.31 – по 1 шт.

-вул.Івасюка, 58; вул..Чорновола, 98; вул.Незалежності, 36.

 

  • Ø 3.35 – 1 шт.

-АС-2

 

  • Ø 3.3 – 1 шт.

-вул.Гнатюка

  • Ø 3.21 – по 1 шт.

-вул. Вовчинецька, 192; вул. Мельничука; вул. Курбаса; вул. Галицька – С.Мартинця; вул.Грушевського.

 

  • Ø 3.1 – 1 шт.

-вул.Незалежності, 36

 

Всього: вул. Франка – 52 знаки, вул. Новгородська – 32 знаки;               вул. Тичини – 22 знаки, вул. С.Стрільців – 37 знаків.

Також підготовлено рішення міського голови щодо перекриття центральної частини міста щонеділі (від 09.06.2016 р. №402). Затверджено графік чергування працівників управління під час перекриття.

 

Перевезення до садово-городніх товариств

 

Здійснюється постійний контроль за садово-городніми перевезеннями для мешканців м.Івано-Франківська на маршрутах:

1.“Вокзал – Автоливмаш - ДБК (сади)”

2.“АС-2 (Пасічна) – Хриплин”

3.“Вокзал – Дем`янів Лаз”.

4.“Вокзал – об`їзна (дачі)”.

5. “Вокзал – Тисмениця (дачі)”.

Умови перевезень:

- безкоштовний проїзд (з обов`язковим пред`явленням посвідчення) усіх пільгових категорій пасажирів відповідно до чинного законодавства;

- вартість проїзду для інших пасажирів – 2,75 грн.

Відповідно до розпоряджень міського голови та рішень виконавчого комітету працівники відділу брали участь у підготовці заходів, які проходили у місті Івано-Франківську і були приурочені до пам’ятних дат.

Також Управлінням вирішувались питання по залученню перевізників до забезпечення транспортом цих заходів.

 

Здійснення заходів, спрямованих на розширення і удосконалення зв'язків управління транспорту та зв’язку  з громадськістю, відкритості в роботі

Спільно з відділом програмного та комп′ютерного забезпечення здійснювалась робота щодо наповнення розділу сайту . На сайті розміщено 50 відомостей в розділах «Інформація для пасажирів», «Інформація для перевізників», «Робота груп та комісій». На сторінці УТіЗ  в https://www.facebook.com щодня розміщується інформація та дописи про роботу управління.

01 Листопада 2016, 22:20
Теги:

http://mvk.if.ua/news/41515
Версія для друку
Якщо ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Погода, Новости, загрузка...
Додати новий коментар



Останні новини з категорії Влада:
Франківський виконком затвердив новий порядок розміщення вивісок
30 Грудня 2016, 18:09
На засіданні колегії департаменту охорони здоров’я ОДА обговорили стан справ у медичній галузі
30 Грудня 2016, 11:19
У прикарпатській поліції відбулося засідання поліцейської комісії
30 Грудня 2016, 8:52
Марія Савка: Івано-Франківська область готова до оперативного реагування на надзвичайні ситуації у період прийдешніх свят
30 Грудня 2016, 8:09
30 грудня - засідання виконавчого комітету
30 Грудня 2016, 7:14
Аграрії Прикарпаття проаналізували стан галузі за 2016 рік
28 Грудня 2016, 16:59
Відтепер ми співпрацюємо з Попасною
28 Грудня 2016, 8:30
Відбулося засідання колегії управління спорту
28 Грудня 2016, 8:08
Марія Савка: Опалювальний сезон на Івано-Франківщині проходить у злагодженому режимі
27 Грудня 2016, 14:04
У селі Слобідка, на Городенківщині, де проживає майже 700 громадян, відкрито новий заклад культури
27 Грудня 2016, 8:57
В облдержадміністрації відбувся семінар для новообраних голів ОТГ
27 Грудня 2016, 8:34
Оперативна нарада
27 Грудня 2016, 6:36
На центральне теплопостачання Івано-Франківська чекає повна модернізація
26 Грудня 2016, 18:30
В Івано-Франківську стартує проект оновлення тролейбусного парку
26 Грудня 2016, 18:06
Народний депутат з Коломиї Юрій Тимошенко зібрався у президенти
26 Грудня 2016, 16:01
Кінець епохи: депутати звільнили Ольгу Бабій з посади директора ОТБ “Галичина”
26 Грудня 2016, 14:58
Олександр Стратюк проінформував обласну раду про роботу органів прокуратури в 2016 році
26 Грудня 2016, 11:48
82-м учасникам АТО та їх сім’ям буде надано матеріальну допомогу на поліпшення житлових умов
26 Грудня 2016, 8:52
З нагоди Дня енергетика Президент відзначив прикарпатця
23 Грудня 2016, 19:43
Голова Франківської ОДА вибачився перед медиками за заборгованість по виплаті зарплати
23 Грудня 2016, 16:30
Для Снятинської ЦРЛ придбали новий УЗД-апарат
23 Грудня 2016, 13:42
Франківська міська рада затвердила надбавки меру, заступнику та секретарю
23 Грудня 2016, 13:13
Франківська міська рада планує будувати міст на Пасічну за кошти держави
23 Грудня 2016, 10:30
Франківський «Електроавтотранс» візьме кредит на 8 мільйонів для закупівлі тролейбусів
23 Грудня 2016, 10:08
У Франківську “Новий театр” став комунальним
22 Грудня 2016, 21:30