Попередній день   Наступний день

15:49

7 червня о 7.25 год. в селі Бубнище Болехівської міської ради виникла пожежа в дерев’яній будівлі Української греко-католицької церкви (пам’ятка архітектури місцевого значення, побудована в 1891 році).

 


15:21

 

Калуський міськрайонний суд виніс вирок у справі чоловіка, який вирішив скористатися чужим паспортом, випадково знайденим. Чоловік порушив закон, коли вирішив виготовити собі з цим паспортом кредитку.


14:55

 

Фестиваль "Bereziv Bander Fest" проходитиме з 17 по 19 липня в селі Верхній Березів Косівського району.


14:34

 

Перебуваючи на передовій із гуманітарним вантажем для вояків “Легіону Свободи”, надвірнянські націоналісти влаштували для бійців святковий концерт.


14:16

4 червня на пішохідному переходіпо Січових Стрільців в Івано-Франківську, невідомий мотоцикліст збив 12-річного пішохода. Водій залишив місце пригоди.

 


13:58

 

Прикарпатські волонтери передали на передову евакуаційний рюкзак в 81 ДШБ, 5 БТГР.


13:39

 

З початку року представниками бізнесу району заявлено до відшкодування податок на додану вартість в сумі понад 2,7 млн грн.


13:12

 

Відомий івано-франківський журналіст Володимир Гарматюк організовує вситавку своїх фоторобіт "Anno Domini(o)".

 


12:58

 

У безстрашного "кіборга" Станіслава Стовбан не було шансів вижити після того, як на нього впали уламки підірваного терміналу Донецького аеропорту.


12:37
news-image: Франківцям презентують зміни у громадському транспорті
9 червня в Івано-Франківську презентують як зміниться громадський транспорт міста з 10 червня

12:18
news-image: ДАІ Прикарпаття нагадує про заходи безпеки під час подорожі автомобілем
Державтоінспекція нагадує прикарпатцям про заходи безпеки під час подорожі автомобілем.

11:58
news-image: Калушани врятували собаку, яку у мішку покинули на березі Лімниці
Волонтери притулку для тварин у Калуші просять допомогти врятувати життя собаці, якого знайшли на березі Лімниці.

11:32
news-image: У Долині міліціонери затримали вуличного злодія
Дівчина йшла вулицею міста, коли до неї несподівано підбіг якийсь парубок, вирвав з рук мобільний телефон. Співробітники Долинського рійвідділу міліції розшукали та затримали зухвальця.

11:19
news-image: Чому слід уважно читати договір з банком?
Мій знайомий, старший уже чоловік, на початку цього року не зміг своєчасно зняти кошти зі свого валютного депозиту. Банківський клерк щось розповідав про те, що не може «образити інших клієнтів», а отже, повернути чоловікові його гроші. і це незважаючи на те, що на той час діяло лише обмеження НБУ щодо суми виплати доларових вкладів — не більше 15 тисяч гривень у еквіваленті за один банківський день.

10:55
news-image: На Прикарпатті хочуть збудувати свинокомплекс на 11 тисяч свиней
5 червня перший заступник голови Калуської РДА Віктор Гільтайчук провів засідання комісії щодо розроблення детального плану території за межами населеного пункту Кропивник, наміченої для будівництва внутрішньогосподарських об’єктів.

10:38 | Коментарів: 2
news-image: На Прикарпатті арештували бійця "Айдару", в якого вилучили пістолети, гранати і патрони
Бійця АТО Василя Вепрука з Верховинщини затримали в його помешканні. Арештували також двох його спільників.

10:19
news-image: Любця Чернікова: Українське стало модним
Любця Чернікова – молода дизайнерка, що відома не лише в Івано-Франківську, а й за межами України. Працює в етностилі, та в роботі вдало поєднує минуле та сучасне.

9:55
news-image: У Карпатах з'явиться безкоштовне житло для мандрівників
Автором незвичайного проекту стала мешканка Харкова. Дівчина вирішила здати свою квартиру за кордоном і на отримані від цього кошти зняти будиночок у Карпатах. Але не для себе, а для мандрівників з усього світу.

9:29
news-image: Фестиваль-конкурс молодіжної музики «Едельвейс» пройде в Івано-Франківську
27 червня 2015 року в Івано-Франківському міському парку культури і відпочинку ім.Т.Г.Шевченка відбудеться IX фестиваль-конкурс молодіжної музики «Едельвейс» з метою виявлення музично обдарованої молоді та сприяння розкриттю її творчої індивідуальності.

9:18
news-image: Коли нема надії на примирення...
„Так не повинно було статись”, – кажуть ті, хто з вірою та надією вступав у спільноту любові, а знайшов тільки біль. Від невдалого шлюбу залишаються глибокі душевні рани, які повільно і важко гояться.

8:58
news-image: На Франківщині комунальне підприємство заплатить 30 тис. грн за зловживанням монопольним становищем
Івано-Франківське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України визнало дії комунального підприємства «Житлоінфоцентр» зловживанням монопольним становищем на ринку надання послуг з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій шляхом встановлення таких цін надання послуг, які неможливо було б встановити за умов існування значної конкуренції на цьому ринку.

8:39
news-image: «Ми звикли вже до цієї війни...»
Днями в селі Підгір’ї Богородчанського району місцевий священик отець Петро освятив і благословив два автомобілі, які мають поїхати в зону АТО. Їх придбали і відремонтували двоє вже знайомих нашим читачам волонтерів — підгірянин Дмитро Федорко та Микола Кофлюк із селища Солотвина.

8:29
news-image: Прикарпатець посеред ночі поліз до чужого офісу
Зловмисника, що поцупив кілька сотень гривень з приміщення офісу, що в Галицькому районі, розшукали та затримали правоохоронці.

8:08
news-image: Замість парку дикі джунглі
Шевченківський парк у Коломиї – яскравий приклад того, як можна затоптати у болото власне багатство.

Попередній день   Наступний день