Попередній день   Наступний день

15:32
news-image: Прикарпатець може сісти до в'язниці за побиття сусіда
У Надвірнянському районі 29-річний селянин під час сварки ледь не відправив на той світ свого сусіда-пенсіонера.

15:01
news-image: Дивне нічне ДТП у Франківську: Автівка врізалася в бетонну стіну та перекинулась
Вночі з 23 на 24 грудня близько 00:30 години у Івано-Франківську на перехресті вулиць Миру та Української дивізії сталася жахлива ДТП з доволі дивними обставинами.

14:44
news-image: "Івано-Франківськцемент" продали швейцарцям
Швейцарська фірма CemIn Захід SA придбала 96,6125% або більше мільйона акцій "Івано-Франківськцемент".

14:22
news-image: Янукович звинуватив Льовочкіна в розгоні Євромайдану
Колишній президент України Віктор Янукович, який переховується в Росії, заявив, що за розгоном студентів Євромайдану 30 листопада стоїть Сергій Льовочкін.

13:58
news-image: На Коломийщині відремонтували сільську амбулаторію
У с. Спас Коломийського району відкрили після ремонту амбулаторію загальної практики сімейної медицини.

13:45
news-image: За торгівлю алкоголем франківський підприємець позбувся місця на святковому ярмарку
Івано-франківського підприємця ще в понеділок мали виселити з новорічно-різдвяного ярмарку через порушення установлених правил. А саме, за торгівлю забороненими на ярмарку алкогольними наливками та використання обігрівачів.

13:21
news-image: За два дні франківчанка зібрала гроші на 4 бензопили для вояків АТО
Кілька днів тому франківчанка Марина Федорончук через соцмережу просила допомогти бійцям АТО, яким зараз конче необхідні бензопили, робочі рукавиці і взуття. Через два дні все необхідне було зібрано.

12:56
news-image: Прикарпатська юстиція проходить люстраційну перевірку
З середини вересня 2014 року в Україні почав діяти Закон України «Про очищення влади». Ним передбачається люстрація всіх чиновницьких посад, окрім виборних.

12:34
news-image: Підряднику доведеться повернути майже 800 тисяч "повеневих" гривень
Рішенням Косівського районного суду задоволено позовну заяву прокуратури Косівського району про стягнення на користь держави понад 782 тисяч гривень збитків заподіяних злочином.

12:13
news-image: На Івано-Франківщині у ДТП загинув 86-річний пішохід
Вчора о 17:15 год. водій керуючи автомобілем марки "Фольцваген ЛТ35" і рухаючись у напрямку міста Коломия вчинив наїзд на пішохода.

11:56
news-image: Прикарпатець намагався вкоротити собі віку через самоспалення
Сьогодні, 24 грудня, о 01:15 год. на ПЗЧ ДПРЧ-6 м. Калуш від чергового швидкої медичної допомоги надійшло повідомлення про те, що близько 17.03 год. працівниками ШМД здійснювався виїзд в с. Довгий - Войнилів Калуського р-ну.

11:48
news-image: Президент звільнив майже всіх голів РДА на Івано-Франківщині
Президент України Петро Порошенко вчора, 23 грудня підписав розпорядження про звільнення кілька десятків голів районних держадміністрацій. Є серед них і одинадцять прикарпатських очільників районів.

11:32
news-image: Прикарпатські рятувальники тричі виїжджали на гасіння загорань сухої трави
23 грудня о 14:19 год. в селі Цуцилів Надвірнянського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території на площі 1220 м.кв. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем з боку невстановленої особи.

11:15
news-image: У Франківську із незаконного валютного обмінника вилучили понад 700 тисяч гривень
Працівники прикарпатської міліції здійснюють комплекс заходів, спрямованих на виявлення і припинення протиправної діяльності нелегальних пунктів обміну валюти, а також окремих осіб, які скуповують, продають та обмінюють іноземну валюту поза межами банківських установ.

10:57
23 грудня директор департаменту міжнародного співробітництва євроінтеграції та розвитку туристичної інфраструктури облдержадміністрації, координатор проекту «Івано-Франківська область – край для туризму» Гасюк Наталія разом з представниками команди проекту з Регіонального туристично-інформаційного центру здійснила робочу поїздку в Долинський район.

10:35
news-image: Завдяки операції «Урожай-2014» на Івано-Франківщині до бюджету додатково надійшло більше 3 млн. гривень
За результатами заходів, проведених працівниками органів ДФС Івано-Франківщини в ході операції “Урожай - 2014” додатково укладено та зареєстровано 12617 договорів оренди земельних часток (паїв) та 2757 договорів оренди земельних ділянок.

10:11
news-image: Чому прикарпатцям не видають «лікарняних»?
До численних проблем, які нині як сніг на голову впали на прикарпатців, додалася ще одна. Пацієнтам закладів охорони здоров’я замість офіційних листків непрацездатності — документів строгої звітності — видають довідки про тимчасову втрату працездатності, що їх, зрозуміло, у Фонді соціального страхування з тимчасової втрати працездатності не оплачують.

9:45
news-image: Діти учасників АТО з Івано-Франківська проведуть зимові канікули у Латвії
В рамках підписаної Угоди про співпрацю між містами Івано-Франківськ та Єлгава, Латвія, 30 осіб (діти з опікунами) з Івано-Франківська отримали можливість провести 10 днів зимових канікул з 5 до 14 січня 2015 року у мальовничому містечку Заленіеки поблизу Єлгави.

9:27
news-image: У франківській пекарні працювали «трудові нелегали»
Під час проведення фактичної перевірки однієї з пекарень обласного центру івано-франківські податківці виявили 8 найманих працівників, які працювали з порушенням трудового законодавства, зокрема без оформлення трудових відносин.

8:59
news-image: У Тисмениці передали бійцям АТО 100 хутряних зимових шапок
З метою належного забезпечення усім необхідним бійців у зоні АТО Тисменицьким районним координаційним штабом з надання допомоги учасникам АТО ведеться постійна робота із залучення спонсорської допомоги.

8:46
news-image: З подарунками до дітей дитбудинків завітали працівники пенітенціарних установ Прикарпаття
У день найочікуванішого свята для всієї дітвори працівники управління ДПтС в області та установ виконання покарань із подарунками від святого Миколая завітали до вихованців підшефних навчально-виховних закладів.

8:21
news-image: Днями на Прикарпатті стартує Міжнародний турнір з боксу серед жінок
26-28 грудня в Івано-Франківську відбудеться Міжнародний турнір з боксу серед жінок-молоді та юніорок пам'яті заслуженого тренера України Валерія Дем'янова.

8:04
news-image: Влада перевірить, що роблять франківські громадські організації в комунальних приміщеннях
Міський голова Івано-Франківська Віктор Анушкевичус доручив керівнику відділу внутрішньої політики міськвиконкому вивчити роботу громадських організацій, які є орендарями комунальних приміщень.

Попередній день   Наступний день