Попередній день   Наступний день

15:59

 Міський голова Болехова Зенон Макота вважає, що обласна влада «обділяє» його місто увагою та зокрема, не допомагає вирішувати проблему із вивезенням сміття.


15:44
22-річний водій через ожеледу не впорався з керуванням на мості через Стримбу.

15:25

http://styknews.info/sites/default/files/basic-foto/2014/12/29/pm581image001.jpg

 

Їх учора відкрили у рідному селі Віктора Яков’яка на Коломийщині, де пройшли дитинство та юність правоохоронця, який у травні цього року загинув при виконанні службових обов’язків в зоні проведення антитерористичної операції.


15:11
news-image: Школярка ініціювала збір допомоги воїнам АТО на Тлумаччині
Сільський голова села Пужники Тлумацького району Михайло Кушнір повідомив про зібрану у селі благодійну допомогу для українських бійців.

14:45
news-image: Прикарпатця нагородили за мужність посмертно
На початку засідання сесії обласної ради, яке відбулося сьогодні, голова обласної ради Василь Скрипничук і голова облдержадміністрації Олег Гончарук вручили державну нагороду батькам загиблого на Сході України Павла Ільчука.

14:29
news-image: Суд поновив Володимира Ідака на посаді й зобов’язав місто сплатити йому 137 тис. грн за вимушений прогул
17 грудня 2014 року колишній начальник управління архітектури Івано-Франківська Володимир Ідак поновився на посаді заступника начальника управління правової роботи та контролю за дотриманням законодавства у сфері містобудування Департаменту містобудування та архітектури виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради.

14:20

Микола Стасюк

 

У Калуші зустрінуть звільненого з полону Миколу Стасюка. Зустріч відбудеться одразу після повернення Миколи на малу батьківщину. Після більше чотирьох місяців полону Микола Стасюк проходить обстеження в одному із госпіталів у Києві.


14:11
news-image: Прикарпатців попереджають про ускладнений рух на дорогах та ожеледицю
ДАІ України звертає увагу водіїв та пішоходів на різке погіршення погодних умов. За прогнозом синоптиків, сьогодні, 29 грудня, на території країни складні погодні умови: сильний сніг, сильні хуртовини, снігові замети тощо. На дорогах країни ожеледиця.

13:57
news-image:  Роботу директора Снятинського психоневрологічного інтернату визнали доброю
Спеціальна комісія облради, яка була створена для перевірки Снятинського психоневрологічного інтернату, визнала роботу директора закладу доброю.

13:49
news-image: Олесь Доній про «Бюджет-2015»: Через кнопкодавство цей документ нелегітимний
Цієї ночі Верховна Рада України ухвалила державний бюджет України на 2015 рік. За це рішення проголосували 233 депутати.

13:26
news-image: Хто з прикарпатських народних обранців не голосував за "Бюджет-2015"
Сьогодні вранці Верховна Рада ухвалила законопроект про бюджет на 2015 рік.

13:11
http://www.blitz.if.ua/include/img/DSC_2146%20(1).JPGСьогодні відбулось нагородження кращих спортсменів та тренерів за підсумками 2014 року.

12:59
news-image: Руслан Марцінків про Бюджет-2015: Він знищить середній клас, якого й так обмаль
Цієї ночі Верховна Рада України ухвалила державний бюджет України на 2015 рік. За це рішення проголосували 233 депутати.

12:44
news-image: Бюджет Прикарпаття на наступний рік приймуть 5 січня
Депутати облради вирішили утриматися від поспішного прийняття бюджету області і попередньо розглянути його на комісіях ради. А прийняття бюджету-2015 запланували на 5 січня.

12:25
news-image: Депутати вирішили "викорінити" гральний бізнес на Прикарпатті
Депутати Івано-Франківської облради звернулися до очільника МВС та фіскальної служби з рекомендацією припинити діяльність всіх закладів грального бізнесу на території області.

12:01
news-image: Прикарпатським волонтерським організаціям допоможуть приміщеннями
Волонтерським організаціям Івано-Франківська та області надаватимуть складські приміщення для здійснення роботи щодо допомоги АТО.

11:41

news-image: Прикарпатський нардеп роздавав у залі ВРУ цукерки «Рошен»

Не тільки безсонною, але і веселою видалася минула ніч для депутатів Верховної Ради України. Нардепи не тільки Державний бюджет приймали, але і тішилися, як могли.

11:26
Питання легалізації найманої робочої сили, легалізації заробітної плати є надзвичайно актуальним, особливо в умовах сьогодення, при постійному рості цін на щоденне життя і тарифів на комунальні послуги. Кожна людина має розуміти, що легальна праця сьогодні – це стабільність завтрашнього дня. Адже це отримання субсидій, допомоги, пільг, виплат у Пенсійному фонді, тощо.

11:01
news-image: Посеред франківської вулиці виявили труп молодого чоловіка
В Івано-Франківську на пішохідній частині вулиці Незалежності помер чоловік.

10:41
news-image: Молодому бійцю АТО з Івано-Франківська потрібна допомога!
В Київському військовому госпіталі перебуває в реанімації військовий з Івано-Франківська, мобілізований Тарас Мокляк. 23-річний боєць важкі поранення отримав в Артеміську

10:28
news-image: Прикарпатська сирота таки отримала квартиру
Цього року обласний соціальний гуртожиток для дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування, що діє в Калуші вже дев’ятий рік, залишили п’ятеро його мешканців. Днями у власне помешкання переїхала 23-річна Оксана Куськів — двокімнатну квартиру в центрі Долини для неї придбали за кошти з обласного й долинського районного бюджетів.

10:09
news-image: В Івано-Франківську квасять капусту для військових на Донбасі
Представники івано-франківської "Самооборони" ініціювали приготування квашеної капусти для військових. До технологічного процесу залучили студентів та викладачів Івано-Франківського технікуму ресторанного сервісу і туризму Національного університету харчових технологій.

9:44
news-image: Прикарпатські крадії награбоване несуть в ломбард
У багатьох випадках злодії здають викрадене майно в ломбарди.a

9:28
news-image: В Івано-Франківську трапилася пожежа у колибі "Гражда"
Як повідомили в управлінні питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи облдержадміністрації 27 грудня, близько 20.00 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу на вулиці Пасічна, 54.

9:11
news-image: На Прикарпатті через ожеледь автомобіль злетів з моста в річку
22-річний водій через ожеледь не впорався з керуванням на мості через Стримбу.

8:47
news-image: Насалик вніс законопроект про об’єднання Калуша і Калуського району
У Верховній Раді під №1661 зареєстровано проект Закону про державно-правовий експеримент з проведення реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади на території Калуського району та міста Калуша Івано-Франківської області.

8:25
news-image: В Івано-Франківську злодії вирізали дорогий електрокабель
На вул. Вовчинецькій в Івано-Франківську злодії вирізали дорогий електрокабель

8:06
news-image: Карітас вчив прикарпатських держслужбовців протидіяти торгівлі людьми
22–23 грудня Івано-Франківський Карітас провів дводенний тренінг з питань протидії торгівлі людьми для прикарпатських держслужбовців.

Попередній день   Наступний день