Попередній день   Наступний день

19:21
news-image

Директор департаменту міжнародного співробітництва євроінтеграції та розвитку туристичної інфраструктури облдержадміністрації, координатор проекту «Івано-Франківська область – край для туризму» Наталія Гасюк разом з директором Регіонального фонду підтримки підприємництва по Івано-Франківській області Євгеном Микитюком взяли участь у засіданні постійної комісії з питань екології, використання земель, природних ресурсів та регулювання земельних відносин Коломийської міської ради.


9:35
news-image: Злодія-невдаху затримали у ломбарді
Ще наприкінці вересня цього року, зловмисник обікрав одну із калуських квартир, де викрав золоті вироби. Привласнені чужі речі, крадій мав намір здати у ломбард, проте завершити свій план чоловікові не вдалося – у ломбарді його затримали працівники Державної служби охорони.

9:28
news-image: Мешканка Прикарпаття невдало придбала в інтернеті трактор за 50 тисяч гривень
Інтернетні оборудки часом обертаються для покупців реальними втратами коштів. Так, двоє молодих жительок селища Перегінське Рожнятівського району на сайті замовили собі подарунки до Нового року.

9:14
news-image: Загадки лісової трагедії на Прикарпатті
Увечері 16 грудня в лісі неподалік від Микуличина правоохоронці виявили п’ять мертвих тіл: двох дорослих та трьох дітей. Усі застрелені з рушниці. Місцеві шепотілися: на людей влаштували полювання, а міліція у розстрілі сім’ї вбачає ритуальний обряд.

8:56
news-image: В Івано-Франківську крадій-квартирник пограбував сусідку
До міськвідділу міліції із повідомленням про крадіжку звернулась жителька одного обласного центру. Правоохоронцям жінка розповіла, що з її помешкання зникли речі побутового вжитку.

8:47
news-image: Не всі прикарпатські судді поспішають "люструватись"
З 1 грудня відповідно до постанови Кабінету міністрів в Україні почалася люстраційна перевірка всіх суддів. Тож судді різних інстанцій Івано-Франківської області подають документи на перевірку згідно із Законом України "Про очищення влади".

8:25
news-image: Літнього іванофранківця виявили мертвим у власній квартирі
  23 грудня до рятувальників надійшло повідомлення про те, що у Франківську на вулиці Республіканській в одному із будинків необхідно відкрити двері квартири.a

8:11

news-image: Українські зірки приїдуть на Прикарпаття змагатись у приготуванні вареників та кутів

 

Вже традиційно на Різдво зірки зберуться в прикарпатському курорті Яремче на Зимовому Romantik Fest. Цього року на етно-фестиваль запрошені актриса Ольга Сумська, актор Віталій Борисюк, телеведуча Соломія Вітвіцька, співачки Наталія Валевська та Наталія Бучинська, розповіли у творчій групі artPRoUA.


Попередній день   Наступний день