Попередній день   Наступний день

10:07
news-image: На Прикарпатті  буде своя "Програма підтримки сімей загиблих на Майдані та в зоні АТО"
Департамент соціальної політики Івано-Франківської ОДА розробив обласну програму підтримки сімей загиблих (постраждалих) під час масових акцій протесту в період з 21 листопада 2013 року по 21 лютого 2014 року, військовослужбовців і працівників правоохоронних органів, які брали участь в антитерористичній операції в східних областях України, на 2015 рік.

9:49
news-image: Прикарпатська міліція переходить у посилений режим роботи
З метою попередження правопорушень і безпеки дорожнього руху впродовж святкових днів органи внутрішніх справ нестимуть службу в посиленому режимі.

9:32
news-image: Франківці матимуть змогу створити альтернативну стратегію розвитку міста
Нещодавно КП "Івано-Франківський міський рекламно-інформаційний центр" та ГО "Івано-Франківська майстерня майбутнього" задля популяризації міста звернулись до франківців з цікавими пропозиціями.

9:04
news-image: На Прикарпаття приїде майже тисяча дітей зі сходу
Керівник апарату обласної державної адміністрації Руслан Панасюк провів нараду з керівниками апаратів райдержадміністрацій за участю начальника управління з організаційної роботи Ігоря Тукала та керівника управління внутрішнього аудиту, загального документообігу та контролю Валерія Крецула.

8:42
news-image: Рятувальники Прикарпаття готові до можливих надзвичайних ситуацій
29 – 31 грудня в зв'язку зі снігопадами в горах Івано-Франківської та Закарпатської областей лавинонебезпечно, а протягом сьогоднішньої доби на дорогах області та міста збережеться ожеледиця, повідомляють в управлінні ДСНС Прикарпаття.

8:26
news-image: Тарас Прохасько: Не треба вдавати, що майдан, революція і війна аж так сильно вплинули на життя українця
У новому блозі на Zбруч Тараса Прохаська про те, що за горизонтом.

8:08
news-image: На Прикарпатті збільшили посіви озимих зернових культур
Сільгоспвиробники області під урожай 2015 року посіяли озимі культури на зерно та зелений корм на площі 109,7 тис. га, інформують у головному управлінні статистики в Івано-Франківській області.

Попередній день   Наступний день