Попередній день   Наступний день

16:12

http://firtka.if.ua/img/3456789.jpg

 Служба безпеки України не порушувала кримінальні провадження стосовно Руслана Коцаби. Про це йдеться у відповіді Головного слідчого управління СБУ на запит, щодо порушення кримінального провадження стосовно Руслана Коцаби.

 


15:57
28 січня затримано 24-річну мешканку Калушського району, котра передавала 20-річну жінку в один із прикарпатських курортів для надання сексуальних послуг. Таку оборудку зловмисниця оцінила у 10 тис грн.

15:44

 Цього тижня на коротку відпустку додому повернулись наші краяни, які понад 4 місяці відстоювали цілісність України у зоні АТО, – Ярослав Скобель зі села Черче та  Іван Кохман із Заланова.


15:26
За його словами, останніми покупками підприємства були піскорозкидач та вуличний пилосос.

15:13
news-image: Тіло загиблого на Донбасі прикарпатця привезуть після тесту ДНК
За інформацією заступника військового комісара Івано-Франківського обласного військового комісаріату Верановського Ю.В., тіло загиблого героя Миколи Самака, буде доправлено з Дніпропетровська на Косівщину лише після проведення експертизи ДНК.

14:49
news-image: Франківських школярів навчатимуть енергозбереженню
В наступному навчальному році в школах Івано-Франківська введуть факультативні заняття з основ енергозбереження.

14:28
news-image: Прикарпатські школярі відвідали бійців, поранених у зоні АТО
Нещодавно за ініціативою члена національної спілки журналістів України, волонтера, соціального педагога Долинської загальноосвітньої школи №4 Тетяни Головчин, старшокласники навчального закладу відвідали у Військово-медичному клінічному центрі Західного регіону в місті Львові бійців, поранених у зоні проведення АТО.

14:05
news-image:  Без утеплення прикарпатські школи щорічно викидають на вітер 400 млн гривень
400 млн гривень щорічно перевитрачаються з обласного бюджету на опалення шкіл в Івано-Франківській області через відсутність термомодернізації.

13:47
news-image: Після візиту активістів в Івано-Франківській ОДА пообіцяли розглянути й інших кандидатів на посаду очільника Надвірнянської РДА
Кілька днів тому стало відомо, що голова Івано-Франківської ОДА Олег Гончарук визначився із кандидатурами ще кількох голів райдержадміністрацій.

13:31
news-image: Німецьку допомогу для українських солдатів першими в Франківську отримали нацгвардійці
Чергову партію допомоги івано-франківським нацгвардійцям привіз мешканець Березівки, але німець за походженням Курт Зіммхен. У військову частину 1241 волонтер передав медичні засоби: перев'язочний матеріал, бандажі, кровоспинні препарати.

13:14
news-image: На Франківщині війти та депутати райради отримали повістки
Вчора, 27 січня відбулися засідання колегії районної державної адміністрації та позачергова двадцять восьма сесія Верховинської районної ради четвертого демократичного скликання.

12:59
 
http://www.blitz.if.ua/include/img/Andrian-Volgin-Donbas_7755.jpgБоєць “Донбасу” Андріан Волгін, який пройшов “Іловайський котел” та полон сепаратистів, вранці 29 січня повернувся до Івано-Франківська. Його з квітами на пероні вокзалу зустріли франківські друзі, волонтери та студенти коледжу фізвиховання, в якому свого часу навчався Андріан

12:44

 Пораненому франківцю Дмитру Тринозі, з першої танкової бригади, потрібна допомога.


12:29

 Голова Верховної Ради України Володимир Гройсман зобов'язав депутатів парламенту оприлюднити декларації про доходи.


12:13

27 січня 2015 року підписано угоду між Представництвом Світового Банку в Україні та ГО «Центр муніципального та регіонального розвитку – ресурсний центр» (далі – ГО «ЦМРР-РЦ») про здійснення моніторингу державних закупівель продуктів харчування для шкільних та дошкільних закладів Івано-Франківської області.

11:59
 

З відповідним зверненням 20 лікарів та медсестер Івано-Франківської обласної дитячої лікарні звернулися до голови обласної ради Василя Скрипничука. Свої претензії до головного лікаря Радислава Котурбаша вони виписали на кількох сторінках звернення.

11:44

 28 січня у Прикарпатському факультеті Національної академії внутрішніх справ відбувся науковий семінар «Основні напрямки та проблеми протидії наркоманії».


11:26

 Вчора до рятувальників Івано-Франківська надійшло повідомлення про надання допомоги по відчиненню вхідних дверей квартири за адресою вул. Набережна.


11:02
 

Вчора між м. Тисмениця та м. Івано-Франківськ, відбулось зіткнення автомобілів «Фіат Добло» та автомобіля «Мерседес бенц GL 500».

10:44

 Підприємці Прикарпаття, які займаються виробництвом енергії на альтернативних видах палива, пропонують змінити законодавство і дозволити їм купувати деревину поза аукціоном.


10:26

Голова мандатної комісії, з питань депутатської діяльності, етики, захисту прав людини, законності, взаємодії з правоохоронними органами та засобами масової інформації Івано-Франківської міської ради Михайло Сеньків просить скласти з нього повноваження.

10:13
news-image: На Прикарпатті затримали браконьєрів
У лісовому масиві неподалік Перегінська міліціонери днями затримали чотирьох місцевих жителів зі зброєю. Молоді чоловіки, як виявилося, вийшли на полювання у заборонений час та без жодних дозвільних документів.

9:51
news-image: Франківський посадовець пояснив, чому за проведення ярмаркових заходів зібрали тільки 61 тис грн
Як повідомлялося раніше, за час проведення новорічних ярмаркових заходів до бюджету міста надійшло біля 61 тисячі гривень.

9:32


news-image: На Івано-Франківщині викрили наркопритон

Його, як з’ясували працівники райвідділу внутрішніх справ, влаштував у господарському приміщенні на своєму обійсті 19-річний житель одного з сіл Долинського району.

9:09
news-image: Прикарпатців навчатимуть, як поводитись в умовах надзвичайної ситуації
Відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України на території всієї держави запроваджено режим підвищеної готовності та надзвичайної ситуації. Про завдання, що ставляться в нових умовах, йшлося на прес-конференції начальника управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій Володимира Чернецького.

8:51
news-image: Добровольців серед прикарпатських засуджених немає...
Пенітенціарна служба, а кажучи звичайною мовою — установа, де відбувають різні покарання засуджені за злочини особи, не відокремлена від проблем суспільства, держави тощо. Проте вона має власні специфічні завдання і показники.

8:35
news-image: Одним з найпоширеніших захворювань на Прикарпатті є сечокам’яна хвороба
Однією із найбільш поширених у Івано-Франківській області патологій є сечокам’яна хвороба, адже на Прикарпатті відмічають великий вміст мікроелементів у воді, та ґрунті.

8:07
news-image: Тарас Прохасько: Не сприймати світ через себе
Тараса Прохаська часом називають «рослинним філософом», а його твори читають як мудрі притчі. У час, коли тривожно і зимно, ми поговорили з Тарасом про пошуки внутрішнього спокою і про літературу як терапію.

Попередній день   Наступний день