Попередній день   Наступний день

14:49
Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк підписав постанову уряду, згідно з якою військовослужбовці, що проходять військову службу за призовом під час мобілізації, будуть отримувати грошове забезпечення як і особи, які проходять військову службу за контрактом, інформує Дзеркало тижня.

14:14 | Коментарів: 1
У матеріалах кримінального провадження за фактом загибелі активіста руху "Правий сектор" Олександра Музичка на прізвисько Сашко Білий відсутні свідчення, які свідчили б про його умисне вбивство. Про це заявив заступник генерального прокурора Олексій Баганець під час засідання тимчасової слідчої комісії Верховної Ради, пише Дзеркало тижня.

13:58
В Івано-Франківському краєзнавчому музеї презентували виставку «Великодні барви Прикарпаття». Презентовані експонати з фондової збірки музею, покликані створити Великодній настрій всім відвідувачам закладу. На виставці глядачі зможуть ознайомитись із багатством музейної колекції писанок та інших видів декоративно-прикладного мистецтва.

13:34
На Великдень, 20 квітня, на Прикарпатті у ДТП загинула 15-річна дівчинка. Того дня о 20.50 в селі Гвізд Надвірнянського району автомобіль ОПЕЛЬ ВІВАРО вчинив наїзд на пішоходів, які рухались по обочині. Внаслідок аварії 15-річна  жителька с. Гвізд померла в Надвірнянській ЦРЛ, а однорічна дитина, з якою була загибла, та водій отримали ЗЧМТ.

13:09
Білорус Іван Леонович, який проживає у Мінську, побував у Львові й залишив свій відгук про місто, порівнявши його з російською столицею.

12:45
20 квітня о 18.00 в с. Раківчик Коломийського району водій мотоцикла "ТКМ", житель м. Івано-Франківськ не впорався з керуванням, заїхав у кювет.

12:23
22 квітня, у селі Саджавка відбудеться відкриття каплички Героїв Небесної Сотні. Каплиця споруджена силами сільської громади – кошти на матеріали збирали всім селом, місце, на якому спорудили каплицю, обирали спільним рішенням сільської ради та самооборони – спорудили її в центрі села, перед приміщенням сільської ради.

11:49
21 квітня о 20.00 поблизу с. Хотимир Тлумацького району водій автомобіля ВАЗ 2106, 26-річна жителька с. Ямниця не справилась з керуванням та з’їхала в кювет з подальшим перекиданням.

11:25
Чудова природа Карпат, з мальовничими краєвидами, гірськими вершинами, дзвінкими водоспадами, – все це приваблює численних мандрівників з різних куточків світу. Кожен, хто відвідує цей неповторний край, шукає для себе особливих моментів від спілкування з природою.

10:54
Лідеру Меджлісу кримськотатарського народу Мустафі Джемільову заборонили в'їжджати в Крим до 2019 року.

10:34
Уже на сьогоднішній день Івано-Франківськ добряче обклеєний агітаційними матеріалами, а з наближенням виборів політичної реклами лише більшатиме. Керуючий справами виконавчого комітету Андрій Лис пояснив під час оперативної наради, що у місті визначено спеціальні місця для розміщення агітаційних матеріалів. На сьогоднішній день підготовлено 95 таких місць на території Івано-Франківська та 19 місць на території сільських рад.

10:11
У Івано-Франківську розпочали роботу дві окружні виборчі комісії, одна з них працює на першому поверсі в приміщенні міського виконавчого комітету, інша – на першому поверсі приміщення обласної державної адміністрації. Про це на сьогоднішній оперативній нараді повідомив керуючий справами виконкому Андрій Лис.
Він повідомив також, що з 6 травня будуть утворені дільничні виборчі комісії. У Івано-Франківську таких комісій буде 109, основне навантаження ляже на міське управління освіти, оскільки у закладах освіти буде розміщено 55 дільниць.

9:16
Під час відзначення Великодніх свят для здійснення служби по нагляду за безпекою дорожнього руху на території області було задіяно 174-ох працівників ДАІ.

Попередній день   Наступний день