Попередній день   Наступний день

15:47
27 квітня шанувальники літератури зібралися під стінами книгарні «Є». У рамках акції кожен охочий сфотографувався з улюбленою книжкою.

15:24
Виконуючий обов'язки Президента України, голова Верховної Ради Олександр Турчинов сьогодні, 28 квітня 2014 р., підписав закон України № 1207-VII "Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України". Про це повідомляє прес-служба в.о. глави держави.

15:13
Екс-керівник Івано-Франківського міського осередку УДАРу розповів про те, що всі обласні конференції підтримували висування Кличка. "Проте на засіданні 10 квітня на з'їзді партії за пів години до початку було прийнято рішення про підтримку Порошенка.

14:49
Коломийською міжрайонною прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом привласнення бюджетних коштів.

14:23
Минулого тижня на Прикарпатті перебували учасники проекту «Схід-Захід: Редакції за обміном», започаткованого міжнародною організацією «Інтерньюз-Україна».

14:08
news-image: Ображений Юрій Соловей розповів всю правду про партію «Удар»
Про свій 45-ий номер у списку партії «Удар» Юрій Соловей тепер може забути. У суботу, 26 квітня, його виключили з партії.

13:29
news-image: Прокурором Івано-Франківська став Василь Никифорук
Шість нових прокурорів призначили на Прикарпаття.

13:04
news-image: У Кернеса стріляли. Він поранений
У понеділок близько 12:00, на мера Харкова Геннадія Кернеса був зроблений замах.

12:11
В облдержадміністрації відбулося засідання керівного комітету з розробки Стратегії регіонального розвитку Івано-Франківської області на період до 2020 року. Захід відбувся в рамках реалізації Проекту Європейського Союзу «Підтримка політики регіонального розвитку в Україні».

11:43
На сьогоднішній день необхідно, відновлюючи довіру до влади, почати працювати у напрямку стабілізації соціально-економічної ситуації на місцевому рівні.

11:29

У полоні у терористів у Слов'янську перебуває близько 40 людей. Про це сьогодні в Києві повідомила прес-центру СБУ Марина Остапенко, пише Уніан.


11:05
news-image: Основні новації законодавства про вибори Президента України 2014 року
Через місяць в Україні відбудуться позачергові вибори Президента України. Громадяни обиратимуть Главу держави на основі загального, рівного і прямого виборчого права шляхом таємного голосування.

10:44
news-image: В Івано-Франківську "цілителі душ" зібрались на фестиваль
Прикарпатський університет ім. В. Стефаника приймає нині психологів із чотирьох областей України. «Фестиваль психологів», а саме так називається захід, розпочався о 10 годині ранку і триватиме до 17 години наступного дня.

10:12
28 та 29 квітня 2014 року в Івано-Франківській області в рамках передвиборчої кампанії-2014 перебуватиме заслужений лікар України меценат науковець керівник медичної служби Майдану «Ангел-охоронець Української революції» кандидат у Президенти України Ольга Вадимівна Богомолець

10:11
news-image: В центрі Івано-Франківська не розминулись авто і мотоцикл
В Івано-Франківську у суботу, 26 квітня, близько 23.40 на перехресті вулиць Шевченка і Гординського зіткнулися легковий автомобіль і мотоцикл, передає облуправління ДСНС.

9:45

sG8buDkv9Tw.jpg

26 квітня на о. Родос у Греції пройшов фінал національного конкурсу краси і таланту «Королева України 2014». Конкурс тривав з 21 по 26 квітня.

9:32
news-image: В Івано-Франківську Василя Поповича облили фарбою
Брудні дуелі потенційних народних депутатів стартували. Обличчя Василя Поповича на білборді біля міського вокзалу «прикрасила» велика зелена пляма.

9:14
Цього тижня на Прикарпатті перебували учасники проекту «Схід-Захід: Редакції за обміном», започаткованого міжнародною організацією «Інтерньюз-Україна».

8:55
Верховній Раді пропонують запровадити місцевий збір за операції поводження з відходами, який буде перераховуватися до спеціального фонду місцевих бюджетів.

8:41
Координаційна рада громадських об’єднань Прикарпаття прийняла рішення стосовно повної мобілізації активістів для проведення тактично-військових навчань.

8:25
Цього річ за звання найкрасивішої у технічному вузі змагатимуться 10 чарівних красунь. На Вас чекає незабутнє шоу, неймовірні постановки від харизматичного та талановитого  хореографа танцювальної студії Radical Dance – Ярослава Бабчука, а також найкращі номери від талантів університету і не тільки, неймовірні ведучі та чудова атмосфера свята.

8:04
Жителі Прикарпаття мають змогу подати податкову декларацію про майновий стан і доходи в режимі он-лайн, через офіційний веб-портал Міністерства доходів і зборів України. Про це нагадує Головне управління Міндоходів в Івано-Франківській області.

Попередній день   Наступний день