Попередній день   Наступний день

15:55
В Івано-Франківську триває 28 сесія облради під головуванням Василя Скрипничука.

15:39
Про готовність прикарпатських правоохоронців унеможливити провокації на Прикарпатті під час засідання двадцять восьмої сесії Івано-Франківської обласної ради. доповів в.о. Івано-Франківського УМВС Олександр Вакуленко.

15:21
В Івано-Франківській, Тернопільській, Чернівецькій областях священики закликали вірян не нести штучних квітів та вінків на кладовища.

14:58
news-image: Сесія Івано-Франківської облради: Депутати вимагають врегулювати курс долара В Івано-Франківську після перерви розпочалось засідання 28 сесії облради. Розпочали з прийняття звернень, передає кореспондент "Бліц-Інфо".

14:49
В Івано-Франківську триває 28 засідання сесії обласної ради під головуванням Василя Скрипничука.

14:31
news-image: На Франківщині затримали чотирьох молодиків, що обкрадали військову частину
Працівники Тисменицького райвідділу міліції затримали чотирьох осіб, які проникли на територію недіючого військового містечка в с. Ценжів та вчиняли крадіжки металу.

14:14
news-image: Сесія Івано-Франківської облради: Директора обласного муздрамтеатру Ростислава Держипільського залишили на посаді
В Івано-Франківську триває засідання 28 сесії облради під головуванням Василя Скрипничука.

13:59
Фахівці Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Івано-Франківській області продовжують вести широку масово-роз’яснювальну роботу серед населення щодо необхідності дотримання правил безпеки життєдіяльності у побуті, під час роботи та відпочинку. Сьогодні вони поспілкувалися із мешканцями обласного центру на вулицях міста.

13:45
Станом на 29 квітня від юридичних і фізичних осіб в якості допомоги Збройним Силам України в рамках акції “Підтримай Українську армію” на рахунки Міністерства оборони України надійшло вже більше 114,6 мільйона гривень, повідомляють на сайті Міноборони.

13:27
В ніч з 27 на 28 квітня новопризначений керівник Національного заповідника «Давній Галич» Володимир Костишин, член партії «Батьківщина» рухаючись у своєму авто по зустрічній смузі скоїв ДТП.

13:12

У вівторок, 29 квітня, в Івано-Франківську відбувся конкурc краси "Міс ІФНТУНГ", у якому взяли участь 10 дівчат. Цьогоріч у програмі були спортивний вихід, інтелектуальний конкурс, дефіле у купальниках та вихід у вечірніх сукнях.

12:54
29 квітня в Івано-Франківську відбулася зустріч громади та журналістів з громадсько-експертною законодавчою ініціативою «Реанімаційний Пакет Реформ».

12:32
Минулої п’ятниці, 25 квітня, Долинщина радо зустріла героя Майдану Руслана Фіголя, який повернувся із лікування у Польщі. Під час сутичок у Києві прикарпатець отримав вогнепальне поранення у черевну порожнину. Переніс дві складні операції. Лікувався у Вроцлаві, де йому провели ще три операції й повний курс реабілітації. - «РепортеР».

12:11

Журналіст із Коломиї Євген Гапич три днів провів у полоні сепаратистів у Слов’янську. На Донбас він вирушив для створення серії репортажів, вигравши грант від ГО «Телекритика». Про методи роботи тамтешніх бойовиків, інших заручників та настрої пересічних людей Євген розповів «Репортеру».

11:54
29 квітня о 09:28 ранку до державної пожежно-рятувальної частини №11 міста Надвірна надійшло повідомлення про пожежу дерев’яного житлового будинку у селі Стримба Надвірнянського району. Чергова варта рятувальників була на місці уже за кілька хвилин. Особливо непокоїло вогнеборців те, що у приміщенні на момент загорання, за інформацією місцевих жителів, мав знаходитися власник обійстя.

11:35
Створення місцевої пожежної охорони на Прикарпатті належить до першочергових завдань, адже дає можливість  вирішити актуальну проблему протипожежного захисту віддалених населених пунктів, коли кожна згаяна мить на очікування чергової варти пожежно-рятувального підрозділу з райцентру може стати фатальною. За статистикою, майже кожна одинадцята пожежа у сільській місцевості закінчується трагічно. Важливість цієї проблеми усвідомлюють всі – і рятувальники, і місцева влада, отож робиться все можливе, щоб у селах Івано-Франківщини якомога частіше відкривалися підрозділи місцевої пожежної охорони.

11:12
28 квітня о 20:50 год. в Івано-Франківську по вулиці Довженка виникла пожежа побутового сміття в сміттєвих контейнерах на площі 8 м.кв. Причина виникнення пожежі встановлюється.

10:47
 В умовах непростої політичної та економічної ситуації в країні експерти радять українцям звернути увагу на туристичні переваги Західної України.

10:32
29 квітня відбулося чергове засідання Центральної виборчої комісії, яке провів Голова Комісії Михайло Охендовський.

10:12
Нещодавно до працівників сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Калуського міськвідділу міліції надійшла оперативна інформація про те, що місцевий мешканець збуває наркотики.

9:44
Центр дослідження армії конверсії та роззброєння (ЦДАКР) закликає Верховну Раду негайно вирішити проблему з обмеження у застосуванні зброї проти сепаратистів і диверсантів. Про це  повідомили у прес-службі ЦДАКР.

9:29
Прокуратурою Івано-Франківської області скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні, розпочатому за ч.5 ст.191 та ч.2 ст.366 КК України щодо колишнього оперуповноваженого УБОЗ УМВС України в Івано-Франківській області.

9:12
9-10 травня в Івано-Франківську (пл. Бастіон) в рамка святкування Дня міста відбудеться традиційний XII Міжнародний фестиваль ковальського мистецтва «Свято ковалів». Демонстрація ковальської праці та ярмарок кованих речей, виготовлення ковалями України та іноземними гостями елементів для композиції «За мир».

8:44
27 квітня в Івано-Франківську стартував музичний фестиваль «Франківський фонтан». Він проходитиме також 4, 11, 18, 25 травня та 1 червня з 16.00 на Вічевому майдані.

8:28
На Прикарпатті внаслідок ДТП загинула 1 особа, ще 5 - травмовано
28 квітня в с. Росільна Богородчанського району сталася дорожньо-транспортна пригода, в якій 1 людина загинула, ще п’ятеро осіб отримали травми.

8:11
Сепаратисти готуються поширити диверсійні акти на ще шість областей протягом травневих свят. Про це заявив в.о. президента Олександр Турчинов на нараді з керівниками обласних держаних адміністрацій.

Попередній день   Наступний день