Попередній день   Наступний день

22:26
В Івано-Франківській області розпочинається нерестовий період струмкової форелі, який проходить у водоймах передгірських та гірських районів області.

21:58
Повідомити фіскальну службу про прийняття працівника на роботу можна в електронному вигляді. Державна фіскальна служба України розробила спеціалізоване клієнтське програмне забезпечення для формування та подання звітності до «Єдиного вікна подання електронної звітності».

21:24
Відомі випадки, коли вживання наркотиків відбувається саме в підлітковому віці: за компанію або з метою самоутвердження. Тому профілактичні заходи щодо попередження вживання наркотиків серед дітей і молоді вкрай важливі

20:53
Під час судового засідання свідок припустив, що вбивця валютника виїхав до Польщі, а кров на одяг Струца могли нанести правоохоронці.

20:38
Бурштинська ТЕС (ДТЕК) активно готується до посилених навантажень в осінньо-зимовий період.

20:04
2 жовтня 2015 року виповнився б 21 рік студенту Прикарпатського національного університету ім.В.Стефаника, Герою Небесної Сотні Роману Гурику, який загинув 20 лютого 2014 року під час подій Революції Гідності у м.Києві від вогнепального поранення у скроню.

19:43
Прокуратурою Галицького району скерованодо суду  обвинувальний акт щодо місцевого мешканця, який зберігав з метою збуту та реалізовував особливо небезпечний наркотичний засіб - канабіс «марихуану».

19:21
Голова облдержадміністрації Олег Гончарук зустрівся з першим віце-президентом Федерації футболу України Вадимом Костюченком.

18:58
Прокуратурою м.Івано-Франківська підтримано державне обвинувачення у кримінальному провадженні щодо 25-річного жителя Тисменицького району, який незаконно заволодів транспортним засобом франківчанина.

18:35
Будівництво спортивних майданчиків у Пасічній вийшло на фінішну пряму, а орієнтовна дата здачі об’єктів в експлуатацію — 25 жовтня, у день 13-річчя НФК “Ураган”

18:10
Львівська залізниця з 5 жовтня призначає курсування нового денного швидкісного дизель-потяга категорії “Регіональний експрес” №701/702 сполученням Львів–Чернівці–Львів.

17:43
В Івано-Франківську на базі Прикарпатського національного університету ім.В.Стефаника 29-30 вересня 2015 року відбулася XII Міжнародна наукова конференція "Семантика мови і тексту".

17:25
Головне управління ДФС в Івано-Франківській області повідомляє, що Законом України від 18 червня 2015 року N 548-VIII "Про внесення зміни до Податкового кодексу України щодо особливостей оподаткування військовим збором грошового забезпечення військовослужбовців та інших осіб, які беруть безпосередню участь в антитерористичній операції

16:51
І це не дивно. Віктор Анушкевичус, пробувши два терміни поспіль міським головою Івано-Франківська, наважився балотуватися втретє. У міську раду він іде із своєю командою, ставши першим номером у списку.

16:34
Сьогодні (2 жовтня) в антикафе «Станція» мандрівник Максим Заселян розповість про подорож Сполученими Штатами Америки. Його маршрут пролягав від Майамі до Аляски.

16:07
Старший викладач кафедри теорії та історії держави і права Прикарпатського юридичного інституту Національного університету «Одеська юридична академія», депутат Івано-Франківської міської ради Чорноус Володимир Ярославович став першим номером у списку від «Громадянської позиції» в Івано-Франківську міську раду.

15:42
Увечері 1 жовтня на вулиці Січових Стрільців у Івано-Франківську незначна ДТП обернулася оригінальною пригодою.

15:19
На площі біля пам’ятної дошки Кирилу Трильовському відбулося Шосте Січове свято під гаслом «Герої не вмирають». Метою дійства є  формування національної свідомості, патріотизму, демократичних принципів у молоді і коломиян загалом.

14:57
Педагогічний колектив івано-франківської спеціалізованої школи №1 також звернувся до Міністра освіти та науки  України Сергія Квіта щодо скандалу, який “розпалюється” довкола школи.

14:35
14 жовтня буде вихідним днем в Україні. У цей день відзначатимуть День захисника України. Відповідна норма закріплена в законі «Про внесення зміни до статті 73 Кодексу законів про працю України (щодо встановлення святкового дня - День захисника України)».

14:13
У середині жовтня 2015 року у Центрі надання адміністративних послуг м.Івано-Франківська буде відкрито інформаційно-консультаційний пункт для іноземців. Про це йшлося на нараді за участю керуючого справами виконавчого комітету Андрія Лиса, керівника ЦНАП м.Івано-Франківська Богдана Пителя, начальника господарського відділу Михайла Нагірного та керівників структурних підрозділів виконкому міської ради, які залучені до реалізації проекту.

13:42
Про це йдеться у довідці про стан інвестиційної діяльності на Прикарпатті, підготовленій до проекту регіональної цільової програми сприяння залученню інвестицій в економіку Івано-Франківської області на 2016-2020 роки. Проект розробив департамент міжнародного співробітництва, євроінтеграції та розвитку туристичної інфраструктури облдержадміністрації.

13:20
Один проти всіх. В Івано-Франківську відбувся всеукраїнський сеанс одночасної гри. У шаховому турнірі взяли участь керівники спорткомітетів з різних областей. Одночасно проти сімох дорослих суперників впевнено грав тринадцятилітній сеансер Орест Войтичук.

12:59
1 жовтня о 14.21 в Косівську ЦРЛ у відділення моргу доставлено жительку с. Акрешори, яку було знайдено в річці Акра, місцевими жителями.

12:37
1 жовтня о 08:24 в Івано-Франківську по вулиці Північний бульвар виникла  пожежа в квартирі житлового будинку. Вогнем знищено дитячу коляску, пошкоджено речі домашнього вжитку. На місці пожежі врятовано 33-річного власника квартири. Причина виникнення пожежі встановлюється.

12:05
Івано-Франківська міська виборча комісія зареєструвала одинадцять кандидатів на посаду міського голови Івано-Франківська.

11:46
У  жовтні  пенсіонери  почнуть отримувати пенсії,  перераховані відповідно  до нових  соціальних стандартів.  Причому,  одразу  за два місяці, включаючи й вересень, оскільки   підвищення охопило й   вересень.

11:24
В Івано-Франківську комунальники ініціюють конкурс на встановлення зупинкових комплексів.

10:53
Прокуратурою міста Івано-Франківська повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого  ч. 3 ст. 187(Розбій) КК України 34-річному жителю м. Івано-Франківська.

10:31
Головний лікар Прикарпаття Мирон Матейко запропонував віддати списаний автомобіль Обласної  психоневрологічної  лікарні № 3 безкоштовно волонтерам на потреби АТО.

10:10
Цього року в програмі соціально-економічного та культурного розвитку міста передбачено кошти на капітальний ремонт освітлення вулиць Снятина.

9:47
У рамках проведення Всеукраїнської інформаційно-профілактичної акції «Відповідальність починається з мене» та з метою зниження кількості нещасних випадків, заподіяних вживанням алкоголю за кермом, на території Калуського району організовано профілактичну акцію «Я сідаю за кермо лише тверезим».

9:19
Прокуратурою Івано-Франківської області скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні щодо 25-річної мешканки м.Києва, яка використовуючи підроблені платіжні картки, заволоділа понад 35 тис грн клієнтів одного із банків.

8:55
Раніше судимий мешканець Калуша напав на пенсіонерку та відкрито заволодів її сумочкою.

8:34
У Коломийській міській виборчій комісії зареєстровано 15 кандидатів на посаду міського голови та 14 політичних партій.

8:10
Зловмисника, котрий з-під магазину, що в Івано-Франківську, викрав залишений двоколісник – розшукано, а транспортний засіб правоохоронці повернуть власнику.

7:41
Прокуратурою Івано-Франківської  області підтримано державне обвинувачення у кримінальному провадженні щодо 30-річного мешканця Коломийського району, котрий вчинив умисне вбивство 78-річної жінки.

7:17
У четвер, 1 жовтня, в Івано-Франківському міському суді продовжився розгляд скандальної справи блогера Руслана Коцаби.

6:45
У великій сесійній залі облдержадміністрації відбулися урочистості з нагоди професійного свята освітян – Дня працівника освіти України.

Попередній день   Наступний день