Попередній день   Наступний день

22:15
У жовтні 2015 року жителі Землі зможуть спостерігати красиве астрономічне явище – малий парад планет. Це коли частина планет Сонячної системи знаходиться по один бік від Сонця у невеликому секторі.

21:51
Днями, за сприяння головного лікаря Міської клінічної лікарні №1 Тараса Василика, колектив медичного закладу надав благодійну допомогу, а саме перев’язочний матеріал та медикаменти для невідкладної допомоги, Івано-Франківському геріатричному пансіонату.

21:19
Верховна Рада прийняла за основу проект Закону про внесення змін до Податкового кодексу України щодо здешевлення вартості газу для населення (№2835).

20:44

На Прикарпатті проводять оцінку якості поверхневих вод головних річкових басейнів області. В управлінні екології та природних ресурсів облдержадміністрації розповідають, що така оцінка, за гідрохімічними показниками у області, здійснювалась на основі аналізу середньомісячних величин гідрохімічних показників у порівнянні з відповідними значеннями їх граничнодопустимих концентрацій (ГДК) та фоновими показниками.

20:15
Рішенням Коломийського міськрайонного суду задоволено позов прокуратури про визнання за неповнолітньою право власності на частку в житловому будинку.

19:49
За сприяння обласного фтизіопульмонологічного центру Галицька центральна районна лікарня організувала виїзди пересувного флюорографа у віддалені від районного центру села та на дільниці, де спостерігається підвищений рівень захворюваності населення на туберкульоз.

 


19:17
6 жовтня 2010 року за участі міського голови Віктора Анушкевичуса, віце-прем’єр міністра України Віктора Тихонова відбулося урочисте відкриття Центру надання адміністративних послуг м.Івано-Франківська за адресою вул. Незалежності, 9.

18:45
У відповідності до Постанови НКРЕКП від 03.03.2015р. №583 та з метою уникнення непорозуміння щодо нарахування за використаний природний газ в опалювальний період, просимо Вас надати інформацію про показник лічильника газу станом на 01.10.2015р. Інформацію пропонуємо надати наступним чином

18:21
До міліції звернулася 58-річна жителька Коломийського району із заявою про те, що напередодні до її будинку зайшли двоє молодих парубків та викрали дороговартісні речі.

17:41
Уже незабаром, за прогнозами метеорологів, на Прикарпатті похолодає. Люди почнуть дедалі активніше використовувати для обігріву помешкань різноманітні прилади – настає пожежонебезпечний період. Саме тоді реєструється найбільша кількість пожеж у житловому секторі.

17:19
В.о. голови "Укравтодору" Євген Барах побував у Косівському та Верховинському районах, де ознайомився з ходом ремонтних робіт на дорогах.

16:57
Івано-франківські комунальники готові до роботи у зимовий період, на балансі підприємства є 22 одиниці техніки, яка задіяна у ліквідації негоди в зимовий період. Втім, комунальники, кажуть, що цієї техніки недостатньо для роботи взимку.

16:36
5 жовтня групою піротехнічних робіт АРЗ СП У ДСНС в Івано-Франківській області знешкоджено 82-міліметрову мінометну міну часів ІІ Світової війни, виявлену в лісовому масиві в селі Закриничне Рожнятівського району та такий же боєприпас, знайдений у лісі поблизу села Шевченкове на Долинщині.

16:11
В Івано-Франківську зловмисники продовжують крадіжки комплектуючих ліфтів.

15:43
Святкування 120-річчя Міського парку культури і відпочинку імені Т.Г.Шевченка завершилось великим концертом, який відбувся 4 жовтня на Літній естраді міського парку.

15:21
5 жовтня закінчився термін подання пропозицій на конкурс з перевезення пасажирів у місті Івано-Франківську.

14:55
Відповідно до Постанови Верховної Ради України від 17 липня 2015 року       № 645-VІІ «Про призначення чергових виборів депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів у 2015 році» вибори призначені на неділю 25 жовтня 2015 року.

14:28
Правоохоронці попереджають, що скоєння цих кримінальних правопорушень громадянам загрожують значні штрафи, обмеження або позбавлення волі.

14:06
На комплексі трамплінів НСБ «Черемош» відбулися Всеукраїнські змагання зі стрибків на лижах з трампліна на «Кубок Гуцульщини».

13:45
Міліціонери встановили особу зловмисника, котрий поцупив товар в одному із торгових центрів Івано-Франківська.

13:21
В Івано-Франківській області податковою міліцією викрито посадових осіб підприємств, які займалися легалізацією коштів, отриманих злочинним шляхом. Про це повідомив перший заступник ДФС України Сергій Білан на власній сторінці в соцмережі Фейсбук.

12:48
У вихідні франківські дорожники відновили рух через міст на вулиці Галицькій в Івано-Франківську.

12:19
5 жовтня о 06:32 в  селищі Ворохта Яремчанської мськради виникла пожежа в будівлі сауни. Вогнем знищено покрівлю сауни на площі 25 м.кв., пошкоджено речі домашнього вжитку. На пожежі врятовано 1 житловий будинок. Причина виникнення пожежі встановлюється.

11:53
Підприємство “Фоліант” надрукує більше півтора мільйонів бюлетенів для місцевих виборів.

11:32
5 жовтня, відбулася мистецька виставка «Ідея», присвячена Дню художника.

11:10
За словами начальника Коломийської ОДПІ Івана Кирика з початку року платники єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування  сплатили до бюджету 202,3 млн. грн., що на 14,1 млн. грн. більше аналогічного періоду минулого року. Зокрема, у  вересні страхувальники Коломийщини сплатили 23,2 млн. грн. ЄСВ.

10:48
Кабмін ухвалив рішення про виділення 35 тяжкотравмованим учасникам Революції гідності 2013-2014 років разову фінансову допомогу в розмірі 4 млн 263 тис. грн.

10:21
Відповідно до п. 50.1 ст. 50 Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755-VI із змінами та доповненнями (далі – ПКУ) у разі якщо у майбутніх податкових періодах (з урахуванням строків давності, визначених ст.102ПКУ) платник податків самостійно (у тому числі за результатами електронної перевірки) виявляє помилки, що містяться у раніше поданій ним податковій декларації (крім обмежень, визначених ст. 50 ПКУ), він зобов’язаний надіслати уточнюючий розрахунок до такої податкової декларації за формою чинного на час подання уточнюючого розрахунку.

9:42
 З 5 жовтня, в Україні можна дізнатися, хто володіє тією чи іншою земельною ділянкою.

9:20
Впродовж січня-вересня 2015 року платниками району до зведеного бюджету сплачено майже 376,9 млн. грн. податків, зборів, платежів, що на 69,6 млн. грн., більше ніж за аналогічний період минулого року. З них, до державного бюджету надійшло 292,2 млн. грн., що на 63,5 млн. грн. більше, аналогічного періоду минулого року, до місцевих – 84,7 млн. грн. (на 6 млн. грн. більше).

8:32
15 місцевих осередків політичних партій отримали методом жеребкування отримали порядкові номери у виборчому бюлетені

8:22
У жовтні 2015 року жителі Землі зможуть спостерігати красиве астрономічне явище – малий парад планет. Це коли частина планет Сонячної системи знаходиться по один бік від Сонця у невеликому секторі.

8:09
Живе спілкування працівника ДАІ із аудиторією працівників управління Державної пенітенціарної служби в Івано-Франківській області привертає увагу, зосереджує на проблематиці аварійності та підвищує правосвідомість учасників дорожнього руху, як водіїв так і пішоходів.

7:48
З нагоди відзначення 150-річчя від дня народження видатного українського композитора Дениса Січинського в Івано-Франківській обласній філармонії відбулася урочиста академія.

7:25
Про це під час брифінгу повідомила начальник кримінальної міліції у справах дітей УМВС України в Івано-Франківській області підполковник міліції Алла Бойчук.

6:42
Прокуратурою Тисменицького району пред’явлено позов до одного із суб’єктів господарювання з вимогою звільнити земельну ділянку площею 803 га та вартістю 13 млн 256 тис грн.

Попередній день   Наступний день