Попередній день   Наступний день

22:23
Дотримуйтеся кількох порад, щоб вберегти свої заощадження та не стати жертвою винахідливих ошуканців, які кожного разу придумують нові схеми шахрайств.

21:41
Апеляційним судом Івано-Франківської області скасовано рішення Івано-Франківського суду про стягнення з інваліда майже 30 тис грн.

21:26
Популярний гурт Brutto і Сергій Міхалок завітають в столицю Прикарпаття з акустичним концертом.

20:54
Сьогодні, 5 жовтня, Івано-Франківський окружний адміністративний суд продовжив розгляд справи  Івано-Франківської обласної організації політичної партії “Об’єднання “Самопоміч” проти Івано-Франківської обласної виборчої комісії.

20:32
Відповідно до спільного розпорядження облдержадміністрації та обласної ради нагорода вручатиметься учасникам антитерористичної операції на Сході України: військовослужбовцям, добровольцям, правоохоронцям, медичним працівникам, мешканцям та уродженцям Івано-Франківської області, які зі зброєю в руках проявили звитягу, мужність та героїзм, захищаючи територіальну цілісність та незалежність України.

20:07
Благодійна організація «Фонд «Відродження Прикарпаття» та «Школа професійної журналістики в Івано-Франківську» оголошують про старт нового благодійного проекту на теренах регіону.

19:43
У с. Глибівка Богородчанського району розпочнуть роботи з впорядкування місця поховання хорватських воїнів, які загинули в роки Першої світової війни.

19:22
Двоє юних калушан, напавши на юнака та застосувавши фізичну силу, відібрали у нього мобільний телефон. Це становили співробітники карного розшуку Калуського міськвідділу міліції, які за «гарячими слідами» виявили зловмисників.

18:55
Пенсійний фонд області з 4 жовтня цього року розпочав виплати пенсій для 366,7 тис. краян.

18:31
Вже традиційно на початку жовтня місто Люблін, Республіка Польща, приймало учасників Конгресу ініціатив Східної Європи (КІСЄ).

18:09
В Україні 7-10 жовтня значно похолоднішає.

17:41
21-річний зловмисник проник до нежитлового приміщення у приватному секторі та викрав господарські прилади: косарку та дві бензопили та набір інструментів. За вчинення протиправних дій чоловіку загрожує до шести років позбавлення волі.

17:23
Фестиваль «Рок-вибух», який був для Івано-Франківська початком музичної культури та став легендою, повертається на повній сучасній потужності.

16:57
Громадян, які будуть призвані на строкову військову службу в Збройні Сили України НЕ БУДУТЬ залучати до проведення антитерористичної операції в Донецькій та Луганській областях.

16:31
Англійські букмекери визначили фаворитів Нобелівської премії з літератури у 2015 році. Престижну премію може отримати білоруська письменниця Світлана Алексієвич.

16:10
5 жовтня розпочався етап тестування фізичної підготовки до нової поліції Івано-Франківська. Щоденно тестові завдання складає майже 300 кандидатів. Одночасно за півтори години в один захід здає 60 осіб у двох аудиторіях.

15:43
З ініціативи начальника відділу культури райдержадміністрації Людмили Федор, в рамках відзначення Дня вчителя, працівники культури відвідали  поетес – вчителів, жінок непростої долі Марію Сазонову та Марію Боєчко.

15:22
Володимир Максимів з Калуша, боєць батальйону "Донбас", зараз інструктор підрозділу спецпризначенців "Національної гвардії України", врятував життя пенсіонерки.

14:48
4 жовтня о 12:15 до оперативно-координаційного центру Управління ДСНС в області надійшло повідомлення  про те, що під час збирання грибів в урочищі Бескиди поблизу села Мислівка Долинського району в лісовому масиві загубилася група із п’яти грибників, котрі прибули із Львівської області.

14:21
За минулу добу на Івано-Франківщині зареєстровано одну смертельну дорожньо-транспортну подію.

13:44
4 жовтня на площі перед музеєм Писанкового розпису відбулася мистецька акція «Подарунок рідному місту», яка започаткована відділом культури Коломийської райдержадміністрації за сприяння голови райдержадміністрації Любомира Глушкова.

13:21
У відповідності до розпорядження міського голови від 20.02.2015р.№67-р «Про проведення призову громадян України чоловічої статі в м. Івано-Франківську на строкову військову службу у 2015 році» у жовтні-листопаді 2015 в місті Івано-Франківську проводиться призов на строкову військову службу громадян України чоловічої статі, яким до дня відправлення у військові частини виповнилось 20 років, та старших осіб, які не досягли 27-ти річного віку і не мають права на звільнення або відстрочку від призову на строкову військову службу.

12:57
У черговому турі чемпіонату Івано-Франківської області з футболу, який відбувся у неділю 4 жовтня, лідери першості – «Оскар» (Підгір’я) та «Карпати» (Коломия), одержали чергові перемоги.

12:35
Ним виявився 20-річний житель одного із сіл Надвірнянського району. Під час суперечки зловмисник спричинив потерпілому тілесні ушкодження. За подібні дії чоловіку загрожує до двох років ув’язнення.

12:13
10 та 17 жовтня у м. Івано-Франківську проведуть ярмаркові заходи «Золота осінь – 2015».

11:45
3 жовтня о 15:23 у селищі Букачівці Рогатинського району загорівся автомобільний гараж. Вогнем знищено автомобіль ВАЗ-2105 та пошкоджено будівлю гаража. На місці пожежі врятовано господарський будинок. Причина виникнення пожежі  встановлюється.

11:26
Відповідно до статті 46 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” скликати 39-ту сесію обласної ради 9 жовтня 2015 року о 10 годині в залі засідань обласної ради 

10:45
Нещодавно  в Тисменичанах зловмисники зрізали білборд із зображенням воїнів АТО й УПА й привітанням із Днем Незалежності України.

10:20
28 вересня політична партія “Об’єднання “Самопоміч” подала до суду з вимогою скасувати рішення ЦВК про можливість не дотримуватися гендерної квоти на місцевих виборах.

9:46
06 жовтня 2015 року ДПІ у  Городенківському районі проводить безкоштовний практикум (тренінг) для СПД – фізичних та юридичних осіб на тему: «Актуальні питання оподаткування доходів фізичних осіб».

9:24
Працівники сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Коломийського міськвідділу внутрішніх справ задокументували факт зберігання наркотичної речовини 25- річним коломиянином.

8:41
В Івано-Франківську бігуни та велосипедисти  вперше позмагалися на швидкість із ретроавтомобілями.

8:28
4 жовтня о 17:11 у Івано-Франківську по вулиці Хриплинській під час прибуття на залізно-дорожню станцію «Івано-Франківськ» виникла пожежа дров у вагоні вантажного поїзда, який здійснював перевезення вантажу за маршрутом «Львів - Івано-Франківськ».

7:45
У місті Косові представник ОПОРИ зафіксував факт розміщення низки плакатів, що містять ознаки політичної реклами та символіку партії «Громадський рух «Народний контроль», у спосіб, який порушує правила благоустрою населених пунктів. Зафіксовані на фото друковані матеріали були розміщені на водостічних трубах будівель райцентру

7:22
У селі Погоня Тисменицького району в рамках ХХ Міжнародної прощі Вервиці за мир і єдність Церкви та з нагоди року Митрополита Андрея Шептицького відбулась Архієрейська Свята Літургія, яку очолив Архієпископ і Митрополит Івано-Франківський Кир Володимир (Війтишин).

6:46
 Потерпілого у важкому стані госпіталізовано в реанімаційне відділення Богородчанської центральної районної лікарні.

Попередній день   Наступний день