Попередній день   Наступний день

22:20
Сьогодні, 8 жовтня, в Івано-Франківську виконком затвердив передачу на баланс Івано-Франківського парку культури та відпочинку ім.Шевченка елемент благоустрою.

21:45
Про це розповів голова облдержадміністрації під час зустрічі з представниками засобів масової інформації.

21:23

Постановою Кабінету Міністрів України від 08.09.2015 р. № 696 затверджено Порядок здійснення заходів сприяння зайнятості, повернення коштів, спрямованих на фінансування таких заходів, у разі порушення гарантій зайнятості для внутрішньо переміщених осіб.

Документ прийнятий на виконання ст. 24-1 Закону України «Про  зайнятість населення та визначає умови, механізм здійснення районними, міськими, районними у містах та міськрайонними центрами зайнятості заходів сприяння зайнятості ВПО.


20:52
Прикарпатськими правоохоронцями у сфері протидії економічної злочинності та військовою прокуратурою Західного регіону задокументовано факт злочинної діяльності, вчинення кримінального правопорушення передбаченого ч. 4 ст. 190 КК України засновнику ТОВ "Актуаріс". Про це повідомили в СЗГ УМВС України в Івано-Франківській області.

20:30
Для зручності пасажирів Укрзалізниця призначила на жовтень 4 додаткових поїзди на захід та південь країни.

20:08
Для належного захисту прав та інтересів дітей і координації дій з цих питань Служби у справах дітей області забезпечили ведення обліку дітей, які опинились у складних життєвих обставинах.

19:47
8 жовтня в Івано-Франківську відбувся західноукраїнський Форум у рамках кампанії “Стеж за грошима”.

19:26
Правоохоронці викрили 28-річного жителя Калуша, який із викраденої банківської картки зняв близько 800 гривень.

18:55
У Стокгольмі розпочався так званий “Нобелівський тиждень”, у рамках якого вручаються нагороди за видатні наукові дослідження, революційні винаходи або вагомий внесок у культуру або розвиток суспільства.

18:33
Сьогодні, 8 жовтня, Івано-Франківський виконавчий комітет прийняв рішення про закупівлю квартир для восьми учасників АТО.

18:11
26-річний мешканець села Брошнів, як з’ясувалосямав намірзбагатитися за рахунок власника приватного підприємстванатомістьстав фігурантом кримінального провадження

17:49
Відмовитись від розкішного святкування випускних вечорів і знайти їм цікаву та корисну альтернативу… Це пропонує цьогорічним 11-класникам та їх батькам головний освітянин міста Наталія Микула. З цього приводу вона мала зустріч з представниками батьківських комітетів іванофранківських шкіл. Каже, такі контакти є системними.

17:21

7 жовтняв приміщенні Центрального Народного дому відбувся тематичний вечір «Закон – цар над царями», присвячений Дню юриста.

Відстояти законні інтереси, захистити права в суді, відновити справедливість - це робота юристів,  людей,  що представляють професію,  престиж і відповідальність якої постійно  зростає.


16:55
Увагу злочинця може привернути все, що лежить в салоні машини. Навіть якщо річ не має цінності, ви можете поплатитися, як мінімум розбитим склом, тож не залишайте в салоні автомобіля цінні речі.

16:33
9 жовтня 2015 року Калуська ОДПІ проводить безкоштовний тренінг для платників податків на тему: «Вивчення актуальних питань щодо порядку заповнення декларації платника єдиного податку»

16:11
У Калуській міській виборчій комісії трапився кумедний випадок. Мудрик Олег Степанович повідомив членів ТВК, що хоче самовисунутись на міського голову Калуша. Взяв рахунок, сплатив заставу. І більше на ТВК не з’явився, необхідних для реєстрації документів не подав.

15:44
В Івано-Франківській обласній універсальній науковій бібліотеці імені Івана Франка вчора, 7 жовтня, калуська поетка Ірина Червінська презентувала поетичну збірку  «Приват».

15:24
Про метеорологічну ситуацію на Прикарпатті на брифінгу з журналістами розповів заступник начальника Івано-Франківського обласного центру з гідрометеорології Юрій Горбенко, за словами якого, вже з 8 жовтня погодні умови в нашій області будуть знаходитись під впливом холодного арктичного повітря. 

14:51
8 жовтня о 19.00 студенти-медики запрошують на Ніч поезії (вестибуль центрального корпусу Івано-Франківського національного медичного університету). Традиційний проект студорганізації ЄМСА, цього разу буде присвячений 70-річчю вишу.

14:30
Прокуратурою Косівського району здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні щодо службовців Косівської районної державної адміністрації.

14:09
У Львові в рамках Lviv IТ Arena 2 жовтня відбулася видовищна та унікальна для України подія - виставка технологій і новинок IT-індустрії Hi-Tech Expo.

13:46
До Снятинського райвідділу міліції звернувся директор будинку культури із заявою про крадіжку із прилеглої території підпорядкованого йому закладу культури металевих секцій огорожі.

13:20
Мета проекту – привернути увагу українського суспільства та політичної еліти до проблем паліативного лікування.

12:57
7 жовтня о 17:15 в Калуші по вулиці Хмельницького виникла пожежа у помешканні 75-річного пенсіонера. Вогнем пошкоджено одяг власника квартири. На місці пожежі отримав опіки господар квартири. Чоловіка госпіталізували в опіковий центр обласної клінічної лікарні  м. Івано-Франківськ. Причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем зі сторони власника квартири.

12:37

Львівські правоохоронці застерігають, що на території сіл Львівської, Івано-Франківської та Тернопільської областей діє злочинне угрупування. Зловмисники, один з яких переодягнений у священика, входять у довіру до людей, щоб заволодіти їх грошима та матеріальними цінностями.


12:10
Міський голова Івано-Франківська Віктор Анушкевичус підписав розпорядження "Про скликання 58 сесії шостого скликання".

11:46
Міський голова Івано-Франківська Віктор Анушкевичус підписав розпорядження "Про створення мобільних груп".

11:20
У Калуському районі подано 95 заяв учасниками АТО на отримання земельних ділянок. Про це повідомили в прес-службі Калуської РДА

10:56
Асоціація приватних інвесторів України (АПІУ) почала відбір українських міст і компаній для впровадження енергозберігаючих проектів шляхом залученням іноземних інвестицій.

10:33
Частота цього захворювання залишається найвищою серед злоякісних новоутворень у жінок в Україні, тому потребує особливої уваги для збереження повноцінного жіночого здоров’я. Кожна п’ята жінка серед вперше діагностованих випадків злоякісних новоутворень має саме рак грудної залози.

10:10
Західноукраїнська дебатна ліга  — це перша в Україні дебатна ліга котра покликана об’єднати учасників із західного регіону України. У ній візьме участь понад 100 команд. Кожен учасник зможете отримати знання та розвиток, відчути адреналін та азарт, долучитися до дебатної спільноти та знайти багато нових друзів, а також активно, корисно та пізнавально подорожувати Західною Україною.

9:49
Нещодавно в одному з тролейбусів Івано-Франківська запрацювала програма підключення до мережі Інтернет.

9:24
Калуською міжрайонною прокуратурою  пред’явлено 6 позовів до одного із суб’єктів господарювання з вимогою повернути земельні ділянки площею понад 80 га та загальною вартістю 824 192 тис грн.

8:50
У 2015 році в Україні вже зареєстровано 21 випадок отруєння дикорослими грибами. Від вживання страв із грибів цьогоріч постраждало 24 і померло п’ятеро людей. Більшість отруєнь викликані вживанням пластинчатих отруйних грибів (насамперед блідої поганки), які помилково сприймаються за їстівні печериці та сироїжки.

8:27
Головне управління ДФС в Івано-Франківській області повідомляє, що відповідно до пункту 70.10 статті 70 Податкового кодексу України до паспорта громадянина України (сьома, восьма або дев'ята сторінки) контролюючим органом можуть бути внесені дані про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків.

8:06
Львівський гастролер, прибувши у гірський край на тимчасове місце проживання вчинив крадіжку із автівки, залишену біля кафе одного із сіл району. Наразі злодійкуватого львів’янина притягують до кримінальної відповідальності.

7:44
10 жовтня в Івано-Франківську в галереї “Арт на мур” (Бастіон) відбудеться  відкриття виставки німецької мисткині Івонне Гох “Магії краплі на чорному тлі”. Десять років тому молода дівчина приїхала за чоловіком з Баварії в Україну, тут почала і продовжує вивчати українську мову, тут народила і виховує двох синів.

7:21

7:00
8 жовтня (четвер) о 14.00 год. у конференц-залі готелю «Станіславів» (вул. Чорновола, 7) на Західноукраїнському Форумі Руху «ЧЕСНО» відбудеться презентація формату ЧЕСНИХ дебатів між кандидатами на посаду міського голови Івано-Франківська та процедура жеребкування.

6:46

6 жовтня у мікрорайоні Пасічна спеціалісти Івано-Франківської міської поліклініки № 2 провели акцію «День здоров’я».

Дана акція проводиться, щоб привернути увагу жителів міста до свого здоров’я та зацікавити до ведення здорового способу життя.


Попередній день   Наступний день