Попередній день   Наступний день

16:12

http://www.pravda.lutsk.ua/abton/spaw2/uploads/images/news/73103_1.jpg

 Нещодавно відбулася підсумкова медична рада за участю головних лікарів усіх медичних установ Івано-Франківська.


15:59

 

Завершилася 29-та Всеукраїнська учнівська олімпіада з української мови та літератури, яка проходила на теренах Хмельниччини вперше за останні два десятиліття.


15:45

http://socportal.info/wp-content/uploads/2015/01/skorayapomosh.jpg

 

В Івано-Франківську освятили швидку, придбану за кошти української громади Мюнхена.


15:28

http://cdn.topwar.ru/uploads/posts/2011-12/1323222653_M-32_Grenade_Launcher.jpg

 

290 американських десантників висадяться 20 квітня у Львівській області на Яворівському полігоні.


15:13
29-31 березня в області перебуває група польських журналістів Асоціації «Глобтротер». Метою візиту є ознайомлення із рекреаційними можливостями Івано-Франківщини, умовами безпечного відпочинку польських туристів на території України.

14:56
news-image: На Прикарпатті чоловіка за жорстоке вбивство засудили до семи з половиною років ув’язнення
Косівський міськрайонний суд виніс вирок у справі проти мешканця села Малий Рожин, який палицею на смерть забив свого односельця.

14:37
news-image: Заборону КПУ зняли з розгляду в Окружному адмінсуді
Справу за позовом Мін’юсту та Укрдержреєстру щодо заборони КПУ знято з розгляду в Окружному адміністративному суді Києва.

14:13
news-image: На Тлумаччині планують перевести соціальні заклади на альтернативні види палива
У Тлумацькому районі працюють над тим, щоб перевести заклади соціальної сфери на опалення з використанням альтернативних видів палива.

13:54
news-image: Бійці Нацгвардії з Івано-Франківська долучаться до спільних навчань із американськими десантниками
290 американських десантників висадяться 20 квітня у Львівській області на Яворівському полігоні. Саме тут, згідно домовленостей з Держдепартаментом США, пройдуть тривалі спільні навчання-тренінги 173 повітряно-десантної бригади армії США і бойових підрозділів Нацгвардії.

13:33
news-image: У Франківську пройде благодійний етноярмарок  «Ситий вареник»
Захід, що відбудеться в інституті туризму організаваний на підтримку родин військових, які постраждали під час бойових дій у зоні АТО.

13:14
news-image: У Франківську з'явилась патріотична маршрутка
На одному із автобусних маршрутів Івано-Франківська роїзджає "Богдан" з патріотичною символікою.

12:59
news-image: Міліцію звинувачують у саботажі розслідування підпалу на Асоціацію деревообробників Прикарпаття
Асоціація деревообробних підприємств Прикарпаття зреагувала на коментар правоохоронців про відсутність доказів підпалу на підприємстві Ігоря Соболевського у Івано-Франківську. На їхню думку, міліція та пожежники саботують свої обов'язки і не розслідують справу.

12:37
news-image: У прикарпатській «Свободі» - внутрішня люстрація
ВО «Свобода» проводить внутрішню люстрацію своїх рядів.

12:12
news-image: На розтяжці у зоні АТО підірвався прикарпатець
Минулого тижня підірвався на розтяжці й зазнав дуже важких поранень уродженець Колінок 42-річний боєць 5-ї роти 17 Танкової бригади Іван Ковальовський.

12:10
http://www.blitz.if.ua/include/img/DSC_9326.JPG29 березня понад 10 тисяч іванофранківців зібралися на традиційну загальноміську хресну дорогу. Люди пройшли маршрутом від Церкви Царя Христа на Мазлях й до Архікатедрального Собору Святого Воскресіння, що в центрі міста.

11:56
news-image: У Франківську відбулася "Година Землі"
Ми – частка тих, хто віддав одну годину свого життя нашій матінці Землі. Вчора ввечері Івано-Франківськ став одним із тисяч міст нашої планети, де небайдужі долучилися до всесвітньої ініціативи «Година Землі», яка цьогоріч проходила під гаслом «зміни зміни клімату».

11:35
news-image: Колекціонер кактусів з Прикарпаття назбирав 500 видів колючих рослин
Іван Мандзюк, 55-річний міцний чоловік із Галича, 45 років свого життя присвятив кактусам. Нині у його колекції понад 500 видів цих колючих рослин, кілька десятків літопсів і конофітумів. Усе це тримає вдома в теплиці. Там і пропадає цілими днями. Каже, то його відпочинок і заряд позитивних емоцій. Іван має у колекції квіти, які вартують по кілька тисяч гривень, але не продає, не обмінює, бо каже – це все його діти.

11:15
news-image: Франківець незаконно зберігав нарізну рушницю
Дільничні міліціонери затримали 21-річного підозрюваного на вулиці Івасюка, що в обласному центрі. У нього вилучили нарізну рушницю, котру чоловік зберігав всупереч Закону. Затриманий пояснив, що зброю знайшов ще у 2012 році у лісі.

10:56
news-image: У франківській квартирі рятувальники виявили тіло 19-річного юнака, ще один у важкому стані
29 березня о 18.34 год. на ОКЦ УДСНС в області надійшло повідомлення від громадянина, 1938 р.н. з проханням надати допомогу у відчиненні вхідних дверей квартири за адресою вул. Республіканська в м. Івано-Франківську.

10:37
news-image: Аферистка з Ощадбанку
На Тлумаччині викрили мільйонну аферу. Банківська працівниця впродовж років брала в людей «на зберігання» гроші, але у фінустанову вони не потрапляли. Крапкою у багаторічному шахрайстві стало те, що з рахунку правоохоронця, який загинув у Іловайському котлі, зникло понад 300 тис. гривень. Цих гарантованих державою коштів недорахувалася мати героя.

10:12
news-image: На Рожнятівщині 23-річний хлопець обкрадав машини
Працівники райвідділу міліції за кілька годин розшукали та затримали зловмисника, який обікрав незачинений автомобіль місцевого жителя.

9:55
news-image: Хто ж на Прикарпатті «свиснув» шкільну цеглу?
Із недобудованого 2-го корпусу Назавизівської ЗОШ І-ІІІ ст. по-злодійськи вивезли майже 17 тис. штук цегли, завдавши збитків приблизно на 50 тис. грн. Хто винен у цьому і покарати злодіїв вимагав схід селян.

9:32
news-image: Податковим компромісом бажають скористатися 21 івано-франківське підприємство
Намір скористатися процедурою податкового компромісу підтвердили 21 платник податків обласного центру.

9:17
news-image: 25-річна прикарпатка намагалася поцупити бляшку спиртного
У Бурштині 33-річна жінка намагалася таємно викрасти з торгового центру продукти харчування та засоби гігієни. Інший випадок трапився у Калуші. Тут 25-річна зловмисниця поцупила, зокрема, алкогольні та енергетичні напої.

8:56
news-image: Церква закликає прикарпатців відмовитися від штучних квітів на цвинтарях
Екологічна катастрофа у кожному населеному пункті має свою приписку – цвинтар. Священики напередодні Великодня нагадують парафіянам, що не варто нести на могили родичів штучні квіти.

8:37
news-image: Прикарпатські рятувальники надали допомогу киянці під час сходження на Говерлу
Дівчина травмувала ногу під час спроби підкорити найвищу вершину Карпат.

8:11
news-image: «Прикарпаттяобленерго» збудує Лисецькій філії новий офіс за 6 мільйонів
ПАТ «Прикарпаттяобленерго» 16 березня за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «Інвестиційно-будівельна компанія «Вертикаль» на будівництво адміністративних приміщень за 5,63 млн грн.

Попередній день   Наступний день