Попередній день   Наступний день

22:30
"Frankivsk Half Marathon" готує учасників до бігового свята не тільки фізично, але й морально. З 26 червня стартують бігові лекторії.

22:00
25-26 червня в Україні спекотна погода втримається, у південній частині та на заході очікується до 30-35 градусів вище нуля. На решті території температура повітря протягом дня становитиме 26-30 градусів вище нуля.

21:33
До правоохоронців із заявою про викрадення телевізора та тюнера звернулася 73-річна мешканка району. Жінка повідомила, що її обікрав рідний онук.

20:50
26 червня в Івано-Франківську на Вічевому майдані відбудеться урочисте закриття літньої школи народних ремесел, яка діяла в рамках проекту «Відновлення ковальського мистецтва, як одного із найстаріших елементів економічного зростання».

20:36
Результати тестування в області підсумували «опорівці». Йдеться не про знання та успішність його учасників, а про саму систему перевірки знань. Використання металодетекторів спостерігачі від «Опори» вважають доцільним способом контролю під час складання ЗНО, бо є загроза використання заборонених пристроїв, що ставить у нерівні умови усіх учасників тестування.

20:08
Під керівництвом заступника голови облдержадміністрації Ярослава Паранюка та за участю представників УЄФА відбулася робоча нарада щодо будівництва стадіону в Івано-Франківську.

19:43
26-27 червня 2016 року ГО «Туристично-спортивний клуб «Горгани» вдесяте організовує екстремальні пригодницькі перегони Gorgany Race.

19:17
23 червня близько 15 год. 40 хв. в Івано-Франківську сталась дорожньо-транспортна пригода.

18:56
Президент Петро Порошенко підписав указ про відзначення у цьому році Дня хрещення Київської Русі - України. Організацію з відзначення свята покладено на Кабінет Міністрів. Програма заходів має включати підготовку та проведення 28 липня урочистостей за участю представників влади, громадських об‘єднань і релігійних організацій.

18:35
Відбір українського міста й арени, що прийматимуть Євробачення-2017 стартує сьогодні, 24 червня.

18:03

Про це на сторінці у Facebook інформує Музей історії міста.

Автором-упорядником книжки став історик, відомий уродженець Коломиї Іван Монолатій, пише "Дзеркало Коломиї".


17:42
26 червня 2016 року у селі Верхній Ясенів (урочище «Запідок») Верховинського району відбудеться обласне свято «Полонинське літо – 2016». У програмі свята: запалення полонинської ватри, святкові полонинські дійства, виставка-ярмарок продукції, виробленої на полонинах, святковий концерт за участю мистецьких колективів регіону Гуцульщини та Прикарпаття, гуцульські розваги, розіграш святкової лотереї, народні гуляння.

17:18
23 червня до тисменицьких рятувальників надійшло повідомлення про те, що 60-річну громадянку, яка проживає у с. Марківці Тисменицького р-ну укусив щур.

16:56

24 червня на Прикарпатті відбувається виїзне засідання сесії обласної ради. Депутати відвідали Коломийський район і побували у фермерських господарствах “Прометей” та ТзОВ “Прут-Генетик”.


16:30
23 червня о 09:07 до калуських рятувальників надійшло повідомлення від жителів міста Калуш про те, що по вулиці Привокзальній обламались гілки дерева та звисають над пішохідною доріжкою, яка веде до житлового будинку. Існує небезпека для людей. Працівники пожежно-рятувальної служби зняли гілки з дерева.

16:04
21 червня о 16:30 черговий поліції повідомив до Служби порятунку про те, що біля села Копачинці Городенківського району в річці Дністер втопився місцевий житель, 2000 р.н.

15:43
Представники медичної громади Івано-Франківська написали звернення до Президента України, до Прем’єр-міністра та до депутатів Верховної Ради з проханням про підвищення заробітної платні медичних працівників.

15:18
Винуватця смертельної ДТП на Тисмениччині, який ввечері 20 червня збив сім'ю та втік з місця ДТП, правоохоронці розшукали наступного дня зранку. Того ж дня його освідчили на алкоголь.

14:55
Рожнятівським відділом прокуратури пред’явлено до суду позовну заяву про стягнення із суб’єкта господарювання понад 156 тис грн боргу.

14:29
В Івано-Франківську відбулася прес-конференція “Комітету виборців України”, на якій підсумували завершення реєстрації кандидатів по 85 виборчому окрузі.

14:04
Протягом тижня біля с. Новий Мізунь в урочищі Дзюркач Долинського району проходили обласні змагання з техніки пішохідного туризму серед учнівської молоді. До програми змагань входили три дистанції: командна смуга перешкод , особисто-командна смуга перешкод і крос-похід.

13:42
23 червня о 17:35 на пункт зв’язку Державної пожежно-рятувальної частини №14 м. Косів надійшло повідомлення від чергової Косівської центральної районної лікарні про те, що в реанімаційне відділення їх лікувального закладу  госпіталізовано жителя села Космач Косівського району, 1977 р.н. Чоловіка вкусила змія.

13:20
23 червня о 09:27 в місті Коломия по вулиці Кравченко виникла пожежа житлового будинку. Вогнем знищено стіну та покрівлю будинку. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

12:55
23 червня відбулось засідання постійної комісії обласної ради з питань аграрної політики та земельних відносин.

12:26
В четвер, 23 червня, за адресою Вічевий майдан,3 відкрили анотаційну дошку Пришляку Івану Марковичу - ініціатору створення споживчої кооперації та громадського харчування на Прикарпатті, авторові ідеї славнозвісного в місті «Молочного кафе» та ресторану «Гуцульщина» в Яремче.

11:52
Протиправні дії зловмисниця вчинила під час перебування у потерпілого у гостях за місцем його проживання. Раніше жінка уже притягалася до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів.

11:21
За інформацією ГО «За покликом серця» в селі Розтоки Косівського району на базі туристично-відпочинкового комплексу «Стожари» громадською організацією «За покликом серця» (керівник Тетяна Костинюк) проводиться реабілітаційно-відпочинковий табір для бійців АТО «З любов’ю в серці».

10:52
Про це повідомив міський голова Руслан Марцінків, під час засідання виконавчого комітету міської ради.

10:25
21 червня відбулося засідання дисциплінарної секції Вищої ради юстиції.

10:02
23 червня виконавчий комітет міської ради на підставі звернення Івано-Франківського міського відділу управління державної служби України з надзвичайних ситуацій вирішив доручити департаменту містобудування, архітектури та культурної спадщини міської ради оголосити конкурс та умови конкурсу на визначення кращої ескізної пропозиції пам’ятного знака «Пожежникам-рятувальникам» на вул. Івана Франка, між будинками № 4 та № 8.

9:37
До Надвірнянського відділу поліції звернувся 37-річний місцевий мешканець, який повідомив про крадіжку його мобільного телефону з приміщення магазину, де він працює.

9:08
Прокуратура Івано-Франківської області здійснює участь у судовому розгляді адміністративного правопорушення, передбаченого ст. 172-5 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

8:55
Карильйонне мистецтво є багатовіковою традицією європейських країн, зокрема півночі Франції, Бельгії та Нідерландів. Започаткувати його в Україні, а саме в Гошівському монастирі, заснованому ще на початку ХVI ст., взялися народні депутати України і керівництво Івано-Франківської обласної та Долинська районної державних адміністрацій.

8:30
У двох мешканців Івано-Франківська правоохоронці на вулиці виявили наркотичні речовини.

8:08
24 червня 2016 року о 14:00 після закінчення засідання Виконавчого комітету ІФФФ для представників ЗМІ відбудеться прес-конференція голови Івано-Франківської обласної федерації футболу Тараса Клима.

7:39
У п'ятницю, 24 червня, о 14:00 год. в театрі кіно "Люм'єр" відбудеться прес-конференція підбиття підсумків проекту"Відновлення ковальського мистецтва як одного із найстаріших елементів економічного зростання", реалізованого у співпраці з ЄС.

7:15
Івано-Франківська обласна організація “Комітет виборців України” підводить підсумки завершення реєстрації кандидатів по 85 виборчому окрузі на проміжних виборах народних депутатів України 17 липня 2016 року.

6:43
У п'ятницю, 24 червня, о 10:00 год. у сесійній залі Івано-Франківської обласної ради відбудеться семінар з впровадження енергосервісу ЕСКО-механізм в бюджетних установах, що спрямований на енергетичну модернізацію приміщень.

Попередній день   Наступний день