Попередній день   Наступний день

22:26
Скоро до Франківська прибудуть сотні любителів бігу з цілої України, щоб взяти участь у Frankivsk Half Marathon`16, який стає вже традиційним для міста святом спорту та здорового способу життя.

21:53
У селі Воскресенці, що поблизу Коломиї пройде арт-фестиваль “Трикутник”.

21:26
Надходження земельного податку та орендної плати за землю до місцевих бюджетів з початку року перевищили показники попереднього року на 56,6 млн. гривень та склали 157,7 млн. гривень. Зокрема, юридичними особами сплачено 143,3 млн. грн., фізичними –  14,4 млн. гривень. Про це повідомили в Головному управлінні ДФС в Івано-Франківській області.

20:55
На Прикарпатті перебуває народний депутат України Надія Савченко.

20:35
Голова облдержадміністрації Олег Гончарук прокоментував ситуацію щодо отруєння жителів області у закладах громадського харчування.

20:10
Івано-Франківськ втрачає ще одну пам”ятку архітектури. Історики вкотре закликають зберегти приміщення солодового цеху пивоварного заводу. Наголошують, це унікальна пам”ятка промислової архітектури 18 століття національного значення.

19:45
Днями колекція музею писанкового розпису поповнилася двома цікавими експонатами – писанками, прикрашеними традиційними єврейськими символами й орнаментами.

19:17
Днями Коломию відвідав Святійший Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет. У рамках візиту відбулось освячення нового єпархіального управління Коломийсько-Косівської єпархії Української Православної Церкви Київського Патріархату.

18:54
26 червня село Велика Кам’янка на Коломийщині відсвяткувало 600 – річчя першої писемної згадки про село.

18:22
Управління з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи ОДА завтра, 30 червня, о 14.30 проведе перевірку обласної системи централізованого оповіщення з запуском сирен та передачею мовної інформації по електронних засобах масової інформації і вуличних гучномовцях.

17:50
Вчора, 28 червня, до ДУ «Івано-Франківський ОЛЦ ДСЕСУ» почали надходити екстрені повідомлення з Центральної районної лікарні міста Надвірна, Івано-Франківської області, про випадки захворювання на гострий гастроентероколіт  серед  осіб, які 25 та 26 червня перебували на весіллі  та харчувалися в закладі громадського харчування  «Діброва», що у селищі міського типу Богородчани.

17:17
Президент України Петро Порошенко відзначив почесними нагородами сімох прикарпатців за значний особистий внесок у державне будівництво, соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток України, вагомі трудові здобутки та високий професіоналізм та з нагоди Дня Конституції України.

16:56
Питання впровадження з 1 липня централізованої підсистеми призначення та виплати пенсій обговорили сьогодні в головному управлінні Пенсійного фонду України в Івано-Франківській області.

16:33
Івано-Франківський облмуздрамтеар прем’єрою “Кар’єрні ігри” завершить театральний сезон.

16:08

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ про проведення конкурсу з відбору оцінювача, який буде залученим для оцінки приміщень площею 61,65 кв.м та присадибної ділянки площею 0,0433 га за адресою м. Івано-Франківськ, вул. Пашницького, 37. Мета оцінки – визначення ринкової вартості.


15:44
29 червня близько 02:00 по вул. Українській у Коломиї трапилася пожежа двох автомобілів.

15:20
В Івано-Франківському національному технічному університеті нафти і газу відбулась лекція доктора економічних наук, професора Технічного університету (м. Дрезден, ФРН) Георга Мільбрадта на тему «Досвід Німеччини у сфері енергетики та економіки. Трансформаційні процеси використання відновлювальних джерел енергії».

14:59
До Богородчанського відділення поліції звернувся 61-річний мешканець одного із сіл району, який повідомив про крадіжку його транспортного засобу із приміщення гаража.

14:39
В Івано-Франківську в рамках святкування Дня молоді відбувся богатирський турнір.

14:20
28 червня о 10:07 в селі Братківці Тисменицького району виникла пожежа горища господарської будівлі. Вогнем знищено приміщення стодоли, пошкоджено перекриття над приміщенням літньої кухні. Попередня причина виникнення пожежі - коротке замикання електропроводки.

13:44
Голова комітету з конституційних справ Європарламенту Данута Хюбнер попередила в понеділок, що англійська мова може втратити статус офіційної мови Європейського Союзу після того, як Британія залишить Євросоюз. Про це повідомляє Politico.

13:20
В Головному управлінні ДФС в Івано-Франківській області повідомляють, що з 1 липня п.р. пенсійні виплати, розмір яких в 2016 році не перевищує 10740 грн. звільняються від оподаткування податком на доходи фізичних осіб та військовим збором. У разі перевищення вказаної величини, оподаткуванню за ставками 18%  і 1,5% підлягатиме сума перевищення.

12:50
Відбулися матчі-відповіді другого етапу чемпіонату Івано-Франківської області з футболу серед дорослих команд першої ліги, у яких були зафіксовані наступні результати.

12:22
На інформаційних сторінках учасників тестування розміщено результати з усіх предметів основної сесії.

11:45
Рятувальники розчищали лінії електропередач від повалених дерев

11:19
Як повідомили в Головному управлінні ДФС в Івано-Франківській області у січні – травні 2016 року прикарпатські платники сплатили до місцевих бюджетів 1377,4 тис. грн. туристичного збору, що на 458,9 тис. грн. або на 50 відсотків більше ніж торік.

10:57
На Ясній Горі у с. Гошів Долинського району відбувся ІІ Міжнародний фестиваль карильйонного і дзвонового мистецтва.

10:35
Поступило повідомлення про харчове отруєння жителів Галицького району, Івано-Франківської МР, м. Тисмениця, які перебували на весіллі 25-26.06.2016 р. та харчувалися в закладі громадського харчування «Ювілейний» м. Тисмениця.

10:10
Стало відомо про зміни у розкладі руху приміських потягів Львівської магістралі у зв’язку з ремонтними роботами.

9:40
До Коломийського відділу поліції із заявою про крадіжку грошей звернулася 40-річна районна мешканка.

9:19
В обласному центрі відбулися заходи, приурочені 20-річчю прийняття Конституції України. Зокрема, на Вічевому майдані пройшло традиційне святкове віче та урочисте спецпогашення конверта, присвячене двадцятиліттю від дня створення Основного Закону України.

8:57
26 червня о 20:15 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення від чергового поліції про те, що за попередніми даними в селі Петрів Тлумацького району в річці Дністер втопився місцевий житель, 1939 р.н.

8:25
У зв’язку із сильними опадами в Івано-Франківській області може погіршитись якість питної води в джерелах централізованого та децентралізованого водопостачання (кринична вода), зростає ризик її забруднення.

8:03
Керівництво обласної влади висловило сподівання, що палац Потоцьких стане молодіжним культурно-мистецьким центром.

7:41
15-17 липня на Прикарпатті мав відбутися фестиваль Bereziv Bander Fest, однак дійство скасували.

7:10
29 червня о 14.00 в приміщенні Івано-Франківської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка (вул. Чорновола, 22) відбудеться урочисте відкриття фотовиставки “Благодійність крізь призму об’єктива”.

6:37
29 червня 2016 року о 8.30 в залі засідань МВК (311 каб.) відбудеться щотижнева оперативна нарада у міського голови

Попередній день   Наступний день