Попередній день   Наступний день

15:59

http://versii.if.ua/wp-content/uploads/2014/06/64.jpeg

ПАТ «Прикарпаттяобленерго» долучається до підтримки АТО і постійно відгукуються на прохання військових про допомогу, надають необхідний транспорт для перевезення вантажів у район виконання бойових дій.
 

15:43

http://frankivchany.if.ua/media/k2/items/cache/e429cc2ec1647fc3f8b76b4dcb488752_XL.jpg

Першими, відповідно до рішення про часткову мобілізацію, будуть призвані люди, які мають досвід проходження військової служби і є найбільш підготовленими.

15:21

Прикарпатська влада запевняє, що використовує всю повноту повноважень для соціального супроводу сімей військовослужбовців 5-го батальйону.


14:55

Батальйон "Айдар" визволив з полону сепаратистів активіста з Прикарпаття Ігоря Лещинина.

14:34

http://www.ifr.gp.gov.ua/userfiles/DSCF2069.JPG

 23 липня, прокурор Івано-Франківської області Ігор Настасяк офіційно представив колективу прокуратури новопризначеного заступника старшого радника юстиції Кукуряка Миколу Ерастовича.


14:02
23 липня за ініціативою голови Івано-Франківської облдержадміністрації Андрія Троценка відбулось засідання Ради оборони області, на якому для додаткового матеріально-технічного забезпечення батальйону Міністерства внутрішніх справ «Івано-Франківськ» було виділено кошти з обласного бюджету.

13:44
21 та 22 липня заступник голови райдержадміністрації Василь Овчарчин очолив роботу виїзної комісії з питань інвентаризації та паспортизації житлових приміщень на відповідність технічним вимогам для забезпечення проживання вимушених переселенців зі Сходу України.

13:27
Мешканців Прикарпаття запрошують на навчання зі стендової стрільби по тарілках.

13:16
Завдяки злагодженим діям працівників Коломийської виправної колонії (№41) до установи не потрапили предмети, які заборонені на території колонії.

12:59
news-image: Рада оборони області виділила 400 тис. грн. батальйону УМВС «Івано-Франківськ»
23 липня за ініціативою голови Івано-Франківської облдержадміністрації Андрія Троценка відбулось засідання Ради оборони області, на якому для додаткового матеріально-технічного забезпечення батальйону Міністерства внутрішніх справ «Івано-Франківськ» було виділено кошти з обласного бюджету.

12:42
news-image: Дозріти, щоб «не зрозуміти Росію»
Захід не вгамується, допоки аварія Боїнга не буде ретельно розслідувана, а всі винні – покарані

12:15
news-image: Прикарпатські матері скаржились голові ОДА на військомат
Голова Івано-Франківської обласної державної адміністрації Андрій Троценко провів чергову зустріч з матерями та дружинами військовослужбовців 5-го батальйону територіальної оборони «Прикарпаття».

11:54
news-image: На Івано-Франківщині затримали крадія автомобіля «Mercedes-Benz Sprinter»
Днями у Калуші до правоохоронців звернувся 55-річний місцевий мешканець. який постраждав від дій зловмисників.

11:33
Командир другого резервного батальйону оперативного призначення франківець Андрій Тірон просить допомогти його товаришам у закупівлі необхідного оснащення для відеореєстрації бойових дій в зоні АТО.

11:11
news-image: Прикарпатська прокуратура зобов`язала ПАТ «Укрнафта» сплатити за спожитий газ більше 1 млн гривень
Питання реального виконання судових рішень про стягнення заборгованості за спожитий газ перебуває на постійному контролі прокуратури Івано-Франківської області.

10:45
news-image: В Івано-Франківську Набережна ніяк не дочекається ремонту
Франківська Набережна ім. Василя Стефаника давно вже потребує капітального ремонту.

10:21
news-image: За вбивство жінки прикарпатець проведе 12 років за ґратами
Прокуратурою Івано-Франківської області підтримано державне обвинувачення у кримінальному провадженні, розпочатому за фактом умисного вбивства 26-річної жінки в м. Городенка.

9:57
news-image: Який квас продають на вулицях Івано-Франківська?
В редакцію "Бліц-Інфо" звернувся прикарпатець Андрій з проханням звернути увагу на велику кількість точок продажу квасу на вулицях Івано-Франківська. Чоловіка цікавить чи перевіряють його якість відповідні інстанції.

9:33
 
Із розвитком суспільства та технічного прогресу робочий графік людей стає ненормованим. Для суспільства стає властивим, кудись поспішати та активніше рухатись. Швидкість життя суспільства створила умови для створення «швидкої їжі». Адже із теперішнім темпом життя людей, не всі мають час на приготування обіду і, тим більше, час на нормальний обід. І тому це спричинило розвиток мереж ресторанів швидкого харчування.

9:13
news-image: У Франківську затримали збувача психотропної речовини - амфетаміну
28-річного франківця, котрий у обласному центрі налагодив підпільну мережу з продажу психотропної речовини - амфетамін, викрили оперативники сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Івано-Франківського міськвідділу міліції.

8:54
Івано-Франківськ: рятувальники вивільнили автомобіль від поваленого дерева

8:33
news-image: Прикарпатці знову вирушать на Патріаршу прощу до Крилоса
З 2-3 серпня відбудеться III Всеукраїнська патріарша проща до Галицької чудотворної ікони Матері Божої, що знаходиться в с. Крилос за участі Блаженішого Святослава (Шевчука). Проща проводиться «За мир в Україні».

8:12
news-image: Порошенко звільнив студентів і аспірантів від мобілізації
Президент України Петро Порошенко підписав Закон про зміни до законодавства щодо гарантій студентам та аспірантам, які призиваються на військову службу.

Попередній день   Наступний день