Попередній день   Наступний день

15:49
Невідомі викрали з будинку прикарпатця чотири тисячі гривень та золоті прикраси.

15:32
В МВК Івано-Франківської міської ради відбулося засіданні адміністративної комісії.

15:12
"Нам не захотіли надати допомогу сусідня частина з бронетехнікою, бо вони вважають що з-за нашого приїзду на блок-пост, якого не існує, як інженерної споруди, коло них, почався обстріл.

14:54

Сьогодні, 9 липня, вранці матері прикарпатських військових пішли до голови ОДА Андрія Троценка, аби висловити протест тому, що їх сини – на сході більше схожі на гарматне м'ясо, ніж на військовослужбовців. Кажуть, вони нічого не вміють, і не мають жодних засобів захисту: ані касок, ані бронежилетів. Та що казати, навіть питної води їм не вистачає.


14:38
У дворах будинків 40, 42, 44, 46, 48, 50, 56 силами ТОВ «Івано-Франківськатодор» виконується асфальтування проїздів та паркувальних кишень. Улаштування нового дорожнього покриття доповнює дворічну роботу підрядних організацій КП «Єдиний розрахунковий центр» з прокладання нових брукованих доріжок.

14:17
Як повідомив кореспондентові Правда іф, один з івано-франківців, який несе службу в складі 5-го батальйону територіальної оборони на даний момент продовжують коїтись, якісь незрозумілі речі.

13:59
Під час прокурорської перевірки встановлено, що у відділі ДВС Коломийського міського управління юстиції на виконанні перебуває зведене виконавче провадження про стягнення з одного із державних підприємства 1,6 мільйона гривень заборгованості.

13:45
7 липня  о 20:35 год. на пункт зв’язку державної пожежно-рятувальної частини №11 м. Надвірна Управління ДСНС в області надійшло повідомлення від жителя смт. Делятин Надвірнянського району про те, що близько 18.00 год. під час відпочинку з родичами на річці Прут в селищі Ланчин зник 12-річний мешканець Делятина.

13:29
Після жахливої загибелі начальника штабу П'ятого батальйону територіальної оборони Юрія Барана влада Прикарпаття провела розмову з керівниками Генштабу

13:11
7 липня об 11:11 год. в Івано-Франківську по вулиці Симоненка виникла пожежа на балконі однієї із квартир на 3-му поверсі 5-ти поверхового житлового будинку. Вогнем знищено крісло. Причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем з боку невстановленої особи.

12:43
 
Цими днями ініціативною групою «Свій за свого» було сформовано 10 індивідуальних пакетів з медикаментами, до яких увійшли антисептичні салфетки, активоване вугілля, знеболюючі та заспокійливі препарати, стерильні бинти, спреї для горла та джгути

12:26

Магазин виставив на підвіконнях  рослини, посаджені у взуття.

Секонд-хенд, розташований в цоколі одного з будинку на вулиці Січових Стрільців, привертає увагу перехожих землею у туфлях і кросівках.


12:12
news-image: Розгнівані прикарпатські жінки вимагали у Троценка повернути їхніх чоловіків додому
Сьогодні в Івано-Франківську матері та дружини прикарпатських військових прийшли під стіни Івано-Франківської ОДА. Вони вимагали зустрічі з очільником краю Андрієм Троценком, та обласним комісаром.

11:44
news-image: Для франківців овочі та фрукти стають доступніші
Літо в розпалі, і на франківських ринках з’явилось багато фруктів. До того ж – за доступною ціною.

11:23
news-image: На Прикарпатті прокуратура змушує підприємця виплатити заборгованість
Під час прокурорської перевірки встановлено, що у відділі ДВС Коломийського міського управління юстиції на виконанні перебуває зведене виконавче провадження про стягнення з одного із державних підприємства 1,6 мільйона гривень заборгованості.

11:11
news-image: Як франківські продавці обманом зароблять на клієнтах
«А у мене немає здачі, візьміть льодяник», - щораз частіше доводиться чути цю фразу у магазинах чи аптеках. 20 чи 30 копійок - сума ніби не значна, та й до того ж не полізеш до касового апарата перевіряти наявність копійок. Тому слухняно складаєш у пакет продукти, береш той льодяник « в зуби» і виходиш з магазину. Максимум - дозволяєш пробуркотіти собі під ніс щось на адресу продавця. Але цим, як правило, справа обмежується.

10:59
8 липня о 12:27 год. в селі Тулуків Снятинського району виникла пожежа залишків дизпалива в металевій ємкості (об’ємом 25 м.куб.) в складському приміщенні на території ТДВ «Будівельник»

10:45
news-image: Депутат Івано-Франківської облради Василь Попович: «Східнякам» треба показати цивілізований вихід із конфліктних ситуацій
Останні кілька днів українська армія на сході активно йде вперед і звільняє від терористів все більше сіл та містечок. Тим не менше, місцеве населення не стає від того проукраїнським. До прикладу, в Слов’янську навіть у черзі за хлібом і ковбасою, привезеними українськими військовими, люди продовжують відстоювати інтереси так званої ДНР та федералізації. Багато хто говорить про те, що не вважає себе українцем і не хоче визнавати свою Батьківщину територією Незалежної України.

10:21
news-image: На Прикарпатті триває робота з посилення інвестиційної спроможності місцевого бізнесу
Івано-Франківський регіональний центр з інвестицій та розвитку долучився до реалізації проекту «Просування інвестиційних можливостей і співпраці між малими та середніми підприємствами через розвиток транскордонних зв'язків у Карпатському регіоні», що реалізується Асоціацією економічного розвитку Івано-Франківщини в партнерстві з Центром розвитку малого та середнього бізнесу Марамуреського повіту (Румунія) та Івано-Франківською обласною державною адміністрацією в рамках Програми прикордонного співробітництва.

10:07
news-image: В Івано-Франківську в одному з магазинів чоловік набрав товару при цьому не заплатив жодної копійки
В м. Івано-Франківську близько 22 години на пульт Державної служби охорони надійшов сигнал про спрацювання тривожної сигналізації з будівельного гіпермаркету по вулиці Миколайчука. На місце події негайно було відправлено наряд групи затримання Державної служби охорони.

9:46
 
В Івано-Франківську документи до ліцею приймали після обов’язкової сплати благодійних внесків - прокуратура розпочала кримінальне провадження

9:27
Розпочалася традиційна студентська палеолітична археологічна експедиція. Цього разу її маршрут проліг до села Єзупіль, що на Прикарпатті.

9:14
Працівники органів доходів і зборів Івано-Франківщини перерахували на підтримку української армії 80 465 грн.

8:56
 
Іноді життя в Івано-Франківську стає досить таки цікавим. Особливо тоді, коли в якихось подіях, котрі вже остогиділи не лише всім тим, хто бере в них участь, але й тим хто спостерігає за подіями з (скажімо так) ложі преси, з’являється її Величність Інтрига.

8:35
news-image: Франківчанам представили "Бомжів Донбасу"
Вчора в Івано-Франківську відбулася презентація книжки Олексія Чупи "Бомжі Донбасу".

8:19
news-image: На Івано-Франківщині рятувальники допомогли травмованій жінці
Богородчанський район: рятувальники надали допомогу травмованій жінці

8:05
news-image: В зоні АТО загинув начальник штабу 5-го батальйону територіальної оборони "Прикарпаття" Юрій Баран
На сході України в зоні АТО загинув ще один прикарпатець. Начальник штабу 5-го батальйону територіальної оборони "Прикарпаття" Юрій Баран.

Попередній день   Наступний день