Попередній день   Наступний день

15:56

 Виконком Івано-Франківська просить Кабмін продовжити мораторій на пункти закону "Про регулювання містобудівної діяльності", які заборонять відводити землю для містобудівних потреб у разі відсутності плану зонування або детального плану території.


15:39

 На Прикарпатті при виникненні надзвичайних ситуацій у захисних спорудах можна розмістити 79 відсотків населення області, що складає 1,1 мільйона осіб.


15:15

 Книгарня «Є» та видавництво «Крок» запрошують на презентацію книжки Івана Байдака «Рольові ігри», що відбудеться 6 лютого.


14:57
 Вчора, 3 лютого, о 08:58 год. в Івано-Франківську по вулиці Довгій загорівся автомобіль «Таврія Нова».

14:38
Представники влади у Богородчанському районі спільно з фермерськими господарствами та приватними підприємцями зібрали гуманітарну допомогу для постраждалих від обстрілів жителів Сходу.
 

14:12

Волонтери відправили 10 розфарбованих під зимовий камуфляж позашляховиків у зону АТО.

13:54

 Майже шість сотень правоохоронців з Прикарпаття вже взяли участь у Антитерористичній операції, яка триває на Сході країни.


13:32

 3 лютого галицькі рятувальники виїжджали для надання допомоги водію вантажного автомобіля «DAF».


13:15

 Медична експертиза ДНК виявила тіла шести зниклих безвісти під Іловайськом бійців батальйону «Івано-Франківськ».

12:55
На площі Незалежності у Городенці, біля пам’ятника Тарасу Шевченку, відбулось урочисте віче з нагоди відправлення 14 жителів району до лав Української Армії.

12:32
news-image: З Прикарпаття в зону АТО передали літературно-мистецький альманах «За Україну, за її волю!»,
Нещодавно вийшов у світ літературно-мистецький альманах під назвою «За Україну, за її волю!», упорядником та літературним редактор якого є викладач кафедри філології та методики початкової освіти Педагогічного інституту Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника , доцент Галина Білавич.

12:28

38-річний Ігор Денисів з села Княжолука Долинського району загинув під Дебальцевим на блокпості "Хрест", чоловік служив у 128-ій гірсько-піхотній бригаді.


12:12
Федерація волейболу Івано-Франківської області визначила найкращих гравців за підсумками фіналу Кубка області серед чоловічих команд сезону 2014/2015.

11:59
news-image: Чи втягнеться Білорусь у російсько-українську війну?
З 1 лютого в Білорусі набрав чинності новий Закон «Про воєнний стан». Він дає всі підстави для втягнення Білорусі в російсько-український конфлікт. Звісно ж, на боці Росії.

11:45
news-image: Мати вбитого франківським стоматологом-різником не вірить в справедливість
Майже два місяці минулого з того часу, як відбулася прес-конференція за участю Лариси КУЧЕРАК – матері Антона Кучерака, який пропав на початку жовтня, та Галини СТРУТИНСЬКОЇ, син якої, Ігор Струтинський, зник на початку вересня.

11:21
news-image: На Івано-Франківщині соняшниковим насінням задушилась дитина
У Рожнятівському районі внаслідок нещасного випадку загинула дитина.

10:55
news-image: На Прикарпатті знайшли скелет з рушницею
У Косівському районі місцевий житель натрапив у лісі на людський скелет, біля якого лежала рушниця.

10:39
news-image: Чи знесуть «дах» великі штрафи?
За допуск до роботи працівника, з яким не укладено договору найму, підприємству, установі або приватному підприємцеві «світить» 36,5 тис. грн. штрафу з каси суб’єкта господарювання, а їх керівникам і приватникам, які виконують обов’язки директора, — адмінштраф у розмірі від 8,5 до 17 тис. грн.

10:13
news-image: На Прикарпатті внаслідок пожежі госпіталювали 87-річного чоловіка
Вчора внаслідок пожежі у житловій кімнаті отримав опіки та був госпіталізований коломиянин 1928 року народження.

9:51
news-image: Сили АТО знищили 16 танків противника, що наступали на Дебальцеве
У районі Дебальцевого за три доби українська артилерія знищила 16 танків терористів.

9:34
news-image: Франківські міліціонери несуть службу у Маріуполі
Новий зведений загін УМВС України в Івано-Франківській області, який змінив на службі в Маріуполі своїх колег, зі свіжими силами приступив до виконання обов'язків з охорони громадського порядку та припинення протиправних дій.

9:05
news-image: Учні Крихівецької школи зустрілися з бійцями АТО
У Крихівецькій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів Івано-Франківської міської ради Івано-Франківської області відбулась зустріч учнів з бійцями АТО та представниками Народної Самооборони в Івано-Франківській області.

8:49
news-image: Прикарпатські рятувальники звели київських туристів з гори Піп Іван
2 лютого о 17.55 год. п’ятеро верховинських гірських рятувальників вирушили на гору Піп Іван для надання допомоги двом туристичним групам, які через складні погодні умови не змогли самостійно продовжити рух маршрутами.

8:33
news-image: Фірма Тарути не доплатила Івано-Франківську майже 2 млн за оренду 17 гектарів землі
Суд стягнув з ТОВ «Арсенал Сіті» на користь Івано-Франківської міської ради1,85 млн грн. заборгованості з орендної плати.

8:11
news-image: У Франківську суд розпочав розгляд справи чиновника, якого підозрюють у корупції
Сьогодні в Івано-Франківському міському суді провели підготовчий судовий розгляд у справі начальника обласного комітету фізкультури і спорту МОН Михайла Стефанківа.

Попередній день   Наступний день