Попередній день   Наступний день

15:55
news-image: У Франківську провели навчання щодо дій населення на випадок надзвичайної ситуації
Сьогодні працівники Івано-Франківського навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності провели навчання для представників засобів масової інформації.

15:38
news-image: В Івано-Франківську затримали крадія дорогого віскі
Близько 20-ї години міліціонери охорони отримали повідомлення, що в одному з супермаркетів Івано-Франківська невідомий чоловік поцупив пляшку віскі. Прибувши на місце події, вони затримали зловмисника.

15:12
Садочок №36 «Віночок» — чи не найбільший дошкільний навчальний заклад Івано-Франківська. В 14 групах закладу, від ясельної до старшої, виховують 428 дітей в художньо-естетичному та фізкультурно-оздоровчому напрямах.

14:56
news-image: Франківські болячки: знати, щоб лікувати
Свої локальні, «малі» проблеми — не для передовиць та яскравих заголовків, має кожна окрема галузь міського життя. Чи то бізнес, чи промисловість, чи мистецтво. І поки влада вирішує негаразди «великі», «малі» продовжують скиміти й розростатися, усе частіше даючи про себе знати.

14:34
Військовослужбовці 2-го артилерійського дивізіону 128-ї механізованої бригади захопили у сепаратистів російський Т-72.

14:15
news-image: Володимир Війтишин: Церква виховувала і виховує патріотизм. Захист своєї Батьківщини є обов’язком кожного
Сьогодні представники Івано-Франківської ОДА зустрілись з керівниками єпархіальних управлінь

13:52
news-image: На Прикарпатті ініціювали продовження проекту «Книжкові мости єднають серця»
З ініціативи департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю спільно з управлінням культури національностей та релігій, департаменту освіти і науки облдержадміністрації у рамках започаткованого минулого року проекту «Книжкові мости єднають серця» планується проведення благодійно-просвітницької акації «Великдень української книги».

13:33
news-image: В Івано-Франківську почали боротьбу з псевдоволонтерами
Силами громадських активістів Івано-Франківська призупинено діяльність фонду, що збирав кошти на лікування хворої дитини в свою кишеню.

13:15
news-image: У 2014 році на Прикарпатті зібрали один з найбільших врожай зернових
Минулого року на Прикарпатті зібрали 777 тис. тонн зернових, в тому числі 352,7 тис. тонн кукурудзи, інформували на нараді в департаменті агропромислового розвитку обласної державної адміністрації.

12:54
news-image: Глава УГКЦ закликав священиків створити в храмах кутки милосердя
Отець і Глава УГКЦ Блаженніший Святослав звернувся до священнослужителів із пропозицією створити в храмах кутки милосердного християнина, куди б вірні могли щонеділі, йдучи на Богослужіння, принести потребуючим те, чим можуть поділитися (харчі, одяг, кошти).

12:33
news-image: Прикарпатський нардеп підтримує путінську пропаганду?
Вчора, 5 лютого Верховна Рада заборонила трансляцію фільмів російського виробництва, знятих після 1 січня 2014 року.

12:02
news-image: «Стометрівка» стала знімальним майданчиком фільму про АТО
Центральну пішохідну вулицю Івано-Франківська студенти Прикарпатського національного університету перетворили на декорації короткометражного фільму про АТО.

11:46 | Коментарів: 1
news-image: Воїни АТО з Франківщини отримали іменні годинники від Президента України
Вчора, 5 лютого голова Богородчанської РДА Ярослав Паранюк та голова районної ради Михайло Головчук вручили бійцям - учасникам АТО Андрію Гусаку та Олександру Марку цінні подарунки від імені Президента України – годинники ТМ «KLEYNOD».

11:21
news-image: Прикарпатець загинув у колодязі
Вчора, 5 лютого, о 16.35 в с. Королівка Коломийського району в колодязі засипало чоловіка землею

10:59
news-image: У Франківську зіткнулися 2 автівки
Вчора на перехресті вулиць Васильянок – Грюнвальдська – Гаркуші – Грушевського зіткнулися два автомобілі.

10:44
news-image: Прикарпатець зберігав мисливський порох в банках з-під кави
В ході санкціонованого обшуку помешкання 40-річного чоловіка працівники Надвірнянського райвідділу міліції виявили вибухову речовину – мисливський порох, а також інші речі, які чоловік зберігав незаконно. В ході санкціонованого обшуку помешкання 40-річного чоловіка працівники Надвірнянського райвідділу міліції виявили вибухову речовину – мисливський порох, а також інші речі, які чоловік зберігав незаконно.

10:29
news-image: Настя Станко про дитинство на Прикарпатті, першу роботу та "заручників" терористів
Настя Станко – журналістка, співзасновниця «Громадське ТБ», що родом з Івано-Франківщини Останній рік працює телеведуючою, репортером, стрімером на Громадському. Оскільки зустрітись з нею у будній день можливо хіба в студії «Громадського» через надзвичайно щільний графік, Настю пощастило витягнути у її єдиний за два тижні вихідний – неділю

10:11
news-image: На Прикарпатті прокуратура вимагає повернути у законну власність землю вартістю понад 2 млн грн
Прокуратура Івано-Франківської області заявила позов в інтересах держави в особі Снятинської міської ради про скасування державного акту на право постійного користування та державної реєстрації права постійного користування землею площею 3,8 га та вартістю понад 2 млн грн.

Попередній день   Наступний день