Попередній день   Наступний день

15:52

http://versii.if.ua/wp-content/uploads/2014/06/pavliv.jpg

 В сім'ї прикарпатського стронґмена Назара Павліва поповнення. Напередодні Дня Незалежності, 22 серпня, дружина Людмила подарувала Назару сина.


15:34

http://auto-kordon.com/wp-content/uploads/2012/09/dolar.jpg

Другий тиждень гривня продовжує стрімке падіння. Цього тижня вона встановлює все нові й нові антирекорди.

15:12

 Серед жертв вуличних грабіжників в Івано-Франківську – жінки з прикрасами і нетверезі чоловіки.


14:49

Цього літа Україну вперше відвідала Орися Созанська - донька відомої канадської писанкарки Парані Созанської з Торонто. Вона подарувала музеєві писанковго розпису чотири твори своєї матері, якій нещодавно виповнилося 86 років.


14:33

Добровольчий батальйон МВС "Азов" отримав артилерійські установки "ЗУ-23-2" та інше важке озброєння, вирішується питання про доозброєння інших батальйонів.

14:12
news-image: В передчутті холодної зими
Кілька старих баків від пральок активаторного типу, шматок бляхи на покришку, трохи часу — і готова піч. Кинув туди відро тирси — й цілу ніч у хаті тепло. В селі Озеряни на Тернопіллі мешкає чоловік, який вже багато років за такою схемою майструє печі-буржуйки. Каже, що то екологічно чисто й невибагливо, а головне — що унезалежнює господаря від політично-економічної проблеми газу.

13:45
news-image: Франківець просто у середмісті збував наркотики
У вихідні дні правоохоронці в обласному центрі затримали підпільного продавця наркотичних засобів.

13:21
news-image: Куди франківчанам викидати небезпечні відходи
Франківські чиновники закликають мешканців міста зносити у пункти прийому небезпечні предмети, а не викидати їх у смітник.

12:59

atoПоблизу Запоріжжя бійців 5-го батальйону зупинили з вимогою здати зброю - бійці відмовляються.

12:36

bec6

Боєць 51-ї волинської бригади та тренер футбольного клубу «Прут» села Видинів на Снятинщині Ігор Беца загинув у ніч на понеділок, 25 серпня, у зоні АТО під Іловайськом на Донеччині. Чоловік отримав повістку та поїхав на схід ще 11 квітня.

12:33
До чергової частини Снятинського райвідділу міліції поступило повідомлення по спецлінії «102», телефонувала 29-річна жителька міста, яка повідомила, що в приміщенні магазину, викрадено з її сумочки 900 гривень.

12:11
news-image: Прикарпатські чиновники планують збільшити використання енергогенеруючого потенціалу Бурштинської ТЕС
У департаменті промисловості та інфраструктури облдержадміністрації відбулася нарада з питань застосування графіків обмеження споживання електричної енергії та електричної потужності за участю керівників провідних промислових підприємств області: ПАТ «Івано-Франківськцемент», НГВУ «Надвірнанафтогаз» та «Долинанафтогаз», ТОВ «Кроно-Україна», ТОВ «Електролюкс-Україна», ТОВ «Синтра» та інших.

11:56
news-image: За добу Донбас покинуло 600 мирних жителів
Згідно з оперативною інформацією загальна кількість громадян України, які переселені з Автономної Республіки Крим та міста Севастополь до інших регіонів, складає 17 тис. 13 осіб, у тому числі 4 тис. 745 дітей, 1 тис. 211 інвалідів та осіб похилого віку. За добу – 3 особи, у тому числі 1дитина.

11:36
news-image: На Прикарпатті відкрили пам'ятник Тарасу Шевченку
Днями в селі Камінне Надвірнянського району відкрили пам'ятник генію, пророку Тарасу Григоровичу Шевченку.
 

11:08
news-image: У Франківську радилися як бути з заборгованістю по заробітній платі
26 серпня під головуванням заступника міського голови Руслана Панасюка відбулось чергове засідання міської комісії з питань забезпечення своєчасності і повноти сплати податків та погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат.

10:43
 
Факт зловживання опікунськими правами виявлено в ході прокурорської перевірки. Встановлено, що 56-річний мешканець с. Оболоня використав для особистого збагачення 23 тисячі гривень, переданих йому для після смерті батьків двох інвалідів та 12 тисяч гривень соціальної допомоги.

10:22
Всі медики перед початком своєї кар’єри складають «клятву Гіппократа» і зобов’язуються добросовісно виконувати свої професійні обов’язки на благо людям. Але для когось це тільки формальність і медицина стає хорошим заробітком, а не сферою реалізації своїх умінь.

10:09
news-image: Сапер Француз свою роботу виконує сумлінно
Знати ім’я людини, яка знаходиться і виконує свої обов’язки в зоні проведення АТО це знак вищої довіри. Більшість людей при зустрічі замість імені називає свій позивний. А є люди, про яких складають легенди та розповідають їх від блокпосту до позицій. От наприклад «Француз».

9:44
news-image: На Прикарпатті троє сільських голів пішли на війну
Про це повідомив заступник голови Калуської районної ради Сергій Твардовський.

9:25
news-image: Міський голова Франківська Анушкевичус: Путін має забути, де знаходиться Україна
До Івано-Франківська з’їхалася українська молодь з усього світу, щоб взяти участь у Форумі української молоді діаспори «Франківськ-2014».

9:11
news-image: Франківські діти вчитимуться лише 4 суботи
За словами начальника управління освіти МКВ Наталії Микули, останні кілька місяців усіх цікавило, як навчатимуться діти.

8:49
news-image: На Прикарпатті з робочим візитом побував міністр молоді та спорту Дмитро Булатов
Міністр молоді та спорту Дмитро Булатов побував на Прикарпатті та взяв участь у Форумі молоді діаспори.

8:34
 На Прикарпатті 4082, або 98,4 % платників ПДВ звітують через мережу Інтернет.

8:04
news-image: Боєць зі Снятинщини, який пробув у зоні АТО 4 місяці  загинув під Іловайськом
Боєць 51-ї волинської бригади та тренер футбольного клубу «Прут» села Видинів на Снятинщині Ігор Беца загинув у ніч на понеділок, 25 серпня, у зоні АТО під Іловайськом на Донеччині.

Попередній день   Наступний день