Попередній день   Наступний день

15:21

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xaf1/t1.0-9/1908406_1470669756540685_7537356015770321370_n.jpg

Міський голова Тисмениці Богдан Дарчин передав для продажу через аукціон футбольний м'яч з автографом легендарного французького футболіста Зінеддіна Зідана громадській організації "Правий Сектор - Прикарпаття".

14:49

Оперативники долинської міліції днями перекрили канал надходження наркотичної речовини з Львівської області на Прикарпаття.

14:33
Про це повідомили в Головному управлінні Міндоходів в Івано-Франківській області. Вказаною категорією громадян сплачено до бюджету 83,7 тис. гривень податку на доходи фізичних осіб.

14:11

Ремонтні процедури міських доріг проходили б швидше, але зазвичай не вистачає або матеріалів, або коштів. Через постійні проблеми з проплатою коштів від Держказначейства та загалом економічну кризу в країні в Івано-Франківську постійні проблеми з вчасним завершенням ремонту доріг. Проте, франківські комунальники не здаються та продовжують ремонтувати дороги.

13:56
news-image: Прикарпатець недогледів будинку - злочинці винесли навіть труби
Дільничні інспектори Коломийського райвідділу міліції протягом доби розкрили крадіжку з новобудови та вилучили викрадене майно.

13:38
news-image: На Прикарпатті в горах травмувалася жінка
28 серпня близько 16-ої години до яремчанських рятувальників надійшло повідомлення про те, що під час сходження на Говерлу отримала перелом голіностопного суглобу 62-річна жінка з Калуша.

13:09
news-image: В Івано-Франківську завершився Форум української молоді діаспори «Франківськ-2014»
В Івано-Франківську завершився Форум української молоді діаспори «Франківськ-2014», який було організовано у рамках проведення Річних зборів та конференцій Світового Конгресу Українських Молодіжних Організацій.

12:48
news-image: ПАТ «Прикарпаттяобленерго» готує мережі до зими
Енергопостачальна компанія здійснює ряд заходів спрямованих на забезпечення надійного та безперебійного електропостачання споживачів у осінньо-зимовий період. Враховуючи складну енергетичну ситуацію в державі, енергетики роблять акцент на розбудову та реконструкцію застарілих мереж, збільшення наявних потужностей та забезпечення резервних схем живлення.

12:37
news-image: П’ятий батальйон. Час додому
Навколо 5 батальйону територіальної оборони завжди багато шуму. Зараз родичі бійців здійняли черговий галас. Перекрили дорогу на Пасічну в Івано-Франківську та вимагають негайної ротації.

12:11
news-image: Через війну на Донбасі можуть зупинитись українські теплеолектростанції
Через російську агресію на Донбасі за останні два місяці видобуток вугілля скоротився на 30%, що може загрожувати зупинкою українських теплоелектростанцій.

11:39
news-image: Бійця батальйону Прикарпаття  звільнили з полону терористів
Старший лейтенант, начальник автомобільної служби 5-го батальйону “Прикарпаття” Віталій Орлов з Коломиї звільнений з полону терористів у Донецьку.

11:05
news-image: Двоє офіцерів-героїв підірвали себе разом з російськими десантниками
Двоє важко поранених українських офіцерів підірвали себе разом з 12 російськими десантниками на Донбасі.

10:41
news-image: В Івано-Франківську обговорили як громадськість може контролювати діяльність влади
Сьогодні відбувся семінар «Громадський контроль за діяльністю влади», який організував громадський Центр «Ділові ініціативи. Сьогодні відбувся семінар «Громадський контроль за діяльністю влади», який організував громадський Центр «Ділові ініціативи.

10:21
Кабмін вносить до Верховної Ради законопроект про скасування позаблокового статусу України.

10:09
news-image: Прикарпатців закликають врятувати життя юнака хворого на рак
20-річний Олександр Борін вже шостий рік бореться за своє життя.

9:44
news-image: Порошенко: Cитуація на Донбасі дуже складна, але контрольована
Президент України Петро Порошенко заявляє, що ситуація на Донбасі дуже складна, але контрольована.

9:25
news-image: У Маріуполі волонтери просять прикарпатців доставити деревину для будівництва бліндажів
Волонтери Координаційного центру патріотичних сил Маріуполя, котрий надає допомогу українським військовим, просять прикарпатців посприяти у постачанні тонкомірної деревини для будівництва бліндажів та інших захисних споруд для захисту Маріуполя та на випадок ведення партизанської війни з військами окупанта.

9:09
 
У рамках проведення річних Зборів та Конференції Світового Конгресу Українських Молодіжних Організацій пройшла тематична сесія «Економічний розвиток світового українства:шляхи та інструменти.

8:48
news-image: З осені відновлять призов до армії
РНБО прийняло рішення відновити з осені цього року призов на строкову службу.

8:34
30-31 серпня з 20:00 до пізнього вечора на площі фортечної галереї “Бастіон” (провулок Фортечний, 1) відбудуться покази вибраного з програми VII Львівського міжнародного фестивалю короткомеражних фільмів Wiz-Art 2014.

8:18
27 серпня в селі Заріччя Надвірнянського району на горищі власного будинку покінчив життя самогубством через повішання громадянин 1946 р.н.

8:04
 
Прокуратурою Івано-Франківської області проведено перевірку в Головному управлінні Держземагенства в Івано-Франківській області щодо додержання та застосування земельного законодавства.

Попередній день   Наступний день