Попередній день   Наступний день

22:16
11 грудня в обласному психоневрологічному диспансері увечері 39-річний чоловік, який знаходиться на примусовому лікувальні спричинив ножове поранення в око 59-річному чоловікові, який також перебуває на примусовому лікувальні.

21:23
11 грудня Архієпископ і Митрополит Івано-Франківський Кир Володимир Війтишин відвідав парафію Пресвятої Трійці у м. Тлумач.

20:53
Напередодні новорічних свят поліція попереджає: спостерігається сплеск афер із нерухомістю, яку нібито здають для новорічного відпочинку. Сплативши завдаток, туристи можуть залишитися ні з чим. За останні роки шахрайства з новорічною орендою почастішали — днями сталося кілька таких випадків. Пильні громадяни самостійно вивели на чисту воду аферистів і не постраждали.

20:30
“В закладах культури міста тривають ремонтні роботи. Разом з директором Департаменту культури Надією Загурською проінспектували ремонтні роботи, які ведуться в Муніципальному центрі дозвілля.

20:02
 У фортечні галереї “Бастіон” відбувся благодійний майстер-клас для дітей під гаслом “Діти дітям на Схід – святкуємо Різдво разом!”. Організували цей захід БО” БФ “Подарунок Ангела”, БО “БФ “Рубікон”, та БО “БФ “Оберіг – ІФ”.

19:42
З 11 грудня почав діяти новий графік руху поїздів на 2016/2017 роки. Як повідомляє прес-служба «Укрзалізниці», ним передбачене курсування 193 пар пасажирських поїздів, передає УП.

19:20
Зовсім недавно в м. Івано-Франківську з ініціативи команди «Зелені мурахи»  в рамках проекту  «Молодь та ГО на зустріч сталому розвитку» стартував проект   «Покоління Stanislawowa».

18:55
В Центральній міській клінічній лікарні Івано-Франківська відбулася Міжнародна конференція на тему „Реабілітація та догляд за хворими”.

18:30
Справжнє святкове дійство 11 грудня подарували іванофранківцям. Так урочисто відкрили один з найбільш очікуваних скверів міста, який носить символічну назву «Княгинин». Раніше, 22 травня, мешканцям презентували «першу чергу» відпочинкової зони та головну її окрасу – Лемківську церкву. Тоді частина робіт залишалася незавершеною.

18:10
19 грудня урочисто засвітять головну ялинку Коломиї. 

17:44
Концерт для військових. Артисти Коломийщини та Косівщини організували  справжнє свято для підрозділу 10-ї ОГШБ, який дислокується у Делятині.

17:20
У середу, 14 грудня, о 15.00 год. в 321 кабінеті облдержадміністрації  відбудеться чергове засідання громадської ради при облдержадміністрації.

16:53
Протягом 2016 року в українських кінотеатрах вийшли у прокат 30 українських кінопрем’єр.

16:30
Днями в обласній філармонії відбулися святкові заходи з нагоди 50-ої річниці від дня утворення Тисменицького району.

16:05
Законом України від 28 грудня 2014 року № 77-VIIІ «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо реформування загальнообов’язкового державного соціального страхування та легалізації фонду оплати праці» внесено зміни до Закону України від 08 липня 2010 року № 2464-VІ «Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування» із змінами та доповненнями, які набрали чинності з 1 січня 2015 року.

15:44
10 грудня о 16:27 в місті Коломия по вулиці Лепкого виникла пожежа в кімнаті житлового будинку. Вогнем знищено речі домашнього вжитку. Попередня причина виникнення пожежі - коротке замикання електромережі.

15:18
12 грудня, у зв'язку з вiдлигою та снiготаненням, на рiках басейну Дністра очiкується пiдйом рiвнiв води на 0,2–1,0 м, над поточними.

14:56
На вулиці Ленкавського в Івано-Франківську продовжуються ремонтні роботи. Працюють майже цілодобово – з самого ранку до пізнього вечора.

14:29
Благодійний фонд «Україна Інкоґніта» (Президент – Анатолій МАТВІЄНКО), за підтримки Івано-Франківської ОДА, Долинської РДА, мецента та засновника видавництва «Мантикора» Віктора Вінтоняка, Благодійного фонду Олександра Шевченка «Новий Івано-Франківськ», дитячого спортивно-оздоровчого табору «Артек-Буковель»  та за сприяння генерального директора Національного заповідника «Софія Київська» - Нелі Куковальської  презентують благодійний соціально-мистецький проект «Коло Добра».

14:01
8 грудня у готельно-ресторанному комплексі «Надія» відбувся «Благодійний вечір людяності» на підтримку безпритульних собак «Дому сірка».

13:38
До Калуського відділення поліції десять днів тому звернувся приватний підприємець з повідомленням про крадіжку з території підприємства камери відео- спостереження.

13:13
Зловмисника «на гарячому» затримав працівник охорони.

12:37
8 грудня в Івано-Франківську під головуванням заступника голови обласної державної адміністрації Ігоря Пасічняка відбулося засідання обласної комісії з питань поліпшення житлових умов сімей, члени яких загинули (померли) під час проведення антитерористичної операції, інвалідів І групи, інвалідність яких пов’язана з участю в антитерористичній операції та інших громадян, які залучалися і брали безпосередню участь в антитерористичній операції в районах її проведення.

12:12
Напередодні Дня місцевого самоврядування визначено цьогорічних переможців районних конкурсів “Краща етнокультурна громада”, “Громада кращого довкілля”, “Краща спортивна громада”, інформують "Вісті Калущини"

11:42
За січень-листопад п.р. платники податків Долинщини та Болехівщини направили для зміцнення обороноздатності України 16,1 млн. грн. військового збору, що на 2,6 млн. грн. більше ніж у аналогічному періоді 2015 року. Зокрема, тільки у листопаді поточного року платниками сплачено 1,35 млн. грн. військового збору.

11:18
У п’ятницю, 9 грудня, депутати Івано-Франківської облради обрали другого представника до складу поліцейської комісії головного управління Національної поліції в області. Ним став керівник обласної організації політичної партії «Об’єднання «Самопоміч» Тарас Виноградник.

10:58
В Івано-Франківському краєзнавчому музеї відбулася зустріч, на якій презентували проект оновленого сучасного Краєзнавчого музею. Він може з часом відкрити двері для відвідувачів.

10:31
Двоє чоловіків у селі Мислів Калуського району, чаркуючи, посперечалися і побилися. У результаті суперечки один вбив другого табуреткою.

10:07
Кожного року на початку зими весь світ звертає увагу на проблеми людей з особливими потребами, на те, щоб були створені такі умови, що дозволять людям з обмеженими можливостями відчувати себе рівними серед рівних. І кожного року Калуський районний територіальний центр соціального обслуговування проводить у селах району заходи, щоб сказати людям з обмеженими фізичними можливостями: “Ми разом з вами, ми допоможемо, ви вистоїте!”.

9:20
На Прикарпатті відбулося засідання одинадцятої сесії обласної ради сьомого демократичного скликання. Участь у його роботі взяли голова облдержадміністрації Олег Гончарук, перший заступник голови ОДА Марія Савка, заступники голови ОДА Ярослав Паранюк, Ігор Пасічняк та заступник голови-керівник апарату ОДА Валерій Крецул, а також керівники структурних підрозділів облдержадміністрації та представники громадських організацій.

9:18
Під час засідання одинадцятої сесії обласної ради сьомого демократичного скликання прийнято рішення про створення обласного комунального підприємства Івано-Франківської обласної ради «Дністровський регіональний ландшафтний парк».

8:53
Днями до поліції звернувся мешканець Івано-Франківська із повідомленням про викрадення із охоронюваної автостоянки його пасажирського мікроавтобуса «Фольксваген транспортер Т5".

8:31
36-річний підозрюваний, житель Сумської області, проник до чужого помешкання, шляхом відтискання пластикового вікна та вчинив крадіжку.

8:10
Івано-Франківською місцевою прокуратурою підтримано державне обвинувачення у кримінальному провадженні за ч. 1 ст. 203-2 (зайняття гральним бізнесом) КК України щодо 43-річного мешканця обласного центру.

7:41
За клопотанням Снятинського відділу прокуратури районним судом обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою щодо 30-річного місцевого жителя.

7:07
Запрошуємо жителів Івано-Франківська та гостей міста на відкриття Новорічно-Різвяного ярмарку, що проходитиме на Вічевому Майдані та вул. Вітовського з 12 грудня 2016 року до 22 січня 2017 року в рамках Новорічно-Різвяного Фестивалю .

6:35
12 грудня 2016 року о 14.00 год. в залі засідань облдержадміністрації (м. Івано-Франківськ вул. Грушевського, 21 І поверх) відбудеться громадське обговорення основних показників проекту обласного бюджету на 2017 рік.

Попередній день   Наступний день