Попередній день   Наступний день

22:08
27 грудня водій автомобіля Audi рухався по вулиці Незалежності в бік вулиці Залізничної. В цей час у протилежному напрямку їхав автомобіль ВАЗ-2105. Його водій вирішив повернути на вулицю Бандери, але не переконався у безпеці свого маневру.

21:19
Таке рішення депутати районної ради прийняли на черговому засіданні сесії та доповнили заходи районної Програми підтримки сімей загиблих і постраждалих учасників бойових дій та інших громадян, які залучалися і брали безпосередню участь в антитерористичній операції в районах її проведення, пише Рогатка.

20:56
Як повідомили в Управлінні Патрульної Поліції прикарпатцям варто остерігатися телефонних шахраїв.

20:24
26 грудня близько 21.06 м. Івано-Франківську по вул. Галицькій 21-річний водій автомобіля "Део Ланос", житель с. Яблунева Богородчанського р-ну, здійснюючи маневр із правої смуги у ліву смуху руху не надав перевагу в русі автомобілю «Фольсваген Т4» під керуванням 45-річного жителя м. Івано-Франківська, який рухався у попутному напрямку із автомобілем «Део Ланос», в результаті чого відбувся дотичний удар, від якого автомобіль «Део Ланос» виїхав на зустрічну смугу руху, де допустив зіткнення із автомобілем "ГАЗ 2410" під керуванням 64-річного жителя с. Майдан Тисменицького р-ну.

20:03
В Історико-меморіальному музеї Степана Бандери, що в Старому Угринові Калуського району, Івано-Франківський краєзнавчий музей презентував фотодокументальну виставку «Люди Свободи».

19:42
207 об’єднаних громад, які провели перші місцеві вибори в 2016 році, наступний рік почнуть працювати у нових для себе умовах: з більш широкими ресурсами та повноваженнями.

19:17
Державна екологічна інспекція в Івано-Франківській області спільно з представниками Нацполіції та працівниками управління лісового господарства за участю журналістів провела рейд на ялинковому базарі м. Івано-Франківська.

18:55
Вчора, 27 грудня, стало відомо, що не стало молодого прикарпатця Миколи Остап’юка.

18:31
Про те, що 15-річну дівчинку знайшли повідомили на своїй сторінці Алли Бойчук, начальника сектору молодіжної превенції управління превентивної діяльності ГУНП в Івано-Франківській області.

18:03
26 грудня 2016 року продовжила свою роботу шоста сесія Косівської районної ради. Участь у роботі третього пленарного засідання взяли 32 депутати із 40 обраних.

17:42
27 грудня о 15:17 до оперативно-координаційного центру Управління ДСНС в області надійшло повідомлення про те, що у квартирі по вулиці Черемшини в обласному центрі  розбито термометр і витекла ртуть.

17:20
Напередодні різдвяно-новорічних свят Бюро УГКЦ з питань екології оголосило конкурс «Різдвяне дерево крізь об’єктив віри» на кращу авторську фотографію “живого” (незрубаного!) різдвяного деревця, прикрашеного власноруч.

16:59
27 грудня за участю першого заступника голови облдержадміністрації Марії Савки в департаменті агропромислового розвитку відбулася нарада з керівниками профільних управлінь та відділів райдержадміністрацій щодо підсумків роботи агропромислового комплексу області у 2016 році.

16:30
27 грудня в селі Шепарівці Коломийського району відбулася непересічна подія - відкриття дитячого навчально-виховного комплексу «Лісовичок».

16:07
Відповідно до п. 49.3 ст. 49 Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755-VI податкова декларація подається за вибором платника податків, якщо інше не передбачено ПКУ, в один із нищеназваних способів.

15:41
27 грудня, в Івано-Франківській обласній філармонії команда Нового театру презентувала благодійну виставу «Собака».

15:18
Вони юні, але тримають удар. В Івано-Франківську відбувся II Всеукраїнський турнір з боксу. У статусі міжнародного. З нагоди новорічно-різдвяних свят. Понад 80 юних спортсменів виборювали перемогу на рингу у запальних двобоях. Учасники змагань – боксери з України та Молдови.

14:55
Директор та методист. Такі нові штатні одиниці з наступного року матимуть Центр туризму і краєзнавства учнівської молоді та Будинок вчителя. Відповідний проект рішення ухвалила 9-та сесія міськради. Депутати затвердили і ставки майбутніх працівників 9,5 та 6200 відповідно. Окремих депутатів такий високий розмір передбачуваних зарплат дещо здивував.

14:33
 28 грудня о 04:09 в Рогатині по вулиці Данила Галицького спалахнув житловий будинок. Через сильне задимлення у приміщенні рятувальники майже півгодини працювали у апаратах захисту органів дихання та зору. Вогнем знищено диван та речі домашнього вжитку на площі 3 м кв. Ймовірна причина виникнення пожежі – порушення правил пожежної безпеки при користуванні пічним опаленням.

13:42
Замість саней – велосипеди. І мокрий асфальт замість снігових наметів. У середмісті відбувся святковий велопробіг Дідів Морозів та Снігурок. Близько 30-ти іванофранківців перевтілилися у головних новорічних персонажів. І причепурили власний двоколісний транспорт

13:16
26 грудня урочисто відкрито нове приміщення бібліотеки, яка розміщена в Делятинському народному домі.

12:47
Впродовж 20-22 грудня 2016 року службою у справах дітей спільно з учнями Івано-Франківського професійного будівельного ліцею проведено акцію «Почуй мене, мамо!» в закладах соціального захисту дітей: міжрегіональному та обласному центрах соціально-психологічної реабілітації дітей, міському соціально-реабілітаційному центрі матері та дитини «Містечко Милосердя Святого Миколая».

12:18
В облдержадміністрації відбуваються конкурси на заміщення вакантних посад заступника директора департаменту будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури ОДА і заступника директора департаменту соціальної політики ОДА – начальника управління соціального захисту населення.

11:42
На замовлення Петранківської сільської ради Рожнятівського району Івано-Франківським обласним управління водних ресурсів розроблений робочий проект «Будівництво берегозакріплювальних споруд на р. Бережниця в с. Петранка Рожнятівського району Івано-Франківської області.

11:20
Калуський міський голова Ігор Матвійчук з міського  бюджету виділив кошти в сумі 16880 грн., за які було закуплено дизель-генератор FORTE.

10:55
Управління капітального будівництва Івано-Франківського виконавчого комітету міської ради визначило підрядника будівництва багатофункціонального міні-комплексу цілорічного використання для масового аматорського та дитячого спорту.

10:36
27 грудня, в Івано-Франківську відбулась передача Вифлеємського вогню миру представникам патрульної поліції та муніципальної варти.

10:05
За повідомленням прес-служби Кіберполіції України, шахраї телефонують потенційній жертві, не обов’язково клієнту ПриватБанку, представляються працівниками служби безпеки “Ощадбанку” і з’ясовують, чи є у людини картковий рахунок ПриватБанку.

9:43
Президент України Петро Порошенко присвоїв найвищий дипломатичний ранг Надзвичайного і Повноважного Посла України Михайлу Бродовичу, українському послу в Республіці Словенія. Відповідний указ розміщено на офіційному сайті Глави держави.

9:21
Жительці Болехова за вчинення крадіжки мобільного телефону в пасажирки міської маршрутки загрожує кримінальна відповідальність.

8:57
З 23 грудня в КЗ „Міська поліклініка №5” впроваджено новий вид діагностики – дерматоскопію. Проводить процедуру лікар-дерматолог Олег Бейлах, а з січня 2017 року до співдіагностики буде також залучено і лікаря-онколога.

8:30
Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків разом із своїм заступником Олексієм Кайдою та депутатом міської ради Романом Марцінківим перебувають у зоні проведення бойових дій. Вони привезли допомогу бійцям,  які захищають нашу землю в українсько-російській війні. Окрім того, в дитячий садочок "Ромашка", який був повністю розбомблений, доставлено меблі, солодощі та книжки - ці речі передали із дошкільних закладів Івано-Франківська.

8:08
Під керівництвом заступника голови облдержадміністрації Ігоря Пасічняка відбулося засідання колегії управління спорту.

7:40
Президент Петро Порошенко підписав Закон «Про Державний бюджет України на 2017 рік».

7:14
У середу, 28 грудня, о 14.00 год. в актовій залі департаменту соціальної політики ОДА (вул. Л. Курбаса, 2, 3-ій поверх), відбудеться публічний звіт в. о. директора департаменту соціальної політики облдержадміністрації Віталія Яворського щодо проведеної роботи стосовно соціального захисту учасників АТО та членів їхніх сімей у 2016 році.

6:43
28 грудня 2016 року Івано-Франківський міський центр з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт» проводить новорічні спортивні ігри серед молоді з обмеженими можливостямиза адресою: м. Івано-Франківськ, вул. Симоненка, 3-в.

Попередній день   Наступний день