Попередній день   Наступний день

22:24
Жива ялинка у Франківську таки буде.

21:23
18 грудня у семи об’єднаних територіальних громадах Івано-Франківщини відбудуться вибори. Зокрема, обиратимуться голови семи новоутворених ОТГ та депутати 59 населених пунктів у п’яти районах області.

20:55
Президент Петро Порошенко повідомив, що найближчим часом варто очікувати новин щодо звільнення заручників.

20:30
Два факти, що містять ознаки порушення правил ведення агітації, спостерігачі ОПОРИ виявили у Галицькому та Коломийському районах Івано-Франківської області.

20:05
Сьогодні в Івано-Франківську під керівництвом голови обласної державної адміністрації Олега Гончарука відбулося засідання колегії облдержадміністрації.

19:40
Сьогодні (15 грудня) в Івано-Франківському краєзнавчому музеї відкриється виставка “Від Миколая до Різдва”. Це – нова сторінка реставраційного проекту “Врятуймо скарби разом!”. Громаді та гостям міста вперше буде представлено дві унікальні ікони – «Різдва Христового» XVII ст. та «Святого Миколая» XIX ст.

19:17
Не всі люди відчувають приємне захоплення від наближення свята. Іноді яскраві вогні гірлянд, безліч людей, що юрмиться в магазинах подарунків, та інші атрибути Нового року лише наганяють на людину тугу. Психологи пропонують кілька порад, які допоможуть вам не просто пережити свята, а й зробити їх для себе максимально радісними.

18:56
Щонеділі поруч із катедральним собором Святого Воскресіння в місті Івано-Франківську розташовано інформаційний намет Мальтійської служби допомоги.

18:31
Салат олів’є хоч і подорожчав за рік, але його вартість виросла менше, ніж інфляція, а підвищення середньої зарплати по країні перекрило зростання цін на інгредієнти. Про це свідчить так званий «індекс олів’є», вирахуваний за аналогією до «індексу борщу».

18:05
Про це йшлося на засіданні комісії Івано-Франківської облради з питань гуманітарної політики та свободи слова.

17:43
У неділю, 11 грудня 2016 року в Будинку культури села Вовчинець відбулося театралізоване дійство «Андріївські вечорниці у світлиці». Тут для глядачів ожили давні українські традиції у ніч на Андрія, а ворожіння, ігри та забави нагадали молодість бабусям та дідусям. Відтворили давні звичаї та традиції української культури та побуту дівчата та хлопці з драматичного колективу та гурту «Маків цвіт» й народний аматорський хор «Червона калина».

17:20
15 грудня в Івано-Франківську відбувся перший регіональний форум «Україна – країна підприємців». Однойменна національна програма, як запевняють організатори заходу, покликана зменшити рівень безробіття та популяризувати підприємницьку діяльність. Словом, ціль – розтлумачити, що провадити власний бізнес вигідно не лише для себе, але й для громади.

16:57
Про це під час перебування на Прикарпатті Президента Украіни Петра Порошенка повідомив начальник Служби автомобільних доріг в області Василь Буджак.

16:30
Відповідно до п. 298.2 ст. 298 Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755-VI зі змінами та доповненнями (далі – ПКУ) відмова від спрощеної системи оподаткування платниками єдиного податку першої - третьої груп здійснюється в порядку, визначеному п.п. 298.2.1 - 298.2.3 ПКУ.

16:03
10-12 грудня у Верховині відбувся навчальний семінар-практикум для лідерів молодіжних громадських організацій, начальників структурних підрозділів з питань молодіжної політики районних державних адміністрацій, виконавчих комітетів міських рад міст обласного значення і об’єднаних територіальних громад де підвели підсумки діяльності у сфері молодіжної політики та оздоровлення дітей у 2016 році.

15:42
У поліцію звернувся автовласник та повідомив про викрадення його мікроавтобуса марки "Фольксваген Т-4". Співробітники кримінальної поліції Снятинщини, в ході проведених першочергових оперативно-пошукових заходів, затримали зловмисників в день скоєння злочину.

15:20
Туристичний збір поповнив місцеві скарбниці Яремчанщини на 1824 тис. грн., що на 572,3 тис. грн. більше, ніж у минулому році. У листопаді цього року надійшло 729,2 тис. грн. збору.

14:56
14 грудня о 20:33 в селі Мостище Калуського району виникла пожежа господарської споруди.  Вогнем знищено та пошкоджено 5 м.куб. дров. Причина виникнення пожежі встановлюється.

14:28
У Підмихайлівському НВК І-ІІІ ст. відбувся міжрегіональний науково-практичний семінар “Перспективи реалізації ідей мережевої взаємодії в організації профільного навчання у контексті освітніх реформ” за результатами дослідження теми “Педагогічні умови організації профільного навчання в освітньому окрузі сільської місцевості” (науковий керівник— Віра Мелешко, кандидат педагогічних наук, доцент).

14:05
Указом Президента України від 10 листопада 2006 року встановлено День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, який відзначається щорічно 14 грудня. Саме в цей день - тридцять років тому - 1986 року  - було закінчено будівництво  саркофага над зруйнованим  четвертим  енергоблоком Чорнобильської  АЕС.

13:42
08-11 грудня в м. Жешув відбулася Міжнародна виставка-ярмарок  органічної продукції  «EKOGALA - 2016», учасниками якої були виробники екологічно чистої продукції з різних країн Європи, зокрема з Румунії, Німеччини, Чехії, Словаччини, Польщі та інші. За сприяння управління економічного та інтеграційного розвитку виконавчого комітету міської ради та мерії Жешува участь у виставці взяла й українська делегація, до складу якої ввійшли представники виконавчого комітету міської ради та керівники підприємств харчопереробної галузі міста.

13:17
В Івано-Франківську на Набережній встановлюють сучасну зупинку громадського транспорту.

12:50
З робочою поїздкою на Івано-Франківщину завітав Президент України Петро Порошенко.

12:20
Модернізація вуличного освітлення Івано–Франківська набирає обертів. Комунальники активно замінюють старі лампочки на енергозбергаючі. Аби встигнути до Новорічно-Різдваних свят. Цього разу фахівці «Міськсвітла» оновили вуличні ліхтарі на головний площі міста – Вічевому Майдані. Адже тут відбудуться основні масові гуляння, кажуть в мерії.

11:46
Familia Perkalaba готуються до випуску нового альбому “DARABA 2016″, у зв’язку з цим шукають бажаючих зробити свій вклад у створення альбому.

11:21
В ході раніше розпочатого кримінального провадження правоохоронцями Коломийщини було встановлено, що двоє жителів смт. Отинія вчинили крадіжку каналізаційної решітки на місцевому підприємстві.

10:56
Долинські правоохоронці викрили неповнолітню дівчину, яка у дитячій лікарні привласнила чужий мобільний пристрій, залишений в коридорі на підзарядці.

10:33
12 грудня 2016 року у м.Києві в Клубі Кабінету Міністрів України відбулось урочисте нагородження переможців конкурсу «Кращі практики місцевого самоврядування» у 2016 році.

10:09
На підсумковій прес-конференції щодо виступу ФК «Тепловик-Прикарпаття» в другій лізі Чемпіонату України, міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків повідомив, що під час нещодавньої робочої поїздки до португальського міста Брага провів переговори про можливий товариський матч до Дня міста Івано-Франківська між однойменною футбольною командою з Браги та франківським «Тепловиком-Прикарпаття».

9:47
Міському Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді виповнилось 15 років. З цієї наголи працівники Центру організували круглий стіл, до участі в якому запросили міського голову Івано-Франківська Руслана Марцінківа, його заступника Олександра Левицького та депутата міськради Романа Марцінківа.

9:20
У неділю, 18 грудня в м. Долина відбудеться довгоочікувана подія – благословення храму святого апостола Андрія Первозванного Української Греко-Католицької Церкви.

8:54
Спантеличуючи людей приголомшливими звістками, що їх рідні вчинили протизаконні вчинки і можуть потрапити до в’язниці, шахраї видурюють гроші нібито на «вирішення» їх проблем. Люди без перевірки інформації викладають останні заощадження думають, що чим швидше заплатять шахраям, тим швидше залагодять проблеми.

8:32
Косівським відділом прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні за ч. 1 ст. 121(умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України щодо 26-річного місцевого жителя.

8:10
Від ефективного використання власних паливно-енергетичних ресурсів залежить не лише економічна стабільність країни, а й її енергетична безпека. Досягнути цього можна лише шляхом нарощування обсягів видобутку нафти і газу, а також розвитку використання нетрадиційних джерел енергії.

7:39
Запрошуємо Вас на V ювілейну церемонію нагородження спортивно-мистецького свята "Воїн року - 2016", яка відбудеться 15 грудня о 17:00 год. в клубі "Ельдорадо" (вул. Івасюка, 60).

7:17
Відкриття фотовиставки портретів дітей з синдромом Дауна

6:36
15 грудня 2016 року о 10:00 год. в театрі кіно «Люм’єр» (вул. Грушевського, 3) відбудеться святкове дійство «Миколай іде до нас» для  дітей з багатодітних, малозабезпечених та неповних сімей.

Попередній день   Наступний день