Попередній день   Наступний день

22:30
На запрошення громадської спілки «Промінь Україна» і журналу «БізнесWoman» та за партнерської підтримки Центру допомоги учасникам АТО в м.Івано-Франківську та області до Івано-Франківська приїхав гурт DZIDZ’OFF, щоб привітати з передноворічними святами та вручити подаруночки від Святого Миколая дітям напівсиротам, чиї батьки загинули під час бойових дій у зоні АТО.

21:22
Державна фіскальна служба України  у листі від 01.12.2016 № 26021/6/99-99-13-02-03-15 надала роз’яснення щодо нарахування єдиного внеску на суми виплаченої винагороди іноземному громадянину, який не проживає в Україні.

20:58
Як управління Держархбудінспекції поставило підніжку заболотівським підприємцям

20:30
Ресурс «Слово і діло» оприлюднив рейтинги відповідальності українських політиків. Серед них і голови обласних адміністрацій.

20:05
За оперативними даними, за 50 тиждень 2016 року зареєстровано 10920 звернень за медичною допомогою з приводу ГРВІ та грипу (що на 75,4% більше, ніж за попередній тиждень), з них – 7089 дітей у віці 0-18 років, з яких 4294 – школярі (або 39,3% від загального числа звернень за меддопомогою). Госпіталізовано з приводу ГРВІ та грипу – 488 осіб, з них 302 дітей.

19:43
Нещодавно Івано-Франківський міський суд засудив лікаря-стоматолога до двох з половиною років позбавлення волі за зберігання наркотиків в особливо великих розмірах.

19:19
Ключова тема фестивалю, який 24-25 грудня пройде в Івано-Франківську, – мрії, адже саме мрію як меседж гості фестивалю адресуватимуть іванофранківцям.

18:59
Івано-Франківський міський виконавчий комітет наголошує на категоріях населення, які матимуть право пільгового проїзду у громадському транспорті у 2017 році.

18:37
На засіданні виконавчого комітету Калуської міськради при розгляді проекту бюджету Калуша на 2017 рік міський голова Ігор Матвійчук підняв питання передачі медичної субвенції із районного бюджету.

18:05
Державна екологічна інспекція в Івано-Франківській області за підтримки обласної ради та облдержадміністрації отримала фінансування з обласного фонду охорони навколишнього природного середовища в розмірі 100 тис. грн. на покращення матеріально-технічної бази.

17:42
Відбулося засідання комісії з розгляду питань забезпечення безкоштовним навчанням у професійно-технічних та вищих навчальних закладах дітей, батьки яких загинули або постраждали під час масових акцій громадського протесту, або під час Антитерористичної операції.

17:20
Івано-Франківським ВП ГУ НП в Івано-Франківській області встановлюється місце перебування безвісти зниклого громадянина України, жителя Івано-Франківська, Куровця Миколи Івановича.

16:59
Трагічна подія трапилася у с. Липівка, Рогатинського району. Під час розпивання спиртних напоїв між господарем помешкання та гостюючою односельчанкою виник словесний конфлікт на побутовому грунті.

16:35
Будівництво нової поліклініки у Коломиї завершать вчасно, як планували, до кінця року. 

16:05
Ще з дитинства усі мріють потрапити в казку чи стати її частинкою. Таку можливість дає дітям справжній Святий Миколай, що живе в Карпатах. Його маєток розташований у селі Пістинь Косівського району.

15:42
Вчора, об 11.30 надійшло повідомлення про те, що у Снятинському районі (с Турка) чоловік 1958 року покічив з собою, кинувшись під потяг.

15:20
20 грудня о 07:22 в селі Старий Мізунь Долинського району виникла пожежа житлового будинку. Вогнем знищено покриття мансардного приміщення, речі домашнього вжитку. Причина виникнення пожежі  встановлюється.

14:59
20 грудня групою піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС в області  знешкоджено 8 артилерійських снарядів часів ІІ Світової війни в Тисменицькому районі та одну мінометну міну часів ІІ Світової війни на території Івано-Франківської міськради.

14:31
20 грудня, відбулася прес-конференція щодо проведення в Івано-Франківську VIII Різдвяного фестивалю “Коляда на Майзлях”.

14:10
З такою пропозицією звернулась до президії облради депутат Наталія Чаплинська, яка очолює комісію з питань учасників АТО.

13:43
У Калуші незабаром буде встановлено Wi-Fi на головних автобусних зупинках, а за рухом маршрутних автобусів стежитимуть за допомогою GPS-навігаторів.

13:16
Комунальне підприємство «Центр розвитку міста та рекреації» розпочинає прийом заяв на Передноворічний ярмарок, який буде проходити на вул. Дмитра Вітовського з 27 по 30 грудня.

12:48
Особливості пропуску та оподаткування товарів, що переміщуються (пересилаються) через митний кордон України громадянами, визначені розд. XII Митного кодексу України від 13 березня 2012 року № 4495-VI зі змінами і доповненнями (далі – МКУ).

12:20
У селі Красна відбулося урочисте вручення бійцям АТО та родинам військовослужбовців проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок  для будівництва та обслуговування житлового будинку на території Краснянської сільської ради по вулиці Польовій.

11:44
22 грудня о 18.10 в кінотеатрі «Люм’єр» (рубіновий зал) відбудеться благодійний майстер-клас від парфумерного експерта Романа Мандрика. Кошти, виручені за продані квитки, спрямують на потреби Івано-Франківського геріатричного пансіонату.

11:18
За інформацією Посольства України в Сполучених Штатах Америки, Міністерством торгівлі США був оприлюднений календар спеціальної програми бізнес стажувань SABIT ( Special American Business Internship Training Program) на 2017 рік.

10:54
Депутати Франківської облради розглянуть питання щодо звільнення директора ОТБ “Галичина” Ольги Бабій.

10:30
Колишній заступник міністра інфраструктури Олександр Кава заявив, що на автомобільних дорогах України незабаром поставлять нові дорожні знаки.

10:05
32-річний мешканець Калуського району, вчинивши крадіжку, став фігурантом кримінального провадження.

9:40
За активну громадську діяльність, волонтерську допомогу учасникам антитерористичної операції на Сході України та їхнім родинам волонтерів Прикарпаття нагородили почесними грамотами.

8:55
Одна з кращих шкіл країни Українська гімназія №1, що в Івано-Франківську, отримала подарунок від міської влади. Сьогодні, 20 грудня, міський голова Руслан Марцінків передав у користування навчального закладу новий шкільний автобус. Транспорт розраховано на 28 посадкових місць для дітей і додатково оснащено два сидіння для педагогів. Усі місця мають паски безпеки та спеціальні корзини для речей. Салон оснащено мікрофоном та системою звукового оповіщення.

8:30
Програма доступності міста для людей з особливими потребами триває. Вже наступного року в Івано-Франківську в співпраці з ПРОООН з’явиться 76 нових звукових світлофорів

8:06
У п’ятницю, 23 грудня відбудеться дванадцята сесія обласної ради.  Відповідно до затвердженого порядку денного, одним із питань є інформація прокурора Івано-Франківської області про результати діяльності органів прокуратури області за 2016 рік.

7:38
Днями пожежна частина Долинщини оновилася двома автомобілями.

7:12
Днями в рамках підписаної угоди між Верховинською райдержадміністрацією та військово-цивільною адміністрацією міста Мар'їнка Донецької області район відвідали керівник військово-цивільної адміністрації Олександр Тесля та заступник військового комісара в області Юрій Вірановський.

6:38
21 грудня  2016 року о 17.00 год. в концертному залі «Арена-Центр, за адресою: м.Івано-Франківськ, вулиця Незалежності, 46 відбудеться благодійний концерт за участю групи «Плюс».

Попередній день   Наступний день