Попередній день   Наступний день

22:19
Поїздка делегації м.Івано-Франківська до португальської Браги здійснювалась не за бюджетні кошти. Про це йдеться у відповіді керуючого справами Івано-Франківського міськвиконкому Ігоря Шевчука на запит кореспондента «Галичини».

21:27
В Івано-Франківську підсвітили Фортечний провулок. Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив міський голова Руслан Марцінків.

20:55
Сьогодні для оперативної роботи міський відділок поліції отримав новий службовий автомобіль марки Hundai Accent. Передав авто правоохоронцям міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків. Закупівлю здійснили у межах муніципальної програми «Профілактики злочинності».

20:28
З понеділка, 19 грудня,  у коломийських школах і дитсадках відновлять навчальний процес.

20:04
Коломийська філія Державного підприємства ”Укрветсанзавод”  стане самостійним підприємством з подальшою приватизацією у 2017 році. Про це йшлося на засіданні постійної комісії Івано-Франківської облради з питань аграрної політики та земельних відносин.

19:44
“Вифлеємський Вогонь Миру вже прибув у місто Івано-Франківськ. Ст. пл. Уляна Павликівська, Бурх передала Вогонь пластунам станиці Івано-Франківськ, який привезла з міста Відня, де відбулася урочиста передача Вогню усім скаутським організація світу.

19:19
У Рогатині встановлять межі міста.

18:54
Сьогодні, 16 грудня, в Івано-Франківську представники громадянської мережі “ОПОРА” розповіли про проміжні результати спостереження за першими виборами в об’єднаних територіальних громадах Івано-Франківської області.

18:27
Днями у Тлумацькому районі перебував народний депутат України Михайло Довбенко. Його візит розпочався із зустрічі з керівництвом району та міста Тлумача, на котрій було обговорено першочергові завдання у галузі будівництва та житлово-комунального господарства району.

18:05
На Прикарпатті завершено посів озимих культур на площі 92,2 тис. га (на 4,0 тис. га більше минулого року), з них озимого ріпаку 30,6 тис. га.

17:42
Відбулося засідання Громадської ради при Галицькій райдержадміністрації, участь у якому взяли начальник управління міжнародного співробітництва, євроінтеграції, туризму та інвестицій облдержадміністрації Дмитро Романюк та координатор проекту ЄС «Івано-Франківська область – край для туризму» Юрій Боднар.

17:20
19 грудня у Коломиї відбудеться урочисте засвічування міської ялинки.

16:57
У Музеї писанкового розпису відкриється виставка сучасної ікони «Нев`янучий цвіт» львівських митців Остапа Лозинського, Романа Зілінка, Уляни Нищук-Борисяк, Оксани Винничок та Олександра Бриндікова.

16:35
Співробітники Богородчанського відділення поліції викрили 26-річного жителя одного із сіл району, який поцупив сім металевих дисків від сільськогосподарської сівалки, загальною вартістю 3 500 гривень.

16:03
У викраденні мясної консервації з погребу потерпілої жительки одного із сіл району підозрюють близьких сусідів.

15:42
Прокуратурою області забезпечено участь у розгляді судом справи за позовом заступника прокурора м. Івано-Франківська в інтересах держави в особі обласного державного об’єднання спиртової та лікеро-горілчаної промисловості до одного із суб’єктів господарювання про визнання недійсним договору про передання майнових прав на знак для товарів і послуг у співвласність.

15:20
16 грудня о 01:03 оперативно-координаційного центру Управління ДСНС в області надійшло повідомлення від працівників поліції про те, що по вулиці Ребета водій автомобіля "Форд» допустив наїзд на електроопору. Внаслідок ДТП стався витік палива.

14:53
15 грудня виконавчий комітет вирішив внести на розгляд сесії міської ради проект рішенні “Про створення комунального закладу “Івано-Франківський Новий театр”.

14:29
15 грудня департамент молодіжної політики та спорту Івано-Франківської міської ради спільно з Міським центром дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання провели святкове дійство «Миколай іде до нас» для дітей з багатодітних, малозабезпечених та неповних сімей.

14:07
15 грудня 2016 року у бібліотеці-філії №3 (вул. Хоткевича, 52а) відбувся майстер-клас “Ангел свято сповіщає” з виготовленню ангеликів із соломки.

13:41
До Рогатинського відділення поліції звернувся 53-річний мешканець міста Бурштина з повідомленням про те, що на міському ринку в Рогатині, невідома особа вчинила крадіжку з його автомобіля. Через короткий час до поліції з аналогічним повідомленням звернулася ще одна потерпіла.

13:14
У Івано-Франківському облмуздрамтеатрі відбулася благодійна акція «Боже, нам єдність та щедрість даруй», організована головним управлінням Нацполіції в області.

12:43
15 грудня, виконком затвердив види громадських робіт, які відповідають потребам територіальної громади міста та сприяють її соціальному розвитку. Відтак керівники підприємств, установ та організацій мають укласти договори про спільну діяльність з організації громадських робіт з Івано-Франківським міським центром зайнятості.

12:20
У новорічні та різдвяні свята в Надвірній даруватимуть тепло та запалюватимуть серця. З 22 грудня тут стартує проект «Тепле Різдво», покликаний впродовж місяця згуртувати надвірнянців та туристів, подарувати справжнє зимове свято та допомогти хворим діткам.

11:47
Вивели на чисту воду. Активісти Всеукраїнського руху проти політичної корупції “Під контролем” за півроку діяльності викрили більше сотні корупційних вчинків у органах державної влади та місцевого самоврядування. За їхніми підрахунками, загальна сума отриманих хабарів становить понад півмільйона гривень.

11:20
“Сам у дома”, “Іронія долі”, “Вечори поблизу Диканьки” – зніматимуть в Івано-Франківську. Щоправда, лише кавер-версії на популярні новорічно-різдвяні кінострічки. Цього тижня стартував конкурс аматорського відео-шведінгу. Для участі у кіноквесті потріно зібрати команду до 5 чоловік, розповідають організатори, та зняти і змонтувати 5-хвилинну версію фільму. Використовуючи лише смартфон та власну фантазію

10:54
15 грудня, виконком вніс на розгляд сесії міської ради проект рішення «Про міський бюджет на 2017 рік».

10:32
У місті Надвірна в ЗОШ №3 відбулись традиційні “Вечорниці для фронту”, де всі небайдужі мали можливість зліпити українського вареника, який днями поїде до вояків на передову.  Автором ідеї вечорниць для фронту є боєць батальйону “Карпатська Січ”, волонтер  Василь Сенатович. Процесом приготування вареників керувала шкільний кухар Марія Воробець, прес-служба Надвірнянської районної організації ВО «Свобода» .

10:10
Головним лікарем обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф стане директор департаменту охорони здоров’я Мирон Матейко.

9:45
Державна фіскальна служба України у листі від 09.12.2016 р. №39423/7/99-99-15-03-03-17 надала роз’яснення про порядок декларування акцизного податку у зв’язку з внесенням змін до форми декларації акцизного податку та Порядку її заповнення.

9:16
З початку року, за результатами заходів проведених податківцями Прикарпаття спільно з іншими контролюючими органами, роботодавці оформили належним чином трудові відносини з 1694 громадянами. Також свою підприємницьку діяльність зареєстрували 188 фізичних осіб. Про це повідомили в управлінні податків і зборів з фізичних осіб ГУ ДФС в Івано-Франківській області.

8:54
13 -17 грудня 2016 року розпочав свою роботу Міжнародний проект «Коло добра» на тему « Країна див»

8:32
Упродовж року Івано-Франківщина займала 1-6 місця за обсягами виробництва продукції сільського господарства на 100 гектарів сільськогосподарських угідь, темпами зростання обсягів експорту товарів, обсягами капітальних та іноземних інвестицій у розрахунку на одну особу, обсягом прийнятого в експлуатацію житла, темпами погашення заборгованості із виплати заробітної плати.

8:07
Калуська ОДПІ інформує, що відповідно до Постанови Кабінету Міністрів від 09.11.2016р. № 828 внесено зміни до постанови Уряду від 30.10.2008р. № 957 «Про встановлення розміру мінімальних оптово-відпускних і роздрібних цін на окремі види алкогольних напоїв». Постановою № 828 набрала чинності через десять днів з дня її опублікування в газеті «Урядовий кур”єр» 23 листопада 2016р., тобто з 03.12.2016р.

7:39
16 грудня о 16.30 год. в бібліотеці-філії №6 (вул. Вовчинецька, 188) відбудеться свято Миколая “Диво приходить грудневої ночі”.

7:15
У п’ятницю, 16 грудня, о 15.00 год. в приміщенні облдержадміністрації (каб. 321) відбудеться прес-конференція членів комітету Верховної Ради України з питань фінансової політики і банківської діяльності.

6:40
16 грудня 2016 року Івано-Франківський міський центр з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт» проводить міські спортивні змагання серед дітей з функціональними обмеженнями присвячені Дню Святого Миколаяза адресою: м. Івано-Франківськ, вул. Військових ветеранів, 14-а (навчально-реабілітаційний центр).

Попередній день   Наступний день