Попередній день   Наступний день

22:02
Народне свято Андріїв день відзначається 13 грудня. В цей день віряни православної церкви вшановують пам'ять святого Андрія Первозванного, який є рідним братом апостола Петра.

21:23
Пам'ятний знак усім землякам, що пішли захищати Україну, встановили в Коломиї.

20:55
Протягом 49 тижня в області на грип та ГРВІ захворіло 6533 особи, в тому числі 4282 дитини до 17 років, що становить 65,5%.

20:31
11 грудня через падіння дерева на лінію 35-110 кВ «Верховина-Ільці» було відключено від електропостачання більшу частину Верховинського району.

20:10

Голова обласної ради Олександр Сич, відповідно до статті 46 Закону

 України «Про місцеве самоврядування в Україні», підписав розпорядження

 про скликання дванадцятої сесії обласної ради 23 грудня 2016 року

 о 10 годині в залі засідань обласної ради

19:42
Сила духу всупереч фізичним обмеженням. Міський Центр фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт» влаштував черговий відкритий турнір для людей з особливими потребами. Справжні чоловічі змагання з армреслінгу стали для учасників випробуванням на стійкість та моральну зрілість.

19:19
Для забезпечення соціального захисту та допомоги учасникам бойових дій, які захищають незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, і беруть безпосередню участь в антитерористичній операції, вітчизняним законодавством передбачено ряд пільг, в тому числі щодо сплати податків і зборів.

18:55
Про початок прийому конкурсних робіт Держкіно повідомили на офіційному сайті. З 1 лютого до 17 березня 2017 року Держкіно проводитиме консультації, а з 20 березня до 7 квітня – прийматиме документи на конкурс.

18:32
Про це заявив міський голова Руслан Марцінків 13 грудня під час оперативної наради.

18:05
Заступник керівника патрульної поліції Олег Сердюк доповідав про забезпечення громадського порядку та стан збереження комунального майна на території міської ради. Він повідомив, що за тиждень трапилося 4 випадки самогубства.

17:42
Після звільнення з військової служби цих осіб виплата їм пенсій здійснюється з урахуванням додаткової вислуги років від часу повторного прийняття їх на службу до дня демобілізації або звільнення.

17:20
За інформацією головного управління статистики в Івано-Франківській області, ціни на споживчому ринку у листопаді 2016 р. порівняно з попереднім місяцем в Україні зросли на 1,8%, з початку року – на 11,4% (без урахування тимчасово окупованої території Автономної Республіки Крим, м. Севастополя та частини зони проведення АТО), в області – на 0,9% і 9,8%, відповідно.

16:54
Спеціалістами управління безпечності харчових продуктів та ветеринарії головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області проведено засідання «круглого столу», в якому взяли участь представники харчового бізнесу м. Коломиї та Коломийського району.

16:32
Між Івано-Франківським національним технічним університетом нафти і газу та мерією Івано-Франківська підписано Меморандум про створення Центру спільного користування навчальних закладів «Енергетична академія».

16:10
Тисменицькою місцевою прокуратурою забезпечено виконання двох судових рішень у справах за позовами прокуратури про повернення 4,2 га землі лісового фонду.

15:42
12 грудня групою піротехнічних робіт Управління ДСНС в області було знешкоджено один артилерійський снаряд часів ІІ Світової війни, виявлений на території кладовища в урочищі Дем’янів Лаз Івано-Франківської міської ради.

15:20
12 грудня о 13:36 селищі в Солотвин Богородчанського району виникла пожежа господарської будівлі. Вогнем знищено перекриття літньої кухні та 2 т сіна. Попередня причина виникнення пожежі - коротке замикання електропроводки.

14:56
У департаменті агропромислового розвитку облдержадміністрації відбулось останнє засідання обласної конкурсної комісії щодо надання суб’єктам господарювання агропромислового комплексу часткової компенсації відсоткової ставки за залученими у національній валюті банківськими кредитами.

14:31
Оголошено нову підтримку Європейського Союзу для організацій громадянського суспільства та органів місцевої влади (бюджет €9,75 млн)

14:04
Союз Молодих Кінематографістів України розпочинає національний культурно-патріотичний кінопроект «Слава Україні! – Героям Слава!». Проект підтримано: Міністерством культури України, Міністерством оборони України, Міністерством освіти і науки України, Національною кіностудією художніх фільмів ім. Довженка, літературним конкурсом «Коронація Слова» та місцевими адміністраціями.

13:38
Про крадіжку алкоголю та продуктів харчування у поліцію повідомила продавець одного із магазинів, що в місті Бурштині. Поліцейські встановили особу зловмисника та проводять відповідні заходи по встановленню місця його перебування.

13:11
Масове вирубування лісу може призвести до екологічної катастрофи. А сприятиме цьому можливе припинення дії мораторію на експорт “кругляка”. Прикарпатські депутати звернулися до Уряду, Кабміну та Президента України із проханням не скасовувати мораторій.

12:44
Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області спільно з керівництвом заповідника «Чорний ліс» провело практичний тренінг у мисливських угіддях заповідника з мисливствознавцями та єгерями щодо недопущення та профілактики африканської чуми свиней та сказу тварин.

12:15
Днями у Прикарпатському національному університеті імені Василя Стефаника відбулася Всеукраїнська наукова конференція «Перші Грабовецькі історичні читання» на тему: «Академік Володимир Грабовецький - вчений, громадський діяч».

11:42
За підсумками роботи навчальних закладів у 2015-2016 нfвчальному році, з метою стимулювання, підтримки та заохочення, кращих спортсменів області відзначено грошовими нагородами.

11:18
Під керівництвом першого заступника голови облдержадміністрації Марії Савки, за участю директора департаменту фінансів ОДА Ірини Мацькевич та голови постійної комісії обласної ради з питань бюджету, фінансів та податків Миколи Палійчука відбулося громадське обговорення основних показників проекту обласного бюджету на 2017 рік.

10:55
Днями група прикарпатських лікарів знову вирушає в Луганську область, щоб надавати медичну допомогу військовим та цивільному населенню в зоні АТО. Таку роботу ініціював головний лікар Центральної міської клінічної лікарні Тарас Масляк, який під час військової служби бачив нестачу медичних працівників на цій території країни.

10:29

В Івано-Франківську збудують підняте перехрестя на розі вулиць Довгої та Слов’янської. Про це у соцмережі повідомив Мирослав Федорків, заступник начальника відділу дорожньої інфраструктури департаменту житлового, комунального господарства та благоустрою Івано-Франківської міської ради.


10:06
у центральній частині міста стартував новорічно-різдвяний ярмарок. Там можна буде придбати сувеніри, новорічні іграшки, купити та почастувати домашні сири, м’ясо, мед, та багато іншого.

9:42
Працівники Рожнятівського відділу поліції викрили зловмисника, який здійснив крадіжку з підсобного приміщення господарства мешканця одного із сіл району. Сума викраденого становить близько 2700 гривень.

9:20
Калуські правоохоронці виявили підозрілого перехожого. Під час поверхневого огляду в чоловіка знайшли та вилучили пакет із наркозіллям.

8:53
Напередодні світлого свята Дня Святого Миколая відбудеться благодійний проект "Подаруй дітям свято!".

8:35
Калуською місцевою прокуратурою внесено подання в порядку ч.3 ст. 65 Закону України «Про запобігання корупції» начальнику управління освіти, молоді та спорту Долинської РДА.

8:10
Надвірнянською місцевою прокуратурою підтримано державне обвинувачення у кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого  ч. 2 ст. 342 (опір працівникові правоохоронного органу) та ч.2 ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу)  КК України щодо раніше судимого мешканця району.

7:41
У вівторок, 13 грудня, о 13.00 в приміщенні Торгово-промислової палати відбудеться зустріч Консула Аргентинської Республіки в Україні Арієля Макса Санчеса Ромеро з діловими колами Прикарпаття, проведення презентації на тему «Аргентина: стратегічний напрямок інвестицій»

7:10
У вівторок, 13 грудня,  о 10.15 год. в приміщенні облдержадміністрації (каб. 321) відбудеться прес-конференція Консула Аргентинської Республіки в Україні Арієля Макса Санчеса Ромеро.

6:39
13 грудня 2016 року о 8.30 в залі засідань МВК (311 каб.) відбудеться щотижнева оперативна нарада у міського голови

Попередній день   Наступний день