Попередній день   Наступний день

18:09 | Коментарів: 1
Сьогодні, 30 грудня, виконком затвердив порядок розміщення вивісок в Івано-Франківську.

17:43
Слідчі прокуратури Івано-Франківської області спільно зі співробітниками Управління захисту економіки ДЗЕ Національної поліції задокументували факт вимагання та одержання неправомірної вигоди групою посадових осіб фіскальної служби.
Так, на хабарі у 2 тисячі доларів США викрито посадовців ГУ ДФС в області та Державної податкової інспекції у місті Івано-Франківську ГУ ДФС в області.

17:20
Маленькою коломиянкою Богданкою відтепер опікуватиметься держава.

16:57
На виконання розпорядження міського голови у грудні 2016 року в місті Коломия проведено моніторингові обстеження закладів громадського харчування і продовольчої торгівлі міста з метою перевірки дотримання ними вимог ЗУ «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів.

16:31
Вже два роки в Івано-Франківську діє Лікувально-діагностичний центр святого Луки Івано-Франківського Архієпархіального Управління Української Греко-Католицької Церкви.

16:03
Сьогодні заступник голови облдержадміністрації Ігор Пасічняк із робочою поїздкою побував на Рожнятівщині. Управлінець спільно з головою РДА Іриною Люклян, педагогічним колективом та жителями с. Сваричів взяли участь в урочистому відкритті додаткової групи у ДНЗ «Колобок».

15:42
Новорічна красуня у горщику. Її можна придбати, а після свят повернути до лісу. Таку послугу пропонують в Івано-Франківському насіннєво-селекційному центрі. Тут кажуть, це такі собі ясла для саджанців. Загалом, в лісгоспі вирощують понад сотню різновидів декоративних та лісових дерев.

15:20
29 грудня о 13:20 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на горі Говерла біля селища Ворохта Яремчанської міськради заблукали 2 туристів з Києва.

14:50
29 грудня о 14:50 в Івано-Франківську по вулиці Вовчинецькій горів автомобіль «ВАЗ 2115». Вогнем пошкоджено моторний відсік автомобіля. Попередня причина виникнення пожежі - коротке замикання електропроводки.

14:31
29 грудня  відбулася презентація результатів вимірювання Індексу публічності місцевих рад від громадянської мережі ОПОРА.

14:05
01.01.2017 року о 13.30 год. розпочнеться піша хода громадськості міста за маршрутом: Вічевий майдан – вул. Незалежності – вул. Степана Бандери – Європейська площа. О 14.00 год. на Європейській площі відбудеться святкове віче з нагоди  108-ї річниці від Дня народження Степана Бандери. О 15.00 год. у Центрі патріотичного виховання учнівської молоді імені Степана Бандери буде проведена урочиста академія з нагоди 108-ї річниці від дня народження Степана Бандери.

13:40
Громадське партнерсво “За прозорі місцеві бюджети” оприлюднило результати місячного моніторингу прийняття місцевих бюджетів 2017 року. Дослідження провели більш, ніж у 30 містах України.В результаті моніторингу Івано-Франківськ посідає середні позиції рейтингу.

13:16
З повідомленням про шахрайські дії прикарпатки до Івано-Франківського відділу поліції звернувся 40-річний місцевий житель. За цим фактом поліція розпочала кримінальне провадження.

12:45
Впродовж двох днів 27 та 28 грудня в легкоатлетичному манежі Івано-Франківського коледжу фізичного виховання Національного університету фізичного виховання і спорту України відбувся новорічний чемпіонат Івано-Франківської області з легкої атлетики та відкритий новорічний чемпіонат міста Івано-Франківська у приміщенні.

12:19

Івано-Франківськ витратить рекордні кошти на новорічно-різдвяні свята


11:48
В облдержадміністрації відбулася прес-конференція головного редактора першого Всеукраїнського журналу «Антикорупційний вісник «Ваша Надія» Федора Олексюка.

11:19
Під керівництвом заступника голови обласної державної адміністрації Ігоря Пасічняка та директора департаменту охорони здоров’я ОДА Мирона Матейка, за участю головних лікарів обласних закладів охорони здоров’я, ЦРЛ, ЦМЛ і лікувальних закладів Івано-Франківська відбулося засідання колегії профільного підрозділу.

10:57
Під час проведення рейду на ринку по вул. В. Стуса інспекторами з благоустрою було помічено дві підозрілі сумки до яких протягом 40 хвилин ніхто не підходив.

10:33
До Косівського РЦСССДМ з проханням про допомогу звернулася жителька с.Баня-Березів, Сулятицька Оксана Михайлівна, 1986 р.н., яка є багатодітною матір’ю.

10:05
Кабінет міністрів України затвердив виплату академічних стипендій студентам вищих навчальних закладів на підставі рейтингу та мінімальну стипендію на рівні 1100 грн з 2017 року. Відповідне рішення було прийнято на засіданні уряду в середу.

9:40
З 1 січня 2017 року  втрачає чинність стаття 209 Податкового кодексу України, яка регламентує спеціальний режим оподаткування діяльності у сфері сільського та лісового господарства, а також рибальства. Про це нагадує відділ обслуговування платників Головного управління ДФС в Івано-Франківській області.

9:19
За підсумками 2016 року Івано-Франківською митницею ДФС очікувані надходження митних платежів до державної казни складуть 1,7 млрд.грн., що на 29 % більше, ніж за аналогічний період минулого року. Про це повідомив під час прес-конференції в.о. начальника Івано-Франківської митниці Левко Прокіпчук.

8:52
Засідання провели у повному складі її членів. Порядком денним було обговорення питань щодо організації та проведення відбору кандидатів на службу в поліцію.

8:30
Івано-Франківський відділ поліції ГУНП в області оголосив у розшук Бєлоусова Василя Євгеновича 1974 р.н., уродженця та жителя міста Івано-Франіквська.

8:09
Напередодні та у дні новорічних і різдвяних свят усі служби області мають посилити контроль щодо уникнення надзвичайних ситуацій.

7:21
Заступник голови обласної державної адміністрації Ігор Пасічняк взяв участь у селекторній нараді щодо підвищення рівня мінімальної зарплати з 1 січня 2017 року.

7:14
30 грудня о 11.00 год. в залі засідань МВК (к.311) відбудеться засідання виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради.

6:43
30.12.2016р. о 10.00 год в залі засідань виконавчого комітету Івано–Франківської міської ради відбудеться урочисте нагородження спортсменів, тренерів та провідних фахівців у галузі фізичної культури та спорту за підсумками 2016року.

Попередній день   Наступний день