Попередній день   Наступний день

22:17
27 грудня представники самоназваної «ДНР» вранці передали керівнику українського Центру звільнення полонених «Офіцерський корпус» Володимиру Рубану двох заручниць. Про це Opens external link in new windowГромадському повідомив Володимир Рубан.

21:25
Департамент культури Івано-Франківської міської ради замовив послуги з організації фестивалю "Новорічні витребеньки-2017".

20:53
Бойові втрати української армії у 2016 році склали 211 бійців.

20:33
Прикарпатський журналіст та письменник Богдан Скаврон оголошує збір коштів на збірку нарисів та репортажів з Карпат та Прикарпаття “Гори і люди”.

20:08
25 грудня близько 3-ї години ранку на вулиці Івасюка патрульні почали переслідувати Mitsubishi Lancer, водій якого проігнорував вимогу про зупинку та почав тікати. Наздогнали порушника у селі Вікторів Галицького району – він вчинив ДТП з патрульним автомобілем.

19:41
Коломияни повернулися із Польщі.

19:18
На сесії Коломийської міськради прийняли бюджет Коломиї на 2017 рік. Це основний фінансовий документ Коломиї, за яким житиме місто цілий наступний рік.

18:57
Про це заявив перший заступник міського голови Микола Вітенко 27 грудня під час оперативної наради.

18:32
Про це повідомив начальник управління земельних відносин Кирило Обладан сьогодні, 27 грудня, під час оперативної наради.

18:05
Сьогодні, 27 грудня, в Івано-Франківську розповіли про два роки діяльності громадського ресторану Urban Space 100.

17:47
До чергової частини Калуського відділу поліції звернувся 57-річний місцевий мешканець. Чоловік повідомив, що з його домоволодіння викрадено телевізор марки "Самсунг".

17:20
До Галицького відділення поліції звернулася мешканка одного із сіл району. Жінка повідомила про те, що з її господарського приміщення невідома особа вчинила крадіжку спортивного велосипеда іноземного виробництва вартістю близько 2 000 гривень.

16:53
Питання переробки відходів продукції тваринного походження, котрих, до слова, на Прикарпатті щороку утворюється біля 5,5 т, є надзвичайно актуальним.

16:31
Головне управління статистики інформує, що посів озимих культур на зерно та зелений корм під урожай 2017р. сільськогосподарськими товаровиробниками області проведено цьогоріч на площі 92,2 тис. га, що на 4,6% більше, ніж у попередньому році, у т.ч. аграрними підприємствами засіяно 68,9 тис.га (на 5,9% більше), господарствами населення – 23,3 тис.га (на 0,7% більше).

16:05
Якщо сума зекономлених субсидій за комунальну послугу більша, ніж обов’язковий щомісячний платіж, і в платіжці відображено «до сплати: 0», то субсидіанти, а це в основному ті, які ведуть економне енергоспоживання, мають право не сплачувати додаткові кошти за спожиті газ, тепло, електроенергію чи воду.

15:44
26 грудня о 14:14 в місті Калуш виникла пожежа в гаражному приміщенні в двохповерховому житловому будинку. Вогнем знищено речі домашнього вжитку, пошкоджено компресор, дерев’яний стелаж. Попередня причина виникнення пожежі - коротке замикання електропроводки.

15:20
26 грудня групою піротехнічних робіт Управління ДСНС в Івано-Франківській області знешкоджено  25 артилерійських снарядів, 2  мінометні міни, 2 ручні гранати часів ІІ Світової війни, виявлені в селі Михалків Жукотинської сільської ради Коломийського району.

14:58
25 грудня о 22:07 до оперативно-координаційного центру Управління ДСНС в Івано-Франківській області надійшло повідомлення про необхідність надання допомоги в проведенні пошуково-рятувальних робіт в районі гори Говерла на території Яремчанської міської ради Івано-Франківської області. Тридцятилітній житель міста Чернівці 25 грудня близько 15:00, здійснюючи сходження на Говерлу з села Лазещина Закарпатської області, втратив орієнтування та заблукав.

14:29
Інформацію щодо проведення міжнародних виставково-ярмаркових заходів, форумів, бізнес-зустрічей, економічних місій, запланованих на  2017 рік,  а також пропозицій іноземних компаній з налагодження співпраці розміщено в розділі «Обласна державна адміністрація» підрозділів «Структура ОДА», «Управління міжнародного співробітництва, євроінтеграції, туризму та інвестицій»,  «Міжнародні виставково-ярмаркові заходи» та «Пропозиції іноземних фірм щодо співпраці» за посиланнями – Перелік міжнародних виставково-ярмаркових заходів, форумів, бізнес-зустрічей, економічних місій на 2017 рік та Пропозиції іноземних фірм щодо співпраці.

14:04
Станом на 26 грудня опалювальний осінньо-зимовий період проходить безпроблемно.

13:43
 Передноворічні подарунки отримали два відділення Калуської центральної районної лікарні, — написала у своїй facebook-сторінці заступник міського голови м. калуша з медичних питань Наталія Табачук. — Колективу кардіології, як і обіцяв міський голова Ігор Матвійчук, вручили новісінький кардіограф вітчизняного виробництва (м.Харків).

13:18
Архітектурні скарби Івано-Франківська – у світлі ночі. Ренесансний Колегіальний костьол відтепер підсвічений. Для цього комунальники використали понад три десятки сучасних лед-світильників. Робота практично філігранна, каже дирекція “Міськсвітла”

12:46
200 літрів вареників для українських військових у зоні АТО наліпили рогатинці. Упродовж двох днів у їдальні Рогатинського державного аграрного коледжу під керівництвом кваліфікованих майстрів і кухарів їх робили викладачі і студенти, а також кілька господинь із району, та працівники міськміжрайонного управління лабораторного центру МОЗ України.

12:18
Майже двісті дітей взяли участь у традиційних дитячих змаганнях “Новорічні старти”, які дев’ятий рік поспіль проводить баскетбольний клуб “Говерла”

11:42
Як повідомили в управлінні податків і зборів з фізичних осіб ГУ ДФС в Івано-Франківській області, за січень - листопад 2016 року до зведеного бюджету Івано-Франківщини надійшло 2006,1 млн. грн.  податку на доходи фізичних осіб. Це на 684,8 млн. грн. більше у порівнянні з аналогічним періодом 2015 року.

11:18
Ректор Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника планує оскаржити рішення Івано-Франківської міської ради щодо передачі спорткомплексу "Олімп" у комунальну власність. Про це йдеться у листі за підписом ректора ПНУ Ігоря Цепенди, який він відправив міському голові Івано-Франківська Русланові Марцінківу.

10:55
Виявляється, ретрохвороба прогресує і в Калуші. А коли хворих назбирується на цілу палату, то вони об‘єднуються в громадську організацію.

10:29
Днями департаментом освіти, науки та молодіжної політики обласної державної адміністрації передано для загальноосвітніх навчальних закладів області 869 одиниць комп’ютерного обладнання з ліцензійним програмним забезпеченням, які отримані від Міністерства освіти і науки України, передає прес-служба Івано-Франківської ОДА.

10:05
26 грудня в Івано-Франківській обласній універсальній науковій бібліотеці імені Івана Франка відбулась презентація проекту “Назустріч письменнику”. Проект покликаний познайомити галичан з сучасною літературою краю, а також здійснити своєрідний зріз знань прикарпатців про письменників нашого краю.

9:42
24 грудня 52-річна місцева жителька прийшла в пункт обміну валюти, щоб збути 200 доларів США (2 купюри по 100) взамін на національну валюту. Проте касир вказала жінці, що банкноти містять ознаки підробки. Спантеличена почутим, жінка запропонувала касиру викликати поліцію.

9:19
Прикарпатські правоохоронці знищили вогнепальну та холодну зброю, що була речовим доказом у розслідуваних кримінальних провадженнях, а також ту, яку добровільно здали громадяни.

8:57
Старе приміщення через аварійний стан уже понад 10 років було закрите. За півроку в частині недобудованого адмінбудинку було проведено реконструкцію під заклад культури.

8:34
Під керівництвом заступника голови – керівника апарату облдержадміністрації Валерія Крецула відбулася семінар-нарада з питань функціонування новоутворених об’єднаних територіальних громад.

8:08
Упродовж 24 та 25 грудня 2016 року працівники прокуратури Івано-Франківської області спільно із співробітниками Управління захисту економіки провели ще 6 санкціонованих обшуків у закладах, які діяли під прикриттям інтерактивних та розважальних клубів.

7:42
Прокуратурою Івано-Франківської області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст.212 ( ухилення від сплати податків) КК України.

7:18
Друзі!!! Колектив Нового театру звертається до всіх і кожного!!! Потрібна наша спільна допомога!!!
Володимир Кучинський – український режисер,художній керівник Львівського театру імені Леся Курбаса терміного потребує допомоги! Діагноз – гострий лейкоз.

6:36
27 грудня 2016 року о 8.30 в залі засідань МВК (311 каб.) відбудеться щотижнева оперативна нарада у міського голови

Попередній день   Наступний день