Попередній день   Наступний день

22:12
У селі Тяпче Долинського району урочисто відкрили водопровід.

21:21
Відповідно до ст. 67, 73 Кодексу законів про працю України, в січні 2017 року  змінено графік прийому громадян у Центрі надання адміністративних послуг м.Івано-Франківська та його територіальних підрозділах.

20:56

Секретар Івано-Франківської міської ради Оксана Савчук спільно з директором Департамент культури Надією Загурською оглянули результат проведених робіт у дитячій художній школі.


20:34
У Друкарні “Місто НВ” в межах обласної програми підтримки книговидання вийшла нова книга поезій прикарпатського поета, нашого колеги Олександра Букатюка “МАДОННА МИРУ (рЕволюція духу)”. Книга є логічним продовженням попередньої збірки поета “Мадонна Майдану”, проте це вже інша поезія, глибша і ширша у своєму поетичному вимірі.

20:05
Свято для дітей. Його напередодні різдвяно-новорічних свят влаштували актори обласного муздрамтеатру. Ще у холі маленьких глядачів зустрічали герої різних казок. У центрі – Зимонька та Морозенко. Актори кажуть, виступати для дітей – це одне задоволення.

19:45
В Івано-Франківському міському пологовому будинку відбулося відкриття нового пологового залу.

19:20
28 грудня приблизно о 17.15 29-річний водій, керуючи автомобілем "ВАЗ-2121", рухався прямою ділянкою автодороги Н-10, що в с. Раківчик, Коломийського р-ну, в напрямку м. Івано-Франківськ та мав намір виконати розворот ліворуч, щоб далі слідувати прямою ділянкою автодороги Н-10 в напрямку м. Коломия.

18:58
28 грудня о 18.30 до Івано-Франківського МВ У ДСНС в області від Івано-Франківської регіональної державної лабораторії ветеринарної медицини надійшло повідомлення про те, що 6 грудня в приватному господарстві по вул. Цьоклера  в м. Івано-Франківську громадянина (вік близько 40 років) покусала хвора кішка.

18:29
Сьогодні, 29 грудня, у краєзнавчому відділі Центральної бібліотеки Івано-Франківська, що знаходить на вулиці Гетьмана Мазепи, 3 відбулося відкриття громадського краєзнавчого музею Івана Франка.

18:04
27 грудня близько 18.30 год. 31-річний водій автомобіля “ВАЗ 2109, рухаючись проїзною частиною дороги вул. Крихівецька в напрямку вул. Довженка у м. Івано-Франківську, проявив неуважність, внаслідок чого допустив наїзд на пішоходів: 1937 та 1941 років народження.

17:42
Попереду новорічні та різдвяні свята. Щоб вони принесли в кожну родину тільки радість та задоволення, поліція Прикарпаття нагадує водіям – керування транспортними засобами напідпитку неприпустимо.

17:17
Прокуратура Івано-Франківської області забезпечила участь у розгляді судом справи за позовом першого заступника керівника місцевої прокуратури в інтересах держави в особі в особі управління Пенсійного  фонду України в місті Івано-Франківську до одного із суб’єктів господарювання про стягнення заборгованості.

16:51
Надвірнянською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ст. 246 (незаконна порубка лісу) КК України.

16:28
Городенківська міська рада отримала новий автомобіль «Івеко» для вивезення твердих побутових відходів. Транспорт придбано за сприяння депутатів Івано-Франківської обласної ради Богдана Кобилянського, Івана Приймака, Андрія Левковича, Василя Мельничука, Івана Візінського.

16:08
У зв’язку з об’єднанням територіальних громад сіл, селищ, міст з 3 січня 2017 року Державною казначейською службою України відкриваються рахунки для зарахування надходжень до бюджетів Білоберізької об’єднаної територіальної громади Верховинського району згідно із переліком видів надходжень та рівнів бюджетів, повідомили в Головному управлінні ДФС в Івано-Франківській області.

15:40
За даними Українського гідрометеорологічного центру, 29-30 грудня в горах Львiвської областi та у високогiр’ї Iвано-Франкiвської і східної частини Закарпатської областей зберігається значний (III) рiвень лавинної небезпеки.

15:18
 28 грудня об 11:02 в селі Надорожна Тлумацького району виникла пожежа житлового будинку. Вогнем пошкоджено перекриття житлового будинку. Причина виникнення пожежі - порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.

14:55
Тренажери просто неба. В Івано-Франківську відкрили спортивний майданчик. З обладнанням для силових вправ. Тут можна підкачати м’язи на відкритому повітрі. Створення вуличної тренажерної зали ініціювали викладачі та студенти ПНУ. Реалізували проект за рахунок коштів міської цільової програми «Бюджет участі». Майданчик обійшовся у 50 тисяч гривень.

14:30
Їх надихнула сама природа… Прикарпатські художники перенесли красу рідних пейзажів на полотна. На виставці «Наш рідний край» представили понад півсотні живописних картин. Їх, розповідають митці, писали з натури.

14:04
Відповідно до Закону України від 31 травня 2016 року № 1389-VIII «Про внесення зміни до підрозділу 5 розділу XX «Перехідні положення» Податкового кодексу України щодо стимулювання розвитку ринку вживаних транспортних засобів» (далі – Закон № 1389) з 01 серпня 2016 року тимчасово, до 31 грудня 2018 року, встановлені знижені ставки акцизного податку на автомобілі легкові, що використовувалися.

13:41
Начальник Головного управління ДФС в Івано-Франківській області Ірина Столярик під час прес-конференції для провідних засобів масової інформації області розповіла про результати роботи податківців у 2016 році та пріоритети діяльності у наступному році.

13:13
Івано-Франківське обласне управління водних ресурсів продовжує надавати послуги по виготовленню проектів на паспортизацію ставків і водойм.

12:49
28 грудня перший заступник голови Галицької районної державної адміністрації Микола Попович спільно з головою районної ради Павлом Андрусяком урочисто вручили ключі від квартири дитині, позбавленій батьківського піклування, Панчію Івану Петровичу.

12:20
Т. в. о. директора департаменту соціальної політики облдержадміністрації Віталій Яворський публічно прозвітував про проведену роботу щодо надання соціальних гарантій учасникам АТО у 2016 році.

11:47
1 січня українці відзначатимуть 108-у річницю з дня народження провідника ОУН Степана Бандери. Основні дійства відбудуться на території історико-меморіального музею його імені, що в Старому Угриневі Калуського району.

11:19
Вже 30 грудня о 13:00год. в Івано-Франківську від зупинки «Обласна лікарня» до Європейської площі вирушить перший тролейбус за новим маршрутом №8.

10:57
Натовп, тиснява, черги – улюблені місця промислу кишенькарів. Серед десятків людей, заклопотаних підготовкою до свят, злодії нишпорять по ваших кишенях і сумочках, при цьому залишаються вами непоміченими.

10:30
До Тисменицького відділу поліції надійшло повідомлення від 35-річного мешканця одного із сіл району про те, що невідома особа вчинила крадіжку з його новобудови.

10:06
Коломийським відділом поліції ГУ НП в Івано-Франківській області розшукується безвісно зниклий Обушак Василь Миколайович 1964 р.н. житель с. Воскресінці Коломийського району.

9:43
Відповідно до постанов НКРЕКП № 2021 від 24.11.2016 та № 2210 від 15.12.2016, починаючи з 1 січня 2017 року, електроенергія для міського електричного транспорту подорожчає в середньому на 45 %, а для потреб зовнішнього освітлення на 40 %.

9:20
28 грудня в Івано-Франківську відбулись громадські обговорення проекту рішення виконавчого комітету міської ради «Про тарифи на послуги з користування майданчиками для платного паркування».

8:58
На Франківщині випало півметра снігу.

8:27
За інформацією головного управління статистики, у листопаді підприємствами і організаціями області використано 122,9 млн.м3 газу природного, 454,5 тис.т кам’яного вугілля, 6,4 тис.т палива дизельного, 1 тис.т бензину моторного та 0,1 тис.т нафти сирої, включаючи газовий конденсат.

8:04
У рамках проекту «Івано-Франківська область – край для туризму» та в межах затвердженого плану закупівлі товарів, робіт і послуг, що купуються за кошти міжнародної технічної допомоги, планується здійснити будівельно-монтажні роботи.

7:39
У четвер, 29 грудня, о 14.00 год. в приміщенні облдержадміністрації (каб. 321) відбудеться презентація першого Всеукраїнського журналу «Антикорупційний вісник «Ваша Надія», заснованого Громадсько-соціальним інформаційним агентством «Ваша Надія».

7:13
Богородчанським відділом прокуратури підтримано державне обвинувачення у кримінальному провадженні за ч.2 ст.289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) КК України щодо 34-річного жителя міста Києва.

6:40
29 грудня 2016р. з нагоди 160-ї річниці народження Івана Яковича Франка, відбудеться відкриття громадського краєзнавчого музею Івана Франка на базі краєзнавчого відділу Центральної бібліотеки м. Івано-Франківська.

Попередній день   Наступний день