Попередній день   Наступний день

22:24
До Калуського відділу поліції звернулась місцева мешканка та повідомила, що невідома особа проникла до приміщення магазину та викрала 8 000 гривень та спиртні напої.

21:30
Сьогодні, 22 грудня, розпочалася сесія Івано-Франківської міської ради. Депутати  прийняли рішення “Про створення комунального закладу “Івано-Франківський Новий театр”.

20:53
Сьогодні, 22 грудня, розпочалася 9 сесія Івано-Франківської міської ради.

20:32
У ПАТ «Прикарпаттяобленерго» відбулися урочисті заходи з нагоди професійного свята працівників енергетики та електротехнічної промисловості України.

20:10
На виставку-конкурс новорічно-різдвяних атрибутів та іграшок подали свої роботи учні 22-х навчальних закладів Тлумача та району. Всього у Тлумацькому Будинку дитячо-юнацької творчості розмістилося 170 експонатів, авторам яких — від 6 до 14 років. Для виготовлення різдвяних дідухів, віночків, оберегів вони використали різні матеріали: дерево, лозу, солому, трави, тканини, папір, плодові кісточки, насіння злаків

19:44
“Укрзалізниця” отримала підтвердження від польських залізниць про призначення курсування нового швидкісного потяга Інтерсіті+ № 705/706 Київ – Львів – Перемишль.

19:20
Днями відбувся конкурс на посаду генерального директора Національного музею народного мистецтва Гуцульщини та Покуття ім. Йосафата Кобринського, що у Коломиї.

18:56

Сьогодні, 22 грудня, церкви східного обряду відзначають свято Зачаття Праведною Анною Пресвятої Богородиці. Інколи його називають простіше – Зачаття Святої Анни. 


18:32
Як повідомили в Головному управлінні ДФС в Івано-Франківській області, з метою зменшення тіньового обігу підакцизних товарів на теренах області впродовж січня-листопада 2016 року податківці провели 410 перевірок торговельних підприємств, які здійснюють реалізацію алкогольних напоїв, тютюнових виробів.

18:05
Комунальне підприємство «Івано-Франківськміськсвітло» закупило ялинкові електричні гірлянди для прикрашання новорічних ялинок.

17:39
Коломийська малеча зможе відвідувати християнський дитячий садок.

17:18
Сьогодні, 22 грудня, в Івано-Франківську розпочалось засідання сесії міської ради.

16:57

Сьогодні, 22 грудня,на початку сесії міський голова нагородив бійців АТО. Зокрема, нагороду отримав і колишній очільник «Правого сектору» на Прикарпатті Василь Абрамів.


16:34
До відділу поліції звернувся працівник одного із магазинів міста, який повідомив про те, що невідома особа вчинила крадіжку мобільного телефону марки "Iphone 5S" вартістю в декілька тисяч гривень.

16:06
21 грудня до поліції надійшло повідомлення про вчинення ДТП у с.Вістова Калуського району.

15:40
На базі обласної клінічної лікарні відбулась нарада за участю головного спеціаліста департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації з терапії Лариси Боришкевич, головного спеціаліста ДОЗ ОДА з хірургії Володимира Пилипчука, позаштатного спеціаліста ДОЗ ОДА з організації стаціонарної допомоги Андрія Гулія та заступників головних лікарів з медичної частини.

15:19
Проходить другий день наради у місті Києві «Реформа системи охорони здоров’я в 2017 році: план дій; комунікація для населення, комунікація для медичної громади».

14:58
21 грудня о 15:42 в Івано-Франківську по вулиці Молодіжній горіло побутове сміття в сміттєвих контейнерах. Попередня причина виникнення пожежі – не обережне поводження з вогнем невстановленої особи.

14:30
20 грудня 2016 року в 14-00 год. в навчально-реабілітаційному центрі, що по вул. Г. Хоткевича, 52-а, відбулися спортивні змагання серед дітей з обмеженими можливостями присвячені Дню Святого Миколая, які організував Івано-Франківський міський центр з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт». В змаганнях приймали участь діти з особливими потребами (всього 35 дітей).

14:02
За участю головного архітектора області Миколи Дорошенка відбулося засідання колегії управління містобудування та архітектури. На захід були запрошені головні архітектори міст та районів області.

13:39

Тлумаччанка Марія Михайлівну Мозиль народилася у день святого Миколая, але ціле століття тому — 19 грудня 1916 року. З поважним ювілеєм жінку привітали працівники районного управління соцзахисту та центру надання соціальних послуг, побажавши доброго здоров’я, втіхи від дітей, онуків та правнуків і радості від кожного наступного прожитого дня.

 


13:13
Указом Президента України Петра Порошенка №563/2016 «Про призначення стипендій Президента України для видатних спортсменів із паралімпійських і дефлімпійських видів спорту та їх тренерів» відзначено срібного призера чемпіонату світу 2015 року з легкої атлетики у розмірі 9 тисяч гривень прикарпатця Романа Месика.

12:43
Перебуваючи у Коломийському районі, перший заступник голови обласної державної адміністрації Марія Савка спільно з головою райдержадміністрації Любомиром Глушковим відвідали центр госпітального округу та оглянули обсяги виконаних ремонтних робіт на об’єкті.

12:19
В Україні з 1 січня здешевшає  більшість ліків. Перш за все мова йде про препарати для людей з серцево-судинними хворобами, бронхіальною астмою і цукровим діабетом.

11:45
Новий рік для багатьох українців буде святом недешевим, роблять висновок експерти, які вже встигли порахували, на скільки зросли ціни на деякі традиційні для новорічного свята продукти. Це добре видно за так званим «індексом олів’є», коли індикаторами є продукти, що входять до складу цього популярного салату.

11:22
На базі фізкультурно-спортивного комплексу “Локомотив” в місті Одеса відбувся чемпіонат України з боксу серед юніорів

10:58
«Боже, нам єдність та щедрість даруй». У Народному домі Коломиї відбувся благодійний захід на підтримку бійців, які служать в зоні АТО.

10:30
У ніч на середу парламент ухвалив державний бюджет на 2017 рік.

10:10
Новорічні віншування, театралізовані дійства, серед яких — “Ми тихо заходимо в казку”, що минулоріч стало улюбленим у районної дітвори, ювілейні програми, етнографічні подорожі, новорічні “катавасії” та інформаційні мозаїки — таким буде святковий місяць у Калуському районі. Заходи відбудуться під патронатом голови Калуської РДА Наталії Бабій.

9:43
Раніше судимий 49-річний мешканець одного із сіл району підозрюється у викраденні з господарства односельчанина свійських тварин.

9:20
До Богородчанського відділення поліції звернувся 38-річний мешканець одного із сіл району з повідомленням про те, що він затримав «на гарячому» невідомого, який вчинив крадіжку з магазину.

8:55
Прокуратурою Івано-Франківської області підтримано державне обвинувачення щодо шести молодих хлопців, які вчинили серію крадіжок, грабежів та розбій у Надвірнянському районі.

8:31

22грудня о 18:00 у кав’ярні Cinema Coffee, що на  площі Ринок 18, переможці першого конкурсу шведінгів команда VJ group Cube будуть ділитися секретами зйомки аматорського кіно.


8:05
У четвер, 22 грудня, об 11 год. в приміщенні облдержадміністрації (каб.321) відбудеться  урочисте нагородження кращих спортсменів, учнів загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів області, та керівників, методистів, тренерів, викладачів навчальних закладів за підсумками спортивно-масової роботи навчальних закладів у 2015-2016 навчальному році та з нагоди відзначення 15-ої річниці з дня створення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України.

7:40
22 грудня о 16:00 Театр ім. Івана Франка, (Незалежності 42, Івано-Франківськ) відбудеться презентація книги Олега Вергеліса “Українська драма. Епізоди”.

7:13
22 грудня о 10:00 у Театрі ляльок відбудеться прем’єрний показ новорічної вистави “Пригоди в королівстві часу”.

6:41
22 грудня о 10 годині зал засідань ІV поверх відбудеться пленарне засідання 9 сесії Івано-Франківської міської ради

Попередній день   Наступний день